epeli^^

Käyttäjät
 • Content count

  1 322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

epeli^^ last won the day on July 15

epeli^^ had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About epeli^^

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 31.03.1990

Recent Profile Visitors

2 223 profile views
 1. Kai sä ny osaat itte kattoa omaa autoos sopivan mallin sieltä? http://m.ebay.com/itm/171901990257?_mwBanner=1
 2. En tiijä mutta vastaavanlainen setti esim http://m.ebay.com/itm/171901579963?_mwBanner=1
 3. jos savuttaa ja paine epäilyttää ni tosta https://www.dp-engineering.nl/oil-inlet-restrictor-for-garrett-gt-ball-bearing-turbochargers-jic-3.html jos ei savuta nii tuskin tarviit. tosiaan kuten tuossa ylempänä sanottiin niin lohkon kyljessä on jo vakiona kuristin
 4. https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/oil_water_plumbing Garrett ball bearing turbochargers require less oil than journal bearing turbos. Therefore an oil inlet restrictor is recommended to achieve an oil pressure of 40-45psi entering the turbocharger for optimal performance. The oil outlet should be plumbed to the oil pan above the oil level (for wet sump systems). Since the oil drain is gravity fed, it is important that the oil outlet points downward, and that the drain tube does not become horizontal or go "uphill" at any point.
 5. http://www.driveshaftshop.com/import-axles/datsun-510-240z-c-v-conversion-kit-with-108mm-flanges
 6. sehän riippuu monestakin asiasta, mutta ihan ensimmäiseks kannattaa valita millä polttoaineella ajat koska etanolin ja bensan välillä on aika iso ero puristus suhteella. neljä venttiiliä per sylinteri toimii isommalla puristus suhteella kuin kaksi per sylinteri. nokka akseli (nosto ja nokkien välinen kulma) on iso tekijä näissä, mitä isompi, sen isompi pitäis olla puristus suhteenkin. jotai juttua aiheesta esim täältä http://garage.grumpysperformance.com/index.php?threads/dynamic-vs-static-compression.727/ nyt kun sulla on jo jotain pohjaa tuolle moottorille mitä oot tekemässä niin kannattaa lähteä tosta nykysestä ylöspäin nostamaan niitä jos meinaat etanolilla ajella, esimerkiksi kannen tiivisteen paksuutta muuttamalla jos mahdollista tai juurikin tuosta kannesta tiputtamalla.
 7. ei tartte alustan komponenttien olla mitää mallisarjan osia, riittää että mallikohtainen eli otat vaikka screenshotin nettisivusta missä myydään sun autossa olevia alustan osia. ja ihan ekaks lue ne trafin uudimmat säädökset, löytyy ihan netistä ja niiden mukaan katsastus asematkin menee. ei tartte sitte arvailla mitään.
 8. voisiko tuon mark site read toiminnon saada tuolta alhaalta jonnekkin sivun yläreunaan? olis paljon kätevämpi, ja lisätoiveena vielä jos sen saisi suomenkielellä.
 9. nuo on kyllä hyvin tuettu apurunkoa vasten. jos noiden kanssa olisi maailmalla ollut ongelmia niille varmasti olisi tehty muutoksia. kyllä oot erikoiset kannakkeet saanu väsättyä, nissanin apurunko sekä laatikon kannake on kuitenkin alle millistä peltiä ja kestää..
 10. http://www.ebay.com/itm/240sx-rb20det-rb25det-skyline-engine-swap-motor-mounts-/190587548129?hash=item2c5fe731e1:m:m_v0RjLtG6vNa89Ll_5aiRQ&vxp=mtr
 11. Täällä löytyy semmoset. En oo vielä konetta paikalleen laittanu mutta ihan asiallisen oloiset ovat.
 12. no mikä mittari? googlesta yleensä löytyy melkee mitä vaan
 13. yleensä ne elektroniset sekä tavallisetkin asennetaan silviissiin että siell on 5 johtoa, signaali, virta suoraan akulta sekä viikseltä mistä kytkeytyy nuo valot päälle sitten lisämittareihin samaan aikaan kun muuallekkin auton mittaristoon. eli siis mukana tulevien ohjeiden mukaan..
 14. jos sulla kerta nistune niin sitä voit säätää ite. muussa tapauksessa auto pitää viedä säädettäväksi, oli sulla sitten nissanin vakio moottorin ohjaus tai mikä vaan muu aftermarket setti. suikkikselta z-power.fi saa kyllä siirtymälastuja vakio boksiin vaikka postin kautta jos et paikanpäälle halua lähteä säätämään, mutta aina olis parempi mennä paikanpäälle säätöön niin sais just eikä melkeen.
 15. Nistune on säädettävä lastu..