Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

epeli^^

Käyttäjät
 • Content count

  1 297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

epeli^^ last won the day on April 16

epeli^^ had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About epeli^^

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 31.03.1990

Recent Profile Visitors

2 145 profile views
 1. ei tartte alustan komponenttien olla mitää mallisarjan osia, riittää että mallikohtainen eli otat vaikka screenshotin nettisivusta missä myydään sun autossa olevia alustan osia. ja ihan ekaks lue ne trafin uudimmat säädökset, löytyy ihan netistä ja niiden mukaan katsastus asematkin menee. ei tartte sitte arvailla mitään.
 2. voisiko tuon mark site read toiminnon saada tuolta alhaalta jonnekkin sivun yläreunaan? olis paljon kätevämpi, ja lisätoiveena vielä jos sen saisi suomenkielellä.
 3. nuo on kyllä hyvin tuettu apurunkoa vasten. jos noiden kanssa olisi maailmalla ollut ongelmia niille varmasti olisi tehty muutoksia. kyllä oot erikoiset kannakkeet saanu väsättyä, nissanin apurunko sekä laatikon kannake on kuitenkin alle millistä peltiä ja kestää..
 4. http://www.ebay.com/itm/240sx-rb20det-rb25det-skyline-engine-swap-motor-mounts-/190587548129?hash=item2c5fe731e1:m:m_v0RjLtG6vNa89Ll_5aiRQ&vxp=mtr
 5. Täällä löytyy semmoset. En oo vielä konetta paikalleen laittanu mutta ihan asiallisen oloiset ovat.
 6. no mikä mittari? googlesta yleensä löytyy melkee mitä vaan
 7. yleensä ne elektroniset sekä tavallisetkin asennetaan silviissiin että siell on 5 johtoa, signaali, virta suoraan akulta sekä viikseltä mistä kytkeytyy nuo valot päälle sitten lisämittareihin samaan aikaan kun muuallekkin auton mittaristoon. eli siis mukana tulevien ohjeiden mukaan..
 8. jos sulla kerta nistune niin sitä voit säätää ite. muussa tapauksessa auto pitää viedä säädettäväksi, oli sulla sitten nissanin vakio moottorin ohjaus tai mikä vaan muu aftermarket setti. suikkikselta z-power.fi saa kyllä siirtymälastuja vakio boksiin vaikka postin kautta jos et paikanpäälle halua lähteä säätämään, mutta aina olis parempi mennä paikanpäälle säätöön niin sais just eikä melkeen.
 9. Nistune on säädettävä lastu..
 10. Paintilla rajaan ja pienennän kuvia, mitään muuta ohjelmaa en omista. Välillä tulee kuvat oikeinpäin ja välillä ei.
 11. oli jo vanhalla foorumillakin sama ongelma että kun laittaa tänne kuvia koneelta niin ne kääntyy miten sattuu. erittäin ärsyttävää!
 12. samalta sivulta: Replacing Stock Items with Lighter Aftermarket Parts Stock Drive Shaft vs Aluminum One Piece Drive Shaft - (19-11) 8 lbs Stock Drive Shaft vs Carbon Fiber Once Piece Drive Shaft - (19.8-8.5) 11.3 lbs reduction
 13. http://www.finjector.com/fi/suuttimen-valintatyokalu/ http://ipgparts.com/blog/fuel-line-sizing-what-size-do-i-need/
 14. Halvimmalla ainakin pääsee kun tekee itse putket, välineet löytyy vaikka motonetistä
 15. pyörittele siihen pakosarjaan kunnolla pakosarjateippiä http://www.speedimports.fi/epages/speedimports.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130214-11092-191125-1/Products/DEI-010127