Teukka

Käyttäjät
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Teukka

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 08.12.1987
 1. Uusi laatikko hommata ja toivoa ettei pidä ääntä.
 2. XAMK raotti ovensa joten syksyllä alkaisi koulu. Tulossa siis myyntiin s14a parin kuukauden sisään...
 3. Ostetaan s14:sen vakio ahdin. Tämän pitää olla ehjä ja tästä haluan todistukseksi kuvat ennen kun harkitsenkaan ostamista. Ehjä tarkoittaa myös sitä, että ei ole välyksiä. Pitää olla valmis lähettämään ahdin Sulkavalle, jos välimatka on liian pitkä. 0408672273, teemujkallio@gmail.com yv:llä, whatappilla, tekstarilla, soittamalla ja maililla saa tarjota kiitos!
 4. Epärehelliset myyjät: Ostin turborusakko nimimerkiltä suuttimet ja jopa yksi neljästä oli ehjä vaikka jantteri puhelimessa kerto olevan toimivat (voihan ne ollakkin) ja EHJÄT (ei niinkään). Kannattaa tämän henkilön kanssa olla tarkkana tavaran kanssa ennen kun ostaa *ittu yhtään mitään. Todennäköisesti ne on murjottu jollain *itun lekalla irti, kun ei muuten osata purkaa. Ei mulla muuta.
 5. Tosta saat 100€:llä. Sulkavalta lötytyy ja 0408672273.
 6. Toimi ensiajolla ja ei vuoda mitään mistään. Pakoputki ja hinauspisteet, niin pääsee penkkiin ja katsastaa. Kyllä on hyvä mieli!
 7. Kannattaa vähän googlettaa niin löytyy melko kattavasti tietoa (toki jos englantia osaa). Näyttäis olevan molemmat vesi sekä öljykierto. Jos on yli 3 baria moottorin ö-paine täydellä vedolla, niin kuristin oltava internetin mukaan. https://agpturbo.com/garrett-dual-ball-bearing-gt2876r/ http://www.turbozentrum.de/en/turbosupplies/fittings/oil-intake/oel-zulauf-adapter-gt-r/a-1541/ https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/oil_water_lines
 8. Jarrukliinerillä ja paineilmalla putsasin oman coolerini ja puhdasta tuli. Eiköhän tuo vähän ilman kulkua tuki jos sitä ihan reilummin on kennossa.
 9. Ääni kans vuotavalle pakosarjantiivisteelle. Kuullosti samalta mulla kans, mutta tosin oli itse sarja halki collectorista.
 10. Mikähän siinä on, että kun alkaa auto olemaan kasassa, niin löytyy tusina vikoja ja pompataan takaisin melkein lähtöpisteeseen takaisin turaamaan. Seisköön tallissa *aatana...
 11. No huh huh.
 12. Viikonloppuna tuli tehtyä ja hepattua turbon imu,paine ja downpipen lähdöt hitsarille. Kyl oli takominen ton 5 bolt-> v-bandin kanssa... Osat sainkin takaisin eilen. Ens kerralla kollektori tehdä tiiviimpään...
 13. Hienot vanteet tulossa alle. Minkä väriset keskiöt tulee vai tiedätkö itsekkään vielä?
 14. Emännän 900 turbo saabiin tuli tehtyä ensimmäinen omavalmiste pakosarja. Seuraavaksi sitten Nissaniin...
 15. Onko tuo Garrettilainen uusi vai käytetty?