Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

matsuda

Käyttäjät
 • Content count

  1 660
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by matsuda

 1. Tutun kuuloista. On jotenkin älytöntä, että pitää perustella ja vielä jotenkin vängätäkin lisäksi noissa kilpiasioissa. Jos meillä on tietyt lailliset kilpimallit ja asiakas on valmis maksamaan niistä, niin miksi pitää mittailla ja asettua poikkiteloin ja mitä kaikkea. Että "Saakohan näitä nyt antaa.." . Oikein vituttaa tuollainen ajatusmalli. Mutta vaikkei korkeuden puolesta käykään, niin mukavasti tuollainen pikkukilpi - ja miksei myös vanha 5-merkkinen kilpikin - istuu noihin pienempiin aukkoihin. Ymmärtääkseni JP ja USA -kilvet ovat aika liki samalla tontilla koon puolesta.
 2. Jos vedossa vetää noin laihalle niin jotain on männikössä. Ota tosiaan heti ekana jostain toisesta lähdöstä sille säätimelle ohjaus ja laita bp-säätimelle ihan oma ehjä jakamaton letku, ettei nyt ainakaan sen takia käy mitään. Mutta erikoisen kuuloinen, jos kerran kuitenkin sitten myöhemmin tuosta tokenee suht ok-seoksille.
 3. 2k€ on kyllä kokonaissummassa tosiaan aika pieni osuus.. 30k€ ei tosiaan priimaa vielä saa. Aletaan meneen siihen, että R35 getaria saa jo halvemmalla tai ainakin samoihin hintoihin kuin R34.
 4. OBD2 asiassa kannattaa kääntyä Z-Powerin puoleen ja tiedustella päivän tilannetta. En ole nyt hetkeen joutunut Nissaniin todistuksia kyselemään, mutta pakettiautopojilta ja osalta k1 -asemia saa myös. Maahantuojan en tiedä kirjoittaneen koskaan Nissaneihin, mutta voin olla väärässä. Myös paikkaluku on ainakin aiemmin ollut vähän konttorikohtaista.. Mutta joo, pääpiirteittäinhän se niin menee, että otetaan Japanin kokonaismassa ja punnitaan auton omamassa ja lasketaan montako 75kg siihen mahtuu. Taitaa yleensä 3 tulla luvuksi. Valot saa asiantuntijan todistuksella tosiaan hyväksyttyä. En ole kuullut että olisi ryhdytty tullikikkailuihin, mutta jos päädyt moiseen, laita ihmeessä infoa tänne meillekin
 5. Vastaanpa taasen tässä yksinpuheluna. Käytin Koivuhaan Rengasmarketissa äsken datsunin. Oikein mallikaasti meni ja olivat hyvin myötämielisiä, vaikka auto olikin matalampi. Voinen suositella paikkaa. 89€ ottivat kun etu- ja takapään säätivät.
 6. Voe pahus, olisi Autotekiltä kyllä varmasti saanut nuo kumitkin Nooh, hyvä että järjestyi kuitenkin!
 7. Eiköhän Autotek laita. @Asentaja on siellä luottomiehenä myymässä. Ja eivät hajoita paikkojakaan siellä. Vähän erikoista kyllä jos on asennetta rengasliikkeessä, että "emme tee sulle mitään, kun et ostanut meiltä renkaita". Kai nyt rengastyömaksulla pitäs mitä vaan saada? Tietty miten sen asian sitten esittää siellä, voi vaikuttaa
 8. Täysin normaalille kuulostaa. Ehkä vähän paksulla käväsee jos 13 tienoolla käy, mutta kyllä se kuuluukin seilata tuolleen. Joissain autoissa vähemmän, toisissa enemmän. En menis ruuvaileen tai putsaileen mitään.
 9. Jaaha, taas on se aika vuodesta kun. Onko siis tuoreita kokemuksia? @Malmari vieläkö toi konalan homma on "aktiivinen" ?
 10. Mä mittaisin tuleeko virtalukolle asti edes virtaa. Aika nopee purkaa muovit pois ja pohjasta mitata että on jännitteitä. Kandee myös mitata sitä akkua sillä hetkellä, kun kääntää avainta ja kattoo kyykkääkö jännite ollenkaan. Jos ei mitään reagoi, niin todnäk silloin ei sähköä edes yritä mennä mihinkään.
 11. Onko auto seissyt ulkona? Ovathan akun navat puhtaat ja maadoitukset kunnossa? Jos on ok, niin sitten lähtisin seurailemaan piuhoja konehuoneessa. Hiiret nimittäin osaa tehdä kaikenlaisia jänniä juttuja lyhyessäkin ajassa.
 12. Juu, kyllä valmistajan speksejä kannattaa noudattaa. Jos kadulla ajaa ja öljynlämmöt pysyy kurissa niin pärjää kyllä "normiöljyillä". Ja jos öljynlämmöt käy toistuvasti korkealla, voi sijoittaa vaikkapa Fuchs Titan -litkuihin, jotka ei heti luovuta kun saavat lämpöä. Esim Speed Imports myy näitä.
 13. Tämä tapahtuma kaipaisi tuulettamista ja uutta verta. Olisikohan syytä ihan isompi kevään PK-miitti järkätä johonkin muuhun sijaintiin, jossa olisi ihan oikeasti nissaneitakin?
 14. Ovatko varmasti suorat? Eli käytetty rengasliikkeessä?
 15. Aaasia kunnossa. Kai tiedät että GT-R:n puskimen kanssa tarvit GT-R:n konepellin? Tai no kai jomman kumman saa leikeltyä.
 16. Kuvien mukainen puskuri löytyy Vantaalta. 300€ haluaisin. Peräisin Zenki GTT:stä. Jotain käytönjälkiä, muttei mitään vakavampaa.
 17. Ihan reilusti on erimittaiset viskon tumpit. Ainakin 30mm on toinen pidempi, juurikin niinkuin Markus tuossa sanoi, että "aktivoi" sen visko-yksikön sieltä sisältä.
 18. Uudet KTS:n valmistamat raidetangonpäät, jotka tuovat raidetangon ulkopäätä alaspäin, korjaten hieman bumpsteeriä madalletussa autossa. Todella jytkyt ja tömäkän oloiset verrattuna tarvike- tai OEM-päihin. Kestävät varmasti kovemmatkin tappisladit ja kuulema helpottavat myös kääntyvyyden lisäyksen aiheuttamaa ohjauksen lukkotilannetta. Käyvät autoihin jossa joko tehtaalta, tai jälkeenpäin vaihdettu 14mm sisemmät raidetangon päät. (Esim. Teinit). Soveltuvuustaulukko KTS:n sivuilta: http://www.kts-web.com/overseas/product/suspension_parts/arm_lineup.html#r_tierodend Eli ilman mitään muutoksia käyvät: S14, R32, R33, R34 ja jos vaihtaa myös sisemmät päät, S15 ja S13. Löytyy myös 20tkm ajetut 14mm sisemmät raidetangon päät, jotka ovat vielä jämyt ja kunnossa. Hinta 20€/pari. Vaihdoin itse molemmat kun kerran aloin vaihtamaan. Hinta: 110€ ja voin lähettää. Vantaalla. Yhteydenotot: Privaviesti tai puhelimella OSO 44O 97O8 Alla vertailukuvia (myytävät edelleen tehtaan paketissa, vertailussa käytetty toista paria). Vasemmalta oikealle: Conceptua Tuningin myymät tarvikepäät (aivan losot 20tkm jälkeen) Nissan OEM KTS
 19. Välillä näin joo. Mutta kandee muistaa että se palautuminen on tärkeetä ja se ei aina tarkoita sohvalla löhöilyä. Autoissa on se mahtava puoli, että kun niitä rakentelee niin työn jäljen ja lopputuleman näkee ja hahmottaa yleensä heti. On uskomattoman kiitollinen tunne kun tekee jotain jossa lopputulos on mahdollista saavuttaa ja nähdä. Vaikkei se lopullinen lopputulos olisikaan Työt kun harvemmin loppuu tekemällä ja joillain aloilla ei pääse näkemään edes sitä välimallin lopputulemaa.. Mut niin kauan kuin nää on harrastuksia, ei näistä kannata liian vakavaa tehdäkään. Muttei kannata unohtaakaan, että mentaalipuoli tuulettuu! Enpä oikeen muuta avautumista keksi itse tähän hetkeen, kuin että pesin ja putsasin vahausta varten kahta vannetta 4h. Jarrupölystä jotain ihme kokkareita tarrannut aivan helvetin tiukkaan vanteen pintaan eikä meinannut millään lähteä irti. Sonaxin rautaa irroittavalla vannepesulla liotellen ja varovasti rapsutellen puolien välit.. noh. Vahan jälkeen toivottavasti sitten jatkossa helpommin irti.
 20. Siistin näköinen peli! Tervetuloa remmiin ja laitahan jäsenhakemusta sisään, niin pääset kesällä kerhon ratapäiville
 21. T3 laipale olisi tarpeen. Jaettu malli pitää olla. Saa olla mustaakin. Jos on jäänyt pyörimään nurkkiin tai tehtailet moisia niin pistä tarjoten. Tarvis on Vantaalla. Yhteydenotot privalla, pp (piste) nime @ gmail.com tai OSO44O97O8. --tume
 22. Tässäpä edellisistä asioista vielä pari fotoakin. Portin porttausta ja "poju" ujutettuna hollille vakiosatsin kanssa. 10 pisteen vinkkinä saapi muuten katsastusystävällisen paketin aika helpolla kun vakio satsilla menee.
 23. Taisin GT2860-7 -ahtimien portit portata silleen että sellanen 2-3mm jäi läppä yli, eli ikäänkuin sitä tiivistyspintaa. Kannattaa katsoa että se läppä on varmasti tasainen. Tarkoitan siis, että jos tönärillä mittaat 36mm niin ettei ne tiivistyvän pinnan reunat ole pyöreät. Vähän hankala selittää, mutta hatara muistikuva oli että garretin läpässä se tiivistyvä pinta oli hiukka alle läpän ulkohalkaisijan. Yleensä se läppä kyllä merkkaa tonttinsa ihan mukavasti siihen pesään, josta sitten näkee vähän minkä verran jättää jäljelle. Tiivistyä sen kumminkin pitää, ettei jää vuotamaan. EDIT: Muistikuva oli tosiaan hatara.