-Pexi-

Käyttäjät
 • Content count

  1 800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

-Pexi- last won the day on April 30

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About -Pexi-

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 13.07.1981
 1. Mun mielestä vauhtipyörä ei vaikuttanut ajettavuuteen negatiivisesti. Hieman nostin tyhjäkäyntiä kyllä, kun mulla oli remmi kiinni. Tällä varmistelin sitä, että kone ei sammahda, kun kierrokset putoavat. Kalkatustahan tuosta kuuluu, mutta mun auto on lähinnä rata-ajoa silmällä pitäen tehty, joten ei se mua haittaa. Jotain saattaa varmasti ärsyttää suurestikin ja oli siinä itselläkin alkuun hieman totuttelemista.
 2. Ei oo omakohtaista kokemusta tosta JWT:n kitistä, mutta ainakin kyseisellä puljulla tuntuu olevan hyvä maine ja tietous nissanin koneista. JWT:ltä tilasin ite nokat, mutta mulla on Fidanza Southbend combo, johon oon ollu tosi tyytyväinen. Kerroppa kokemukset, kun saat kiinni.
 3. Eipä siinä öljyssä paljon muuta voi mennä pieleen kuin viskositeetti. Muut kirjaimet tulevat todennäköisesti lisäaineistuksesta. Laatikon ja perän osalta on sitten tarkempaa, että gl luokitukset menee oikein. Nissanin orkkisöljyt on parhaat laatikkoon. Peräänkin laitan nyt todennäköisesti orkkisöljyt. Moottoriin olen itsekin käyttänyt tuota 0w-40:stä. Ostin mä joskus Motulin kalliita esteriöljyjäkin ennen kuin selvisi, että tuo perus mobil toimii tässä koneessa paremmin. Normiajossa melkein oleellisempaa kuin itse öljy on riittävän tiheä vaihtoväli.
 4. Käyttämätön Uprevin MAF anturi. Erittäin tarkka myös matalilla virtauksilla, joten säädön pitäisi olla helppoa. http://uprev.com/secure/store/hardware/uprev-maf-gt h. 300€
 5. Laitatko vaikka kuvan mihin nämä tulevat?
 6. Tuskin kukaan on valmis ottamaan 1,5k€ hittiä itelleen tältä pohjalta. Porukkaa tarvis vielä lisää toi huntin turpakin on aika rasvanen hinta vielä.
 7. Mulla on yhet de-catit, mutta niistä taitaa toisen jousto vuotaa. Lahjoitan hyvään tarkoitukseen, jos omaa taidot ja välineet korjata.
 8. Sivuilla ei ollut hintoja noille lyhyemmille seteille kuin sesongin ulkopuolella. Mutta kartoitetaan nyt eka kiinnostus tolle päivälle.
 9. Koko lauantai on 1400€. Siihen tarvitsee jo melkosen määrän väkeä, että saadaan touhusta järkevän hintaista. Viikolla tietysti osallistumismäärä putoaa.
 10. Lauantai ois varmaan mulle / kavereille parempi myös. Täältä kun on se 5h ajomatka, niin ei tarvis ottaa perjantaita vapaaks duunista.
 11. Ehdottomasti mukana, jos tuonne elokuulle saadaan mahtumaan. Mikäli klubin ulkopuolelta saa tuoda kalustoa, niin vois olla pari muutakin kiinnostunutta.
 12. Huomenna (7.5) meillä ois rata varattuna Alastarolta 3h 10-13. Autoja on tulossa nyt kuusi, eli mukaan mahtuu 😂 Hinta 50€/auto.
 13. Putkisto jäljellä. Suuttimet myyty.
 14. Pulttipyssyllä tai sitten hihna täytyy lukita paikalleen. Mutta laita nyt vaikka alkuun kuva systeemistä, niin voi edes yrittää arvata, että miten sen on ajateltu toimivan.
 15. En tiedä millainen kiristin on Primerassa, mutta varmistuksena, että löysäsit myös säätöruuviin mahdollisesti liittyvän hihnapyörän pultin.