matsuda

Käyttäjät
 • Content count

  1 677
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by matsuda

 1. Kiitos M4K3! Vaikkei juuri minua välttis auttaisikaan, niin jotain paikallista voi ihan hienosti jeesatakin, joka topikkia sattuu lukemaan.
 2. Kauheesti tekstiä muttei sitä mitä kysyttiin, eli hintoja ja kokemuksia, paitsi kremliniltä jotain. Kokemuksia kysyn siksi, että saisi käsityksen missä paikassa on pääasiassa onnistuttu ja hintoja siksi että ymmärtäisi suurinpiirtein mikä on sellainen normaali hintataso erilaisille töille. Hintoja kun ei oikeasti juuri netissä ole - ainakaan omien googlailujen perusteella. Ja kokemukset monista koneistamoista ristiriitaisia. Vähän sellainen tunnelma että useimmiten kokemuksissa on asiakkaalla itselläänkin ollut aika oleellinen rooli työn onnistumisen tai epäonnistumisen kanssa. Se että valitsenko sitten sen halvimman ja mitä töitä teetän ja niin edespäin onkin sitten toinen asia ja eri keskustelu.
 3. Plaanaukset tehdään toisaalla tällä kertaa. Mutta joo, Aaltonen on itseasiassa lomalla ensviikon alkuun asti. Pitää mennä käymään sitten ja kysymässä. Taitaa tehdä ihan kunnollista jälkeä?
 4. Onko Aaltosen hintatasosta mitään käsitystä vai meneekö case-by-case?
 5. Kaikkea sopii ehdottaa ja hintoja myös olisi mukava kuulla viimeajoilta. Nyt on yksi tarjous pöydällä jo, GT-Motorssilta. Poraus, hoonaus, pesu, runkolinjan tarkistus lohkolle ja lisäksi kampuralle kiillotus ja öljypumpun collarin asennus hinta yhteensä reilu 600€.
 6. Ettei olis orkkis-keraaminen ahdin hajonnut ja käyttänyt rojujaan koneessa? Aika saman näköistä oli omassa ja esim. Skyylinen entisen getarin sylinterissä jäljet keraamisten siipien jäljiltä. Eiköhän tuo ensimmäiseen ylikokoon (0.5mm) poraamalla tule kondikseen. Speedimportsilta löytyy osat ja tietotaito näihin hommiin. Pystyn suosittelemaan, nimittäin vaikka ehkä lantin tai pari säästäisikin tilaamalla ulkomailta, ei taatusti saa samanlaista tuotetukea ja asiantuntemusta mukana.
 7. Uuh.. pitkästä aikaa S12 kuvia ja äksöniä. Hienoa!
 8. Heti perään statuskyselyä, tälleen 12v myöhemmin. Koneistamoista kokemuksia viimeaikoina? GT-Motors ja Vantaan moottorikoneistamo esim. Tai onko PK-seudulla muita suositeltavia paikkoja? RB25 lohkoa ja kampuraa olisin retuuttamassa hoivattavaksi.
 9. Tarjoa rakennettuja tai rakentamattomia ehyitä alakertoja RB25DET. Saa olla tömäkämmilläkin rutuilla männät. Pääkaupunkiseudun ympäriltä mieluiten. pp.nime@gmail.com OSO44O97O8 / tume
 10. Tanko irti hukkiksen läpän päästä ja avaa manuaalisesti läppää -> Mahtuuko aukeamaan "selälleen" ? Sitten koerundille läppä auki. Kerrotko vähän tarkemmin mikä tämä "korvausahdin" on? Jokin kiinatekele? Voihan olla niinkin, että hukkiksen reikä on vaan liian pieni eikä virtaa tarpeeksi, jolloin ahdot vaan kipuaa liian korkealle teki mitä teki. Vai onko kyseessä kumminkin piikki, eli käväiseekö ahdot vaan yli toivotun, vai lähtevätkö ne kierrosten mukana kipuamaan toivotusta ylitse vedon loppua kohden?
 11. Pari kuvaa Toukokuun alusta, kun saatiin spontaanisti pieni parkkis aikaiseksi.
 12. Maadoitukset tosiaan kuntoon, eli varmistaa että moottori on kunnolla maadoitettu ja samoin tietenkin akku. Kaikki pisteet putsaa huolella maalista ja varmistaa kunnollinen kontakti. Ja suojata tietenkin sitten lopuksi myös. Kannattaa myös konttiin vedetty piuha pujottaa suojakuoreen ja vetää sellaisesta paikasta, ettei se vahingossakaan pääse hankaamaan mihinkään tai muutoin vaurioitumaan. Akku myös todella huolellisesti kiinni (autoa pitää pystyä heiluttamaan akusta, voisi olla nyrkkisääntö). Monesti nuo laitetaan myös ilman sulaketta, kun akku siirretään. Itselläkin tarkoitus jollain aikataululla tehdä sama temppu.
 13. Tutun kuuloista. On jotenkin älytöntä, että pitää perustella ja vielä jotenkin vängätäkin lisäksi noissa kilpiasioissa. Jos meillä on tietyt lailliset kilpimallit ja asiakas on valmis maksamaan niistä, niin miksi pitää mittailla ja asettua poikkiteloin ja mitä kaikkea. Että "Saakohan näitä nyt antaa.." . Oikein vituttaa tuollainen ajatusmalli. Mutta vaikkei korkeuden puolesta käykään, niin mukavasti tuollainen pikkukilpi - ja miksei myös vanha 5-merkkinen kilpikin - istuu noihin pienempiin aukkoihin. Ymmärtääkseni JP ja USA -kilvet ovat aika liki samalla tontilla koon puolesta.
 14. Jos vedossa vetää noin laihalle niin jotain on männikössä. Ota tosiaan heti ekana jostain toisesta lähdöstä sille säätimelle ohjaus ja laita bp-säätimelle ihan oma ehjä jakamaton letku, ettei nyt ainakaan sen takia käy mitään. Mutta erikoisen kuuloinen, jos kerran kuitenkin sitten myöhemmin tuosta tokenee suht ok-seoksille.
 15. 2k€ on kyllä kokonaissummassa tosiaan aika pieni osuus.. 30k€ ei tosiaan priimaa vielä saa. Aletaan meneen siihen, että R35 getaria saa jo halvemmalla tai ainakin samoihin hintoihin kuin R34.
 16. OBD2 asiassa kannattaa kääntyä Z-Powerin puoleen ja tiedustella päivän tilannetta. En ole nyt hetkeen joutunut Nissaniin todistuksia kyselemään, mutta pakettiautopojilta ja osalta k1 -asemia saa myös. Maahantuojan en tiedä kirjoittaneen koskaan Nissaneihin, mutta voin olla väärässä. Myös paikkaluku on ainakin aiemmin ollut vähän konttorikohtaista.. Mutta joo, pääpiirteittäinhän se niin menee, että otetaan Japanin kokonaismassa ja punnitaan auton omamassa ja lasketaan montako 75kg siihen mahtuu. Taitaa yleensä 3 tulla luvuksi. Valot saa asiantuntijan todistuksella tosiaan hyväksyttyä. En ole kuullut että olisi ryhdytty tullikikkailuihin, mutta jos päädyt moiseen, laita ihmeessä infoa tänne meillekin
 17. Vastaanpa taasen tässä yksinpuheluna. Käytin Koivuhaan Rengasmarketissa äsken datsunin. Oikein mallikaasti meni ja olivat hyvin myötämielisiä, vaikka auto olikin matalampi. Voinen suositella paikkaa. 89€ ottivat kun etu- ja takapään säätivät.
 18. Voe pahus, olisi Autotekiltä kyllä varmasti saanut nuo kumitkin Nooh, hyvä että järjestyi kuitenkin!
 19. Eiköhän Autotek laita. @Asentaja on siellä luottomiehenä myymässä. Ja eivät hajoita paikkojakaan siellä. Vähän erikoista kyllä jos on asennetta rengasliikkeessä, että "emme tee sulle mitään, kun et ostanut meiltä renkaita". Kai nyt rengastyömaksulla pitäs mitä vaan saada? Tietty miten sen asian sitten esittää siellä, voi vaikuttaa
 20. Täysin normaalille kuulostaa. Ehkä vähän paksulla käväsee jos 13 tienoolla käy, mutta kyllä se kuuluukin seilata tuolleen. Joissain autoissa vähemmän, toisissa enemmän. En menis ruuvaileen tai putsaileen mitään.
 21. Jaaha, taas on se aika vuodesta kun. Onko siis tuoreita kokemuksia? @Malmari vieläkö toi konalan homma on "aktiivinen" ?
 22. Mä mittaisin tuleeko virtalukolle asti edes virtaa. Aika nopee purkaa muovit pois ja pohjasta mitata että on jännitteitä. Kandee myös mitata sitä akkua sillä hetkellä, kun kääntää avainta ja kattoo kyykkääkö jännite ollenkaan. Jos ei mitään reagoi, niin todnäk silloin ei sähköä edes yritä mennä mihinkään.
 23. Onko auto seissyt ulkona? Ovathan akun navat puhtaat ja maadoitukset kunnossa? Jos on ok, niin sitten lähtisin seurailemaan piuhoja konehuoneessa. Hiiret nimittäin osaa tehdä kaikenlaisia jänniä juttuja lyhyessäkin ajassa.
 24. Juu, kyllä valmistajan speksejä kannattaa noudattaa. Jos kadulla ajaa ja öljynlämmöt pysyy kurissa niin pärjää kyllä "normiöljyillä". Ja jos öljynlämmöt käy toistuvasti korkealla, voi sijoittaa vaikkapa Fuchs Titan -litkuihin, jotka ei heti luovuta kun saavat lämpöä. Esim Speed Imports myy näitä.
 25. Tämä tapahtuma kaipaisi tuulettamista ja uutta verta. Olisikohan syytä ihan isompi kevään PK-miitti järkätä johonkin muuhun sijaintiin, jossa olisi ihan oikeasti nissaneitakin?