Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

-Pexi-

Käyttäjät
 • Content count

  1 789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by -Pexi-

 1. Tuskin kukaan on valmis ottamaan 1,5k€ hittiä itelleen tältä pohjalta. Porukkaa tarvis vielä lisää toi huntin turpakin on aika rasvanen hinta vielä.
 2. Mulla on yhet de-catit, mutta niistä taitaa toisen jousto vuotaa. Lahjoitan hyvään tarkoitukseen, jos omaa taidot ja välineet korjata.
 3. Sivuilla ei ollut hintoja noille lyhyemmille seteille kuin sesongin ulkopuolella. Mutta kartoitetaan nyt eka kiinnostus tolle päivälle.
 4. Koko lauantai on 1400€. Siihen tarvitsee jo melkosen määrän väkeä, että saadaan touhusta järkevän hintaista. Viikolla tietysti osallistumismäärä putoaa.
 5. Lauantai ois varmaan mulle / kavereille parempi myös. Täältä kun on se 5h ajomatka, niin ei tarvis ottaa perjantaita vapaaks duunista.
 6. Ehdottomasti mukana, jos tuonne elokuulle saadaan mahtumaan. Mikäli klubin ulkopuolelta saa tuoda kalustoa, niin vois olla pari muutakin kiinnostunutta.
 7. Nyt kun Ahveniston ratapäivät ovat oven takana ja Botniaringin ratapäiväänkin on enää vajaa viikko on ajankohtaista laittaa pystyyn ketju, jossa voi keskustella mistä tahansa rata-ajoon liittyen. Aiheen ympärillä käydään täällä aika vähän keskustelua, vaikka aika moni kuitenin kellottaa kierrosaikoja ja niitä onkin saatu aika kivasti listaankin. Tänne voi siis linkittää esimerkiksi Racechrono tiedostoja vertailtavaksi. Itseä kiinnostaa ainakin suunnilleen samoilla sekuntilukemilla pyörivien kierrosaikojen datat. Näistä voi sitten tehdä vertailuja vaikka Circuit toolsilla tms. Täällä voi myös käydä keskustelua eri ratojen ajolinjoista, säädöistä, träppinopeuksista, kierrosajoista, jne. Avaan pelin laittamalla hieman yleistä tietoa, joka suurimmalle osalle onkin jo aika selvää kauraa... Android puhelimille ja vanhoille noksuille pätevä ajanottosofta. http://www.velocitybox.co.uk/index.php/en/support/40-software.html Tässä screenshotti edellisen Kemoran reissun kahdesta nopeimmasta kierrosajasta, joka osoittaa, että parantamisen varaa vielä löytyy. Täytyy jatkaa tätä paremmalla ajalla, mutta siis sana vapaa. Aloitetaan keskustelu grippiajosta!
 8. Huomenna (7.5) meillä ois rata varattuna Alastarolta 3h 10-13. Autoja on tulossa nyt kuusi, eli mukaan mahtuu 😂 Hinta 50€/auto.
 9. Putkisto jäljellä. Suuttimet myyty.
 10. Myydään otsikon mukainen Greddyn putkisto. Tätä voisi luonnehtia sivistyneeksi. Ääntä lähtee yläkierroksilla, mutta alakierroksilla on aikalailla vakion kuuloinen. Tyhjäkäynti on vaan vähän syvempi ja matalampi. Hillitysti enempi ääntä. Katit vaihtamalla saa sitten lisää meteliä, jos tuntuu turhan hiljaiselta. Oon aikanaan hankkinu tän käytettynä ja keskivaimentimet olivat irti, jotka hitsautin takaisin. Suosittelisin pitämään ne paikallaan, koska muuten jylinä motarilla on aika sietämätön. Istuvuus on ehkä 8/10. Ei ota mulla mihinkään kiinni, mutta menee aika läheltä, joten en voi taata 100% istuvuutta. Tässä on samanlainen kuvissa. [img2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"custom","src":"http:\/\/www.350z-tech.com\/wiki\/images\/f\/f5\/Greddy_EVO2_Dual_Exhaust_2.jpg"}[/img2] hp. 500€
 11. Pulttipyssyllä tai sitten hihna täytyy lukita paikalleen. Mutta laita nyt vaikka alkuun kuva systeemistä, niin voi edes yrittää arvata, että miten sen on ajateltu toimivan.
 12. En tiedä millainen kiristin on Primerassa, mutta varmistuksena, että löysäsit myös säätöruuviin mahdollisesti liittyvän hihnapyörän pultin.
 13. Remmiahdisarja myyty. Suuttimet Deatchwerks 600 ja purkisto Greddy evo 2 edelleen myynnissä.
 14. Hks:n remmiahdinsarja rikkinäisellä ahtimella. Pois nurkista diy-miehelle. H.500€
 15. Nämä jäävät ainakin toistaiseksi uuteen setuppiin, eli eivät ole enää myynnissä.
 16. Deatchwerksin 600cc suuttimet. Hp 350€ Virtaukset testattu Finjectorilla ja todettu hyviksi. Mittauspöytäkirja mukaan.
 17. Saisko tän ketjun auki, kun tuli vahingossa suljettua. Putkisto keväthintaan 450€. Ei pitäis olla hinnalla pilattu. Kiinarööriin hintaan Greddyn laatuputki.
 18. Eipä siinä laatikossa muuta vaaraa ole kuin se, että uusiminen on melko tyyristä. Itse laittaisin autoon muutaman euron enempi, niin ei tarvitse heti painia ongelmien kanssa. 2004.5 vuosimallista eteenpäin lootavikoua pitäisi olla vähemmän. Kokemuksesta voin kertoa, että rikkinäinen laatikko syö aika paljon ajamisen iloa ja selvittäisin ainakin korjauksen hinnan ennen ostoa. Ps. Jos taas äänimaailmaa haluaa lisää, niin multa löytyy ylimääräinen greddy evo2 putkisto 😊
 19. Uusi loota maksaa noin 1650$ +500$ postit +tulli ja alv. Näitä myy esim z1motorsports ja conceptzperformance. Jälkimmäisestä tilasin omani. Käytettyjä jos katsoo, niin yritä löytää laatikko, jossa on merkintä cd009. Mitä pienempi tuo viimeisin numero, niin sitä aikaisempi versio. Ensimmäisissä versioissa yksinkertaiset synkrot ja vikoissa kolminkertaiset. Laatikon vaihto on aika helppoa, mutta korjaukseen en ota kantaa. Korjauskaan ei ole ihan halpaa, koska uusittavaa osaa tulee aika paljon (ainakin, jos uusii kaiken, mitä service manuaalissa sanotaan, että tulee uusia). Filk foorumilla tais yhden korjailla, joten hän varmaan osaa sanoa mitä tuli maksamaan. Liikkeessä varmaan vähän toista tonnia.
 20. Hiljasta oli tän kanssa. Tuli sitten ostettua ebaysta käytetty perä, jotta sain välitykset. Eli jos joku on akselintumppeja kuoria tai viskolukkoa vailla, niin laittakaa viestiä...
 21. Hei, tässä kauhutarina perävälityksistä, jotta tiedät mihin olet mahdollisesti ryhtymässä. Ostin aikanaan 4.08 välitykset vapari zetaan. Nämä kuitenkin asennettiin kaverin kaverin toimesta vähän sinnepäin. Muutama tuhat kilsaa myöhemmin rattaat olivat entiset. No päätin sitten, että vaihdan takaisin alkuperäiseen 3.54 välitykseen. Tämän homman päätin tehdä itse. No se ei mennyt sen paremmin. Vaikka kellolla katselin backlashin ja tahnalla hammaskosketuksen, niin jotenkin tämäkin homma meni käteen. Öljyjen lämmetessä rattaat alkavat pitää ääntä, joka kantautuu ihanasti korviin alupuslien välityksellä. Käytin juuri perän st-motorssilla ja kehoittivat hankkimaan uudet välitykset 😥 Olen nyt yrittänyt metsästää orkkisvälityksiä, mutta eipä niitä juuri ole tarjolla. Tänään osui kuitenkin Nengunilta Central 20:sen välitykset silmään. Niitä saa välityksillä 3.9, 4,08 ja 4,3. Mielestäni tuo 4.08 sopi vapariin kuin nenä päähän, joten suosittelisin sitä lämpimästi. Hintaa tälle tulee kotiovelle postitettuna 500€ Sitten itse asiaan. Jos haluat vapari zetaasi enempi kulkupuolta kohtuullisella sijoituksella on tässä ehkä elämäsi tilaisuus. Ostamalla välitykset itsellesi annan sinulle vaihdossa 150€ vanhoista hyväkuntoisista orkkisvälityksistä. Eli maksat välityksistä vain 350€!!! Rehellisyyden merkeissä tarvitset välitysten lisäksi laakerit, krimpin ja tiivisteet. Nämä maksavat hieman hankintapaikasta riippuen 200-300€. Mikäli et ole halukas tekemään työtä itse (en voi suositella 😂) esimerkiksi st-motors Kehä 3:lla tekee homman puolestasi n.400-600€ hintaan. Eli kokonaispotti on ehkä 1000 € luokkaa. Lupaan, että tonnilla et saa enempää muutosta autosi suorituskykyyn millään muulla ostokselle. Place your bets now!
 22. Toi autoverotus on kyllä niin perseestä tässä maassa kun voi vaan olla. Numerot tulee kuin lottokoneesta. Kaiken järjen mukaan meidän Caterham ois pitäny mennä massan mukaan, mutta niin vaan ne kaivo co2:set jostain. Kymppitonni lisää tiliä valtiolle. No se siitä... Ei oo 100 % faktaa, mutta Carbien avulla on uudempiin jenkkiautoihin saatu remmejä ja en tiedä, miksi tämä jenkkimallin Zeta olisi poikkeus. Ennen hankintaa pyytäisin kuitenkin jonkunlaisen ennakkopäätöksen tai kävisin keskustelemassa asiasta tutun katsurin kanssa, jotta homma on saletti. Näin reilu 10 000€ myöhemmin voin kyl todeta, että on tossa ahtamisessakin omat haasteensa
 23. Toihan on aika optimi spec. Akebonon jarrut on iso plussa ja takovanteet. Mäkin varmaan ostasin jenkkimallin. Sen takia, että niihin voi katsureiden kanssa käytyjen keskustelujen perusteella pultata carb hyväksytyn remmin kiinni. Stillenin kitti ois aika jees tohon. 😀
 24. Laitas vähän kuvia autosta! Onkohan tossa samanlainen vesivärimaali kuin 350z:ssa. Olisi kiva kuulla kokemuksia tuosta pinnotteesta. Se voisi olla omallakin TO-DO-listalla.
 25. Up Tässä katinkorvausputkilla ja muistaakseni ilman välivaimentajia. Meteli oli melkoinen...