Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Tero-75

Käyttäjät
 • Content count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tero-75

 • Rank
  Member
 • Birthday 13.03.1975
 1. Vielä viime lauantaina tuo Primera oli kaikin puolin kokonainen ja leimakuntoinen peli.
 2. Myydään osina Nissan Primera P11 2.0 SLX. Auto jäänyt leimauksen jälkeen tarpeettomana seisomaan 2015 eli täysin toimiva auto. Autosta on tässä vaiheessa purettu käytännössä kaikki muu paitsi tekniikka ja alusta, nämä tarkoitus purkaa pääsiäisenä. Tekniikan ja etujarrut jätän itselleni. D2 alustasarja jossa toinen takaiskari uusittu vuodon takia 350€ Kohtuukuntoiset GT:n penkit 100€ Hyvät ovet. Etuoviin sovitettu M3-look peilit vilkuilla Hyvät lokasuojat joista kaaret rullattu Ilmastoinnin osat, sähköosia jne Lisää kuvia löytyy: http://s148.photobucket.com/user/Tero-7583/library/Primera P11 -98?sort=4&page=1 Auto Liedossa Turun kupeessa, ja yhteyttä voi ottaa forumin kautta tai numeroon 040-5636785
 3. Minäkin voinen sanoa kuuluvani tähän porukkaan, tosin auto on eri. Minulla on käyttiksenä palvellut pian 11 vuotta -98 Toledo perus 1.6 tekniikalla ilman ilmastointia, abseja tms herkkuja. Sähköikkunat eteen ja kauko-ohjattava keskuslukko löytyy, tosin lukkokin enää avaa...
 4. Tuskin sopii MA12 laatikko. Sopiva laatikko sen sijaan löytyy kaikista 1.3 ja 1.5 Cherryistä ja Sunnyista, sekä E16 ja GA16 moottoreilla varustetuista N13 Sunnyista.
 5. Ajatko siis vain 7km kerrallaan? Eihän moottori ehdi kuin juuri lämmetä normaaliin käyntilämpötilaansa (missä ajassa katti ei lämpene vielä kunnolla!), ja pätkäajossahan auto kuluttaa eniten. Tankkaa se tankki täyteen, ja aja joku kunnon lenkki niin saat paremman käsityksen auton kulutuksesta, saattaa se vikavalokin poistua.
 6. Ei se nokkapyörä siellä miksikään ole mennyt jos ketju ei ole niin paljon venynyt että autokin on jo ajokelvottomassa kunnossa. Vaihdat ketjun, kiristimen ja laahaimet.
 7. Tuolta löytyy kattava lista yhteensopivuuksista alustan ja jarrujen suhteen: http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/muut-datsun-nissan-mallit/14321-n13-sopivat-p%C3%A4ivitysosat-lista
 8. Esijännitystä vähentämällä lisätään jousen joustovaraa jolloin kyyti pehmenee. Jousta säädetään tällöin pidemmäksi.
 9. Millaisissa hinnoissa suurinpiirtein liikkuu vakio GTI-R:n käyntikuntoinen SR20DET jos sellaisen yleensäkin sattuu jostain irtonaisena löytämään?
 10. Eli ainoa vaihtoehto turbottamiselle on Pulsarin DET, jonka hankinta yksinään taitaa mennä budjetin yli. Toisaalta siinä olisi valmiiksi riittävästi tehoa että saisi pitää käytännössä vakiona... Jotta homma ei menisi liian helpoksi niin täsmennetään vielä että kone olisi tulossa koriin jossa maksimitehot saisivat olla 135hp
 11. Mietinnässä olisi turbottaa -98 Primeran kone, ja ottaisin mielelläni vastaan neuvoja ja ohjeita mitä kompastuskiviä matkan varrella voi tulla, ja mitkä ovat heikkoja lenkkejä koneessa verrattuna alkuperäiseen SR20DET:iin. Tehotavoitteet liikkuvat siellä 250-300hp lukemissa mikä olisi helposti saavutettavissa DET:illä, mutta onko se jo liikaa De:lle? Entä onko koneissa mainittavia ulkoisia eroja? Jos laittaisikin oikean DET:in pellin alle ja väittäisi sitä omavalmiste De:ksi, meneekö läpi millään?
 12. Löytyykö joltain ylimääräisenä BB:n sähköistä kattoluukkua, katto luukkuineen tai vaikka kokonainen varaosa-auto sopuhintaan? Lisäksi olisi haussa vasempaan takaoveen sävytetty pikkuikkuna.
 13. Mistä saa, jos mistään, BB:n alustan osia kuten takatukivarsia tai puslia niihin. Vai pitääkö vanhat vain repiä irti ja hiekkapuhaltaa, ja toivoa että puslat menevät vielä.
 14. Ostin auton perjantai-illalla 2.10. Emäntä käytti puolestani autoa katsastuksessa 5.10 viimeisenä varsinaisena katsastuspäivänä. Auto ei mennyt katsastuksesta läpi vaan muutama kohta pitää korjata. Mikään vioista tai puutteista ei kuitenkaan ollut niin vakava että niiden vuoksi olisi auto määrätty käyttökieltoon. 8.10 kävin rekisteröimässä auton omiin nimiini, jolloin rekisteriotteeseen tulostettiin teksti "Käyttökielto. Määräaikaiskatsastus suorittamatta" Kuitenkin Trafin sivuilla sanotaan seuraavaa: http://www.trafi.fi/tieliikenne/katsastukset/katsastuslajit/maaraaikaiskatsastus Valtioneuvoston asetuksessa liikenteessä käytettävien ajoneuvojen liikennekelpoisuuden valvonnasta taas seuraavaa: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2002/20021245 Eikä tämä tarkoita sitä että autolla saa ajaa aina 5.12 asti, kunhan katsastuksessa havaitut viat ja puutteet korjataan. Ja 5.11 asti on aikaa käyttää auto jälkinäytössä, tämän jälkeen pitää suorittaa kokonaan uusi määräaikaiskatsastus. Onko tuo käyttökielto syötetty käsin katsastuskonttorilla, vai onko järjestelmä lisännyt sen automaattisesti koska auton katsastus ei ole voimassa?