nike

Käyttäjät
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nike last won the day on April 23

nike had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About nike

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 26.06.1987
 1. Jos mahdollista ,niin päivitä polttoaine puolta ja säätää moottorinohjaus. Sitte vaan nauttimaan tehoista. Ahtopaineen karkailuun saattais vaikuttaa, hukkaportin ohjauspaine. Eli se pieni letku on oikein asennettu. Ei ole tukossa, molemmat päät kiinni. Jos oli vakiona kuristamia, niin ne on paikallaa. Näitä ongelmia joskus tullut vastaan.
 2. Tuo decat kiinnostais. Vieläkö löytyy?
 3. 5.8 kiinnostais paljon. Pitää vaan tarkistaa työ kuviot.
 4. Eilen näky tummanpunainen s13 Himangalla. Tuli Kannuksesta päin.
 5. Löytyykö termostaatille tuleva koppa? Se mihin tulee alavesiletkukiinni.
 6. Juu. Eihä näitä väkisin väännetä. Ei vaan kerinnyt ehjällä autolla ajaa oikeestaan ollenkaan, niin ei tavallaan osaa kaivata toimivaa autoa. Nyt tosin rupeaa näyttää hyvältä. Tänään sai auton käymään ja jopa kaikilla kuudella pytyllä. Uusi termari kun tulee, niin pääsee säätää sytytyksen. Pääsis kesän ajelee, niin ens talvella voi innostus olla ihan eri luokkaa.
 7. Melko räpellyksiä nuo japanilaisten harrastajien sähköviritelmät. Kauhee savotta saada valot toimimaan kohtuu järkevästi ilman pelkoa, että kokoauto palaa. Turbotimer ei näytä kuin latauksen ja pitää virrat päällä, mutta moottori sammuu silti. Ja onhan siinä miljoona muutakin juttua vähän hassusti. Ärsyttää vain, kun en koskaan oikeen ole tykännyt nuista sähköhommista. Eipä mulla muuta, piti päästä avautumaan. Takas talliin siis.
 8. Kummatkin pitäisi olla siis vakio puolia. Muuten näyttäisi oleva samanlaiset ainoastaan väri on eri. Vag puolat on kyllä tulossa, mutta ei tähän kiireeseen ole mahdollista hankkia.
 9. RB25det puolista. Paikallaan punaset puolat, joista luultavasti yks pimeenä. Vaihto puolat on mustia. Onkohan näissä mitään muuta eroa, kuin väri?
 10. Perhana. Sillon, kun ois kunnon motivaatio rassata harrasteautoa, niin sitte menee töissä kaikki aika. Ei vaa tunnit riitä, kun pitäs yrittää syyä ja nukkua jossain välissä.
 11. Kyllähän tuo skimiitti kiinnostais, jos semmosta järjestetään.
 12. Moi. Osaakos kukaan sanoa missä hinnoissa nelipyöräsuuntaukset on? Suosituksia Raahe, Ylivieska, Kokkola alueelle, ja sen sisäpuolelle.
 13. Jippii. Säksätin meni katsastuksesta läpi. Viikkohan tossa meni korjatessa, kun eka kertaa tarkemmin tutustu sr20det sielunelämän.
 14. Eli pitäis ketju irrottaa ensin jotta nokat saa irti. Näin ainakin service manualista ymmärsin.
 15. Rata-ajosta rupes venttiili kilkattaa isosti. Tunnin seisotuksen jälkeen käynnistäessä parikertaa kilahti, ja sitten muuttu vaimeaksi naputukseksi. Naputuskin häipynyt melkein kokonaan, usean käynnistyksen ja jokumoisen ajon jälkeen. Nyt on venakoppa irti. Pikaisen tutkailun jälkeen ei näkynyt mitään isompaa jälkeä, muutama hento naarmu parissa nokassa. Saako keinut irti ottamatta nokka-akseleita pois? Mitäs muuta kannattaa tarkistaa tai tehdä nyt kun koppa on pois?