Jump to content

katiska

Vakkari
 • Content count

  1 272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About katiska

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 28.09.1991
 1. RH ZW3 9.5 / 10 - R18

  Kiinnostaako vaihdossa lippojen kiillotusta vailla olevat wedz kranze er-m 18" vanteet?
 2. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Onkos nuo s13 ohjaustehostimenletkut jotain erikoistavaraa vai ihan normaalia letkua? Eli ne säiliöltä lähtevät letkut joista toinen menee pumpulle ja toinen alemmas rautaputkeen. Turbon tieltä tuli siirrettyä säiliö muualle ja nyt pitäs uudet letkut vedellä säiliölle. Mietityttää vaa että kertyykö sinne painetta että kestääkö normaalit letkut?
 3. Minkäs kokoset mutterit oli ca18detin pakosarjan mutterit? PItäs osia tilailla ja samalla ajattelin tilailla uudet mutterit pakosarjalle mutta ei oo auto nyt tässä lähettyvillä että pääsis tarkistaan.
 4. Onkos jollakin nyt varmaa tietoa siitä että kumpaan suuntaa sitä jakoa nyt hampaalla pistettiin pieleen kun laitetaan ca18dettiin imunokan tilalle pakonokka? Toisaalla käsketään pistämään myöhäsemmälle eli hampaan verran vastapäivään ja toisaalla käsketään pistämään aikasemmalle eli hampaan verran myötäpäivään. Ois hyvä saada selko tuohon asiaan nyt kun kone on vielä kasausvaiheessa ettei sitten kun kaikki on kasattu ja auto valmis niin kuule että nokka on väärin.
 5. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Sitten seuraava asia mihin vois asiasta tietävät antaa oman mielipiteensä. Lohko vakio koossa eli sen 83mm ja cometicin tiivistettä löysin pienimmillään 84mm koossa joten onko tuosta millin erosta jotain haittaa vai lyönkö surutta moottorin nippuun?
 6. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Onko sen kummempaa tietoa sitten että mites paljon tuomonen metallitiiviste painuu kasaan kirittäessä? Näkyy ainakin futurez myyvän 1.3mm cometic tiivistettä. Liekkö tuo milli jo riittäis sitten. Muistelisin ainakin että kannesta ei paljoa tarvinu ottaa viime kerralla ja lohkon mitä vasta käytin niin sanoi koneistaja että hieno pyyhkäsy riitti että tasopinta tuli suoraksi.
 7. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Minkä verran uskaltaa ca:n kannesta ja lohkosta ottaa tavaraa pois vakio paksusella pahvilla ettei vahingossakaan ala jo puristukset kasvaa liikaa/venttiilit vastaileen mäntiin? Piru kun ei muista paljon iteltä otettu mutta lohkosta piti vähän ottaa että tuli suoraksi ja kansi on kertaalleen taso-oikastu ja nyt kun metalli tiivisteella aattelin kasata niin varuilta käyttää taas tarkistuksessa. Mietin vaan että jokohan tuo pitää ottaa kannentiiviste vakiota paksumpana? Minkä paksunen näissä ca moottoreissa tuo tiiviste on vakiona?
 8. Päivän rassailut

  Tosiaan tuohon soittimeen kun laittaa virrat niin pyytää antamaan koodin mutta ainakaan itse soittimen napeista ei tapahdu mitään kun painelee eli ilmeisesti koodi annettava kaukosäätimellä? Kyselinkin tuossa joku vuosi sitten paikallisesta hifi liikkeestä että onnistuuko heillä koodin nollaus ja meinasivat että eivät pysty sitä tekemään mutta voivat lähettää sen jonnekkin missä onnistuu ja jonku euron se ois maksanu. En muista miksi jäi sillon sit viemättä mutta kai sen vois varastosta taas kaivella esille ja käyttää jossain.
 9. Paypal?

  En oo saanu yhtään rahaa paypalin kautta. Enemminkin tullut varmaan makseltua tuon 2500e eestä paypalin kautta nuita kaikenmaailman autonosia ym mitä ulkomailta tilaillu. Nyt kun aloin muistelemaan niin heti sen jälkeen ilmestyi tuo rajoitettu tili kun yks päivä kirjauduin paypal sivustolle ja siellä vaan tuli vastaan viesti että joku on yrittänyt kirjautua tunnuksillani sisään mutta ei ole päässyt. Luin tosiaan itsekkin tuosta että ovat käskeneet laittaa kuvaa ajokortista ym mistä voivat varmistua henkilöstä mutta mitä kautta saa kiinni nuita paypalin henkilökuntaa? Viestiä olen sivuston kautta laittanut mutta vastausta ei kuulu ja sähköpostin kautta kun laitoin niin vastasivat vaan että eivät auta sähköpostin kautta koska eivät voi olla varmoja viestin lähettäjän henkilöllisyydestä ja käskivät sivuston kautta ottaa yhteyttä. Englanninkieli sen verran huonoa itellä että soittamisesta heille ei kyllä tulisi mitään. Nuita sähköposteja ym nyt vielä osaa tulkita kun saa rauhassa lukea läpi. Kyllä menee taas vaikeaksi. Nissani makaa raatona hallilla ja nyt ei voi osiakaan tilailla kun ei pysty paypalia käyttämään.>
 10. Paypal?

  Joo siis on itellekki parikin kertaa tullut s-postiin nuita paypal viestejä että pitäis saada tietoa tai vastaavaa mutta koskaan en oo niitä viestejä painellut. Tuossa vaan viime viikolla tuli viesti sähköpostiin että tilisi on rajoitettu ja silloinkaan en viestiä avannut edes vaan menin suoraan paypal sivuilla ja kirjauduin sisään niin näytti olevan teksti että account is limited. Tosiaan 3 "tehtävää" olivat laittanu, salasanan vaihto, osoitetietojen ym tarkistus ja viimeiseksi juurikin tämä confirm your credit card ja nuo salasana ym hommat hyväksy kun tein ja tarkistin mutta tuota pankkikortti hommaa ei hyväksy. Näppäilin sivuille kortin numeron ja siinäkin vaiheessa kysyy vielä nykystä kotiosoitetta jonka tarkistin että on oikein mutta silti kun painaa hyväksy nappia niin ilmoittaa vaan että tili on rajoitettu. En oikein käsitä tuota että käskevät kirjoittamaan pankkikortin numeron että voivat muuttaa tilin takaisin rajoittamattomaksi mutta ei anna syöttää sitä numeroa koska tili on rajoitettu.
 11. Paypal?

  Nostellaampa vähän tätä. Eli onko muilla ollu samaa ongelmaa että tullut ilmoitus paypal tilin rajoittamisesta? Tuli vain sähköpostiin ilmoitus että tilisi on rajoitettu ja nyt ei voi ebayn kauttakaan mitään tilailla. Sivuille kun menee niin käskevät tarkistamaan sähköposti ym osoitteet ja vaihtamaan salasanan ja nämä kaikki on tehty mutta edelleen tili pysyy rajoitettuna. Tällä hetkellä profiilissa on ainoana esteenä rajoittamattomalle tilille teksti "confirm your credit card" ja kun painan siitä ja näppäilen kortin tiedot ym niin tulee vain teksti että tilisi on rajoitettu. MItähän tuolle nyt sit pitää tehdä?
 12. Kellään vastauksia näihin kysymyksiin? Pitäis kohta alkaa tilailemaan kannentiiviste ym. viimisiä osia koneen kasaukseen niin tietäs ettei tilaa väärää.
 13. Minkä paksusta kansipahvia porukka käyttäny ca18det moottorissa? Vakio alakerralla mennään ja tarkotus 300-350hp ottaa tehoa eli ei lähdetä tavottelemaan kovin mahottomia tehoja. Metallitiiviste tarkotus kuitenkin nakata paikoilleen mutta näyttää olevan vaikka minkä paksuista saatavana. Pikasella vilkasulla näyttää nuo cometicit olevan 85mm reijillä ja eikös ca:n poraus ole 83mm? Kannattaako tuosta sen kummemmin välittää vai nakkaako vaan tiivisteen paikoilleen?
×