-Pexi-

Käyttäjät
 • Content count

  1 812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by -Pexi-

 1. Mä todennäköisesti pääsen ja dynyn puolelta tulee yks. Muut feidas.
 2. Huomenna pitäis käynnistellä kone konerempan jäljiltä. Konetta pitäisi pyörittää 2000 kierroksessa pidemmän aikaa, jotta uudet nokat tykkää. Mietityttää vaan miten saan jäähdytysnesteet koneeseen niin, ettei kone ylikuumene tuossa puolen tunnin aikana. Kannattaako jäähdyttimen korkin tilalle viritellä suppilo vai miten tuosta selviää järkevästi?
 3. Käyttämätön Uprevin MAF anturi. Erittäin tarkka myös matalilla virtauksilla, joten säädön pitäisi olla helppoa. http://uprev.com/secure/store/hardware/uprev-maf-gt h. 300€
 4. Thanks! Varmaan huomattava ero verrattuna esim duratec koneeseen johtuu siitä, että öljyä ruiskutetaan suoraan noihin laakeripintoihin, eikä se vaan vello siellä. Tämä selittää sen, miksi sitä on huomattavasti vähemmän. Meinaa vaan olla vähän jännäkakkaa muutaman sijotetun euron ja työtunnin jälkeen.
 5. Voisko joku tehä palveluksen ja kuvata mottia öljykorkista tyhjäkäynnillä. Kiinnostais nähdä vähän minkä verran siellä öljy loiskuu. Öljynpaineet mulla kyllä nousee, kun startilla pyörittää, mutta en oo ihan varma kulkeutuuko öljy kansiin riittävässä määrin vai onko jotain probleemaa. Mielellään varmistuisin tästä ennen kun lyön käyntiin.
 6. Mun mielestä vauhtipyörä ei vaikuttanut ajettavuuteen negatiivisesti. Hieman nostin tyhjäkäyntiä kyllä, kun mulla oli remmi kiinni. Tällä varmistelin sitä, että kone ei sammahda, kun kierrokset putoavat. Kalkatustahan tuosta kuuluu, mutta mun auto on lähinnä rata-ajoa silmällä pitäen tehty, joten ei se mua haittaa. Jotain saattaa varmasti ärsyttää suurestikin ja oli siinä itselläkin alkuun hieman totuttelemista.
 7. Ei oo omakohtaista kokemusta tosta JWT:n kitistä, mutta ainakin kyseisellä puljulla tuntuu olevan hyvä maine ja tietous nissanin koneista. JWT:ltä tilasin ite nokat, mutta mulla on Fidanza Southbend combo, johon oon ollu tosi tyytyväinen. Kerroppa kokemukset, kun saat kiinni.
 8. Eipä siinä öljyssä paljon muuta voi mennä pieleen kuin viskositeetti. Muut kirjaimet tulevat todennäköisesti lisäaineistuksesta. Laatikon ja perän osalta on sitten tarkempaa, että gl luokitukset menee oikein. Nissanin orkkisöljyt on parhaat laatikkoon. Peräänkin laitan nyt todennäköisesti orkkisöljyt. Moottoriin olen itsekin käyttänyt tuota 0w-40:stä. Ostin mä joskus Motulin kalliita esteriöljyjäkin ennen kuin selvisi, että tuo perus mobil toimii tässä koneessa paremmin. Normiajossa melkein oleellisempaa kuin itse öljy on riittävän tiheä vaihtoväli.
 9. Laitatko vaikka kuvan mihin nämä tulevat?
 10. Tuskin kukaan on valmis ottamaan 1,5k€ hittiä itelleen tältä pohjalta. Porukkaa tarvis vielä lisää toi huntin turpakin on aika rasvanen hinta vielä.
 11. Mulla on yhet de-catit, mutta niistä taitaa toisen jousto vuotaa. Lahjoitan hyvään tarkoitukseen, jos omaa taidot ja välineet korjata.
 12. Sivuilla ei ollut hintoja noille lyhyemmille seteille kuin sesongin ulkopuolella. Mutta kartoitetaan nyt eka kiinnostus tolle päivälle.
 13. Koko lauantai on 1400€. Siihen tarvitsee jo melkosen määrän väkeä, että saadaan touhusta järkevän hintaista. Viikolla tietysti osallistumismäärä putoaa.
 14. Lauantai ois varmaan mulle / kavereille parempi myös. Täältä kun on se 5h ajomatka, niin ei tarvis ottaa perjantaita vapaaks duunista.
 15. Ehdottomasti mukana, jos tuonne elokuulle saadaan mahtumaan. Mikäli klubin ulkopuolelta saa tuoda kalustoa, niin vois olla pari muutakin kiinnostunutta.
 16. Nyt kun Ahveniston ratapäivät ovat oven takana ja Botniaringin ratapäiväänkin on enää vajaa viikko on ajankohtaista laittaa pystyyn ketju, jossa voi keskustella mistä tahansa rata-ajoon liittyen. Aiheen ympärillä käydään täällä aika vähän keskustelua, vaikka aika moni kuitenin kellottaa kierrosaikoja ja niitä onkin saatu aika kivasti listaankin. Tänne voi siis linkittää esimerkiksi Racechrono tiedostoja vertailtavaksi. Itseä kiinnostaa ainakin suunnilleen samoilla sekuntilukemilla pyörivien kierrosaikojen datat. Näistä voi sitten tehdä vertailuja vaikka Circuit toolsilla tms. Täällä voi myös käydä keskustelua eri ratojen ajolinjoista, säädöistä, träppinopeuksista, kierrosajoista, jne. Avaan pelin laittamalla hieman yleistä tietoa, joka suurimmalle osalle onkin jo aika selvää kauraa... Android puhelimille ja vanhoille noksuille pätevä ajanottosofta. http://www.velocitybox.co.uk/index.php/en/support/40-software.html Tässä screenshotti edellisen Kemoran reissun kahdesta nopeimmasta kierrosajasta, joka osoittaa, että parantamisen varaa vielä löytyy. Täytyy jatkaa tätä paremmalla ajalla, mutta siis sana vapaa. Aloitetaan keskustelu grippiajosta!
 17. Huomenna (7.5) meillä ois rata varattuna Alastarolta 3h 10-13. Autoja on tulossa nyt kuusi, eli mukaan mahtuu 😂 Hinta 50€/auto.
 18. Putkisto jäljellä. Suuttimet myyty.
 19. Myydään otsikon mukainen Greddyn putkisto. Tätä voisi luonnehtia sivistyneeksi. Ääntä lähtee yläkierroksilla, mutta alakierroksilla on aikalailla vakion kuuloinen. Tyhjäkäynti on vaan vähän syvempi ja matalampi. Hillitysti enempi ääntä. Katit vaihtamalla saa sitten lisää meteliä, jos tuntuu turhan hiljaiselta. Oon aikanaan hankkinu tän käytettynä ja keskivaimentimet olivat irti, jotka hitsautin takaisin. Suosittelisin pitämään ne paikallaan, koska muuten jylinä motarilla on aika sietämätön. Istuvuus on ehkä 8/10. Ei ota mulla mihinkään kiinni, mutta menee aika läheltä, joten en voi taata 100% istuvuutta. Tässä on samanlainen kuvissa. [img2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"custom","src":"http:\/\/www.350z-tech.com\/wiki\/images\/f\/f5\/Greddy_EVO2_Dual_Exhaust_2.jpg"}[/img2] hp. 500€
 20. Pulttipyssyllä tai sitten hihna täytyy lukita paikalleen. Mutta laita nyt vaikka alkuun kuva systeemistä, niin voi edes yrittää arvata, että miten sen on ajateltu toimivan.
 21. En tiedä millainen kiristin on Primerassa, mutta varmistuksena, että löysäsit myös säätöruuviin mahdollisesti liittyvän hihnapyörän pultin.
 22. Remmiahdisarja myyty. Suuttimet Deatchwerks 600 ja purkisto Greddy evo 2 edelleen myynnissä.
 23. Hks:n remmiahdinsarja rikkinäisellä ahtimella. Pois nurkista diy-miehelle. H.500€
 24. Nämä jäävät ainakin toistaiseksi uuteen setuppiin, eli eivät ole enää myynnissä.