Ese

Käyttäjät
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ese

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 22.08.1991
 1. Onko kellään kokemuksia x-tremen jousitetusta sintterikytkimestä? Tuli sellainen hommattua ja pakettiin kuului vauhtipyöräkin. Ennen alla ollut massalevy kytkin. Ensimmäinen luisti lähetettiin takaisin ja totesivat että valmistusvirhe nyt toisessakin sama juttu että luistaa.. kellään mitään kokemuksia vastaavasta?
 2. Onko kellään kokemuksia x-tremen jousitetusta sintterikytkimestä? Tuli sellainen hommattua ja pakettiin kuului vauhtipyöräkin. Ennen alla ollut massalevy kytkin. Ensimmäinen luisti lähetettiin takaisin ja totesivat että valmistusvirhe nyt toisessakin sama juttu että luistaa.. kellään mitään kokemuksia vastaavasta?
 3. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Kiitos ainakin sillon kun itselle etsin vanteita, ei 4pulttisena löytynyt sopivia vaihtoehtoja. Mulla on nyt 5pulttijako niin sai nuo 18" tähän. Toinen positiivinen juttu on että sai paremmat jarrut, ku on s14 navat.
 4. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Täällä oli jotain juttua että 17'' tai 18'' ei sopisi vakiokoppaiseen ilman korisarjaa (joidenkin mielipide, jokaisella on tietysti oma makunsa). Tässä oma näkemys asiaan, vuonna 2010 mulla oli rotan 17'' vanteet, nykyään alla pyörii 18'' jo toista kesää, kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 2010: 17'' 2012: 18''
 5. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Muutama uusi kuva kesästä 2012, muutoksia viime kesästä (edellisistä kuvista): etupuskurista pesurit poistettu, kilpi siirretty alas ja alkuperäiset kilvenreiät poistettu ja uudessa maalissa. Cuscon lukkokin on nyt kiinni ja toimii.
 6. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? saa, hommasin ittelle joskus vuosi sitten ilman euromerkkiä olevat kilvet. Huomasin vaan kun seuraavan kerran rekisteriote päivitty (seisontaan/liikenteeseenotto), oli merkattu rekisteriotteeseen edellinen rekisteritunnus, joka on sama kuin nykyään, soittelin siitä sitte trafille, sanoivat että on sellainen käytäntö heillä, harmi vaan ettei kukaan mulle sitä kertonu katsastusasemalla. Esim. jos joku on autoasi ostamassa voi ajatella, että on kolariauto kun on kakskilpinen, mutta kuulemma kun trafille soittaa, niin heiltä saa tiedon miksi rekisterikilpi on vaihdettu (eli tässä tapauksessa eurokilvet vaihdettu normaaleihin). Turha juttu mun mielestä kuitenkin ja tovin siitä kiistelin heidän kanssa, mutta minkäs voi... Tollai jos rupee miettii nii mul on 4 kilpinen auto, ensin saksan kilvet, sit suomalainen rekkari-> liikenne käytöstä poisto-> otettu takasi muuttunu rekisterinumero-> ja nyt 2 kertaa samat. niin, mutta kun itse vaihdoin eurokilvet euromerkittömiin kilpiin, rekisterinumero pysyi siis samana vain euromerkki lähti pois. Ei se siihen heti päivittynyt vaan vasta silloin, kun otin auton liikennekäyttöön jolloin tuo tieto päivittyi.. nyt siis lukee edellinen rekisteritunnus chj-125 ja nykyinen rekisteritunnus chj-125..
 7. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? saa, hommasin ittelle joskus vuosi sitten ilman euromerkkiä olevat kilvet. Huomasin vaan kun seuraavan kerran rekisteriote päivitty (seisontaan/liikenteeseenotto), oli merkattu rekisteriotteeseen edellinen rekisteritunnus, joka on sama kuin nykyään, soittelin siitä sitte trafille, sanoivat että on sellainen käytäntö heillä, harmi vaan ettei kukaan mulle sitä kertonu katsastusasemalla. Esim. jos joku on autoasi ostamassa voi ajatella, että on kolariauto kun on kakskilpinen, mutta kuulemma kun trafille soittaa, niin heiltä saa tiedon miksi rekisterikilpi on vaihdettu (eli tässä tapauksessa eurokilvet vaihdettu normaaleihin). Turha juttu mun mielestä kuitenkin ja tovin siitä kiistelin heidän kanssa, mutta minkäs voi...
 8. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Näin jälkikäteen kun miettii niin hauskalta kuullostaa, mut oppiihan taas jotain, olis pitäny tuo varmistaa mutta kun kirpputorilta tuli ostettua ja sitä kuitenkin myytiin s13 nissaniin, niin ajatus oli että tuo sopii. Sopivat tumpit nyt hakusessa, niin jos pelittäis sitten
 9. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Tuli ostettua DNSF:n kautta jokin aika sitten uusi ja käyttämätön Cuscon lukkoperä, nyt kun lukon asentaminen tuli ajankohtaiseksi ja kun peräkin on irti, selvisi että tuo lukkoperä on tarkoitettu lukolliseen perään, kun oma perä on avoin. Kyseessä siis euromallinen S13 CA18DET, onko kellään kokemusta tai onko tullut vastaan kenelläkään samanlaista tapausta?
 10. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Munki silmää mielyttää. Tosi komia peli. Toi esen auto vaan ei oikeen pääse oikeuksiinsa noissa kuvissa, luonnossa todella paljon tosta vielä paremman näkönen! eipä taida turun lähiseuduilla pyöriä hienompaa s13. Kiitos Janne! otetaan kesällä sitten parempia kuvia
 11. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Vastaus tuli jo ylempänä, eli auton alkuperäinen väri säilytetty ja itse ainakin tykkään väristä!
 12. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? en mä sanonut että perää tarvis saada alemmaks, mutta jos keulaa nostais ja campperia hieman vähemmän? mä katsoin nimenomaan sitä auton asentoa, että mitä jää maavaraa. vaikka eipä se aina totuutta kerro. voi vaan olla painopiste turhanpaljon edessä. Ja omaan silmäänkin näyttää paremmalta jos perse ei ole pystyssä. pakkohan se taas oli omat mielipiteet tuoda julki, vaikka ei näistä kukaan mitään hyödy. Mun mielestä se on just passeli noin, en tiedä näetkö sitten eri tavalla tota, mutta ei mun mielestä perse mitenkään pystyssä ole.. auton kuuluu vähän olla etukenossa tottakai, kun takana on leveemmät vanteet ja sen mukana kumit, edessä kun on puskuri paljon matalammalla kuin takana (auton muoto on näin), turha mun mielestä siitä on edestä tehdä mitään maasturia jotta auto olisi täysin tasapainossa, sitä voi miettiä kumpi näyttää fiksummalta. Nyt se on aika tarkkaan mitotettu että edessä ja takana on saman verran varaa kaaren ja renkaan välissä, joka on mun mielestä erittäin tärkeää! Mielipiteet ovat aina tervetulleita. Aivan samaa mieltä, kaariin sama välys, toi pieni etukeno sopii hyvin tuohon korimalliin. On se hieno! Kiitos! Myös kaikille muille kiitokset positiivisesta palautteesta! Mukava kuulla että muidenkin silmiin on hyvännäkönen!
 13. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? en mä sanonut että perää tarvis saada alemmaks, mutta jos keulaa nostais ja campperia hieman vähemmän? mä katsoin nimenomaan sitä auton asentoa, että mitä jää maavaraa. vaikka eipä se aina totuutta kerro. voi vaan olla painopiste turhanpaljon edessä. Ja omaan silmäänkin näyttää paremmalta jos perse ei ole pystyssä. pakkohan se taas oli omat mielipiteet tuoda julki, vaikka ei näistä kukaan mitään hyödy. Mun mielestä se on just passeli noin, en tiedä näetkö sitten eri tavalla tota, mutta ei mun mielestä perse mitenkään pystyssä ole.. auton kuuluu vähän olla etukenossa tottakai, kun takana on leveemmät vanteet ja sen mukana kumit, edessä kun on puskuri paljon matalammalla kuin takana (auton muoto on näin), turha mun mielestä siitä on edestä tehdä mitään maasturia jotta auto olisi täysin tasapainossa, sitä voi miettiä kumpi näyttää fiksummalta. Nyt se on aika tarkkaan mitotettu että edessä ja takana on saman verran varaa kaaren ja renkaan välissä, joka on mun mielestä erittäin tärkeää! Mielipiteet ovat aina tervetulleita.
 14. Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Vakio takavaloille mun silmään näyttäs. vilkut tummennettu, muuten vakiot mun silmään... siisti auto ja tykkään, itseä häiritsee tuossa ainostaa se, että perä näyttää olevan liian korkealla etupäähän nähden. En mä tosta kyllä alaspäin enempää pääse, ottaa jo nyt hiukan kiinni pompuissa ja epätasaisissa asvalttikohdissa. En tiedä meinaatko renkaan ja kaaren välistä korkeutta, vai puskurin ja maan välistä korkeutta, jos pohjaa/putkea kattoo niin ei hirveästi ole maavaraa sielläkään. Kesällä varmasti pyörii Turun alueella, ja joissakin tapahtumissa vois yrittää piipahtaa, niin pääsee livenäkin kattomaan, jos kuvissa jää jotain vielä häiritsemään.