epeli^^

Käyttäjät
 • Content count

  1 343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by epeli^^

 1. Mitä nyt oon ohimennen kstsastusniehen kanssa jutellu kenelle vien ton muutoskatsastukseen niin ei tartte painosta mitään selvityksiä että akku konttiin ja se on siinä. Tää ei sitten oo mikään virallinen ohje! Keulasta on muutenkin helppo keventää esim vakio pakosarjan vaihtamalla ja kolari raudan poistamalla. Ei noissa moottoreissa tosiaan nyt älyttömiä paino eroja ole
 2. Takapenkki nyt ei paina yhtään mitään. Mutta ei tossa painon kanssa tuu ongelmia muutenkaan
 3. RB25DET + Manual Gearbox : 500 LBS = 226 KGSR20DET + Manual Gearbox: 425 LBS = 192 KG Eipä noilla oo ku 30 kilon ero että akku konttiin vaan niin se on siinä. Painotiedot on dw foorumilta..
 4. Lahden kansityöstä joskus pari vuotta sitten, uudemmista käynneistä ei oo kuitteja jääny talteen
 5. tässä nyt on niin paljon mielipiteitä suuntaan ja toiseen niin ensimmäisenä haluan sanoa että on ehkä vähän hölmöä vertailla edes pajoja keskenään kun siellä on kuitenkin useampia työntekijöitä ja jokaisella on oma työnjälki, toiset on nopeampia toiset tarkempia tai laiskempia jne. mutta kun sinne koneistamoon kiikuttaa sen moottorin esimerkiksi kokonaan niin se hinta on pitkälti siitä kiinni mitä sille haluaa tehtäväksi, jos otat vaan sen poraus, hoonaus, kampiakselin kiillotus niin sen saat mutta jos on tarkotuksena tehdä toimiva kone niin siihen sitten kaikki tarkastukset ja mittaukset ja runkolinjat ja männänrengasjutut päälle mutta ne pitää yleinsäkkin itse pyytää sieltä ja hinta on sillon eri mitä se on jos menet halvimman kautta. ja tuskin olen kovin väärässä jos sanon että suurin osa pieleen menneistä moottori remonteista johtuu juurikin ettei sille lohkolle ja muille osille ole tehty juuri muuta kun se poraus, hoonaus ja kampiakselin kiillotus. plus siihen päälle vielä oma heikko ammattitaito kasatessa. jos tarvii yleinsäkkään alkaa koneistus hintoja vertailla netissä niin kannattaa ehkä miettiä onko moottorin tekeminen se oikea juttu sulle. nää on niitä kohtia missä ei kannata säästellä, vaikka sä olisit millä osilla kasaamassa.
 6. kaverilla avaamaton kone vakio kannentiivisteellä hx50 2bar paineilla, ei oo ollu ongelmia
 7. Kai sä ny osaat itte kattoa omaa autoos sopivan mallin sieltä? http://m.ebay.com/itm/171901990257?_mwBanner=1
 8. En tiijä mutta vastaavanlainen setti esim http://m.ebay.com/itm/171901579963?_mwBanner=1
 9. jos savuttaa ja paine epäilyttää ni tosta https://www.dp-engineering.nl/oil-inlet-restrictor-for-garrett-gt-ball-bearing-turbochargers-jic-3.html jos ei savuta nii tuskin tarviit. tosiaan kuten tuossa ylempänä sanottiin niin lohkon kyljessä on jo vakiona kuristin
 10. https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/oil_water_plumbing Garrett ball bearing turbochargers require less oil than journal bearing turbos. Therefore an oil inlet restrictor is recommended to achieve an oil pressure of 40-45psi entering the turbocharger for optimal performance. The oil outlet should be plumbed to the oil pan above the oil level (for wet sump systems). Since the oil drain is gravity fed, it is important that the oil outlet points downward, and that the drain tube does not become horizontal or go "uphill" at any point.
 11. http://www.driveshaftshop.com/import-axles/datsun-510-240z-c-v-conversion-kit-with-108mm-flanges
 12. sehän riippuu monestakin asiasta, mutta ihan ensimmäiseks kannattaa valita millä polttoaineella ajat koska etanolin ja bensan välillä on aika iso ero puristus suhteella. neljä venttiiliä per sylinteri toimii isommalla puristus suhteella kuin kaksi per sylinteri. nokka akseli (nosto ja nokkien välinen kulma) on iso tekijä näissä, mitä isompi, sen isompi pitäis olla puristus suhteenkin. jotai juttua aiheesta esim täältä http://garage.grumpysperformance.com/index.php?threads/dynamic-vs-static-compression.727/ nyt kun sulla on jo jotain pohjaa tuolle moottorille mitä oot tekemässä niin kannattaa lähteä tosta nykysestä ylöspäin nostamaan niitä jos meinaat etanolilla ajella, esimerkiksi kannen tiivisteen paksuutta muuttamalla jos mahdollista tai juurikin tuosta kannesta tiputtamalla.
 13. ei tartte alustan komponenttien olla mitää mallisarjan osia, riittää että mallikohtainen eli otat vaikka screenshotin nettisivusta missä myydään sun autossa olevia alustan osia. ja ihan ekaks lue ne trafin uudimmat säädökset, löytyy ihan netistä ja niiden mukaan katsastus asematkin menee. ei tartte sitte arvailla mitään.
 14. voisiko tuon mark site read toiminnon saada tuolta alhaalta jonnekkin sivun yläreunaan? olis paljon kätevämpi, ja lisätoiveena vielä jos sen saisi suomenkielellä.
 15. nuo on kyllä hyvin tuettu apurunkoa vasten. jos noiden kanssa olisi maailmalla ollut ongelmia niille varmasti olisi tehty muutoksia. kyllä oot erikoiset kannakkeet saanu väsättyä, nissanin apurunko sekä laatikon kannake on kuitenkin alle millistä peltiä ja kestää..
 16. http://www.ebay.com/itm/240sx-rb20det-rb25det-skyline-engine-swap-motor-mounts-/190587548129?hash=item2c5fe731e1:m:m_v0RjLtG6vNa89Ll_5aiRQ&vxp=mtr
 17. Täällä löytyy semmoset. En oo vielä konetta paikalleen laittanu mutta ihan asiallisen oloiset ovat.
 18. no mikä mittari? googlesta yleensä löytyy melkee mitä vaan
 19. yleensä ne elektroniset sekä tavallisetkin asennetaan silviissiin että siell on 5 johtoa, signaali, virta suoraan akulta sekä viikseltä mistä kytkeytyy nuo valot päälle sitten lisämittareihin samaan aikaan kun muuallekkin auton mittaristoon. eli siis mukana tulevien ohjeiden mukaan..
 20. jos sulla kerta nistune niin sitä voit säätää ite. muussa tapauksessa auto pitää viedä säädettäväksi, oli sulla sitten nissanin vakio moottorin ohjaus tai mikä vaan muu aftermarket setti. suikkikselta z-power.fi saa kyllä siirtymälastuja vakio boksiin vaikka postin kautta jos et paikanpäälle halua lähteä säätämään, mutta aina olis parempi mennä paikanpäälle säätöön niin sais just eikä melkeen.
 21. Nistune on säädettävä lastu..
 22. Paintilla rajaan ja pienennän kuvia, mitään muuta ohjelmaa en omista. Välillä tulee kuvat oikeinpäin ja välillä ei.
 23. oli jo vanhalla foorumillakin sama ongelma että kun laittaa tänne kuvia koneelta niin ne kääntyy miten sattuu. erittäin ärsyttävää!
 24. samalta sivulta: Replacing Stock Items with Lighter Aftermarket Parts Stock Drive Shaft vs Aluminum One Piece Drive Shaft - (19-11) 8 lbs Stock Drive Shaft vs Carbon Fiber Once Piece Drive Shaft - (19.8-8.5) 11.3 lbs reduction
 25. http://www.finjector.com/fi/suuttimen-valintatyokalu/ http://ipgparts.com/blog/fuel-line-sizing-what-size-do-i-need/