datsunpower

Käyttäjät
 • Content count

  928
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About datsunpower

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 25.06.1984
 1. W10, eli ensimmäisen sukupolven farmari Primeran GA16-moottorin vauhtipyörä hakusessa. Oltava 215mm kytkimelle tarkoitettu versio. Ostaja Pohjois-Savossa, mutta posti taitaa vielä toistaiseksi kulkea tännekin. Tarjoa tänne tai YV:llä.
 2. P12 2.2 dCi:n ohjelmaa pikkuhiljaa uuteen uskoon..
 3. Asiantuntijat kuulema suosittelevat kytkinvaijerin säätöä... uusi vaijerihan on reilusti lyhyempi kuin vanha (=venynyt).
 4. Onko se "heikompi" sillä 34mm männällä ja parempi 38mm? Vai toisinpäin? Vai mistä sen erottaa?
 5. En tiedä pysyvästä ratkaisusta, mutta P10:llä ajoin motonetin korjaussarjan asennuksen jälkeen 5-6 vuotta ilman ongelmia (möin sitten auton pois) ja P11 GT:llä taitaa nyt olla seitsemäs vuosi menossa viimeisimmästä takasatula remontista
 6. Luulin olevani yksin, mutta hyvä, että muillakin on vastaavia perversioita
 7. Valon sammuessa "sammuu" myös ajonesto, eli siltä pohjalta ajoneston olisi kunnossa... mutta google näyttäisi tarjoavan viaksi sellaista, että moottorinohjaus on "unohtanut" avaimen sirun ja se pitäisi opettaa sille uudestaan.
 8. Meisselillä (tai useammalla) minä olen ne sinne saanut... Ekalla kertaa operaatio todellakin kestää 2 tuntia ja seuraavat sen 2 minuuttia.
 9. Sammuuko se NATSin vilkkuvalo sieltä kojetaulun päältä kun laitat avaimen virtalukkoon ja käännät virrat päälle? Bensa koneellisissa on tullut paljon vastaan sellaisia joista on palanut joku sulake tai maadoitus poikki. Konehuoneen (akun vieressä) sulakerasian pohja on aika yleinen vikapaikka.. oikeastaan kaikissa Primeroissa (P10, P11 ja P12). Sen pohjasta hapettuu johtoja monesti poikki tai sitten ne sulakepohjat ovat hapettuneet.
 10. Et tarvitse sitä ohjaustehostimen painekytkintä.. sen tarkoitus on vain nostaa moottorin kierroksia silloin kun käännät rattia ja moottori on tyhjäkäynnillä. Jätät vaan liittimen irti ko. anturilta ja täts it.
 11. Eipä mahtaisi saada yhteyttä muihinkaan yksiköihin jos olisi liittimessä johdot "solmussa".. kaikki yhteydet kun kulkevat samaa linjaa pitkin.
 12. Olisiko ECU vikatilassa? Consultilla ei saa ECUun yhteyttä jos esim. lisäkorttia ei tunnisteta tai ohjelma on korruptoitunut/muuten viallinen tai kokonaan väärä. Toimiiko auto muuten? Sen vikavalon kyllä pitäisi yleensä silloin palaa, mutta kävipä oman GT:n kanssa niinkin, että se ei aina jostain syystä palanut..