Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

-Pexi-

Käyttäjät
 • Content count

  1 789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

-Pexi- last won the day on April 30

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About -Pexi-

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 13.07.1981
 1. Tuskin kukaan on valmis ottamaan 1,5k€ hittiä itelleen tältä pohjalta. Porukkaa tarvis vielä lisää toi huntin turpakin on aika rasvanen hinta vielä.
 2. Mulla on yhet de-catit, mutta niistä taitaa toisen jousto vuotaa. Lahjoitan hyvään tarkoitukseen, jos omaa taidot ja välineet korjata.
 3. Sivuilla ei ollut hintoja noille lyhyemmille seteille kuin sesongin ulkopuolella. Mutta kartoitetaan nyt eka kiinnostus tolle päivälle.
 4. Koko lauantai on 1400€. Siihen tarvitsee jo melkosen määrän väkeä, että saadaan touhusta järkevän hintaista. Viikolla tietysti osallistumismäärä putoaa.
 5. Lauantai ois varmaan mulle / kavereille parempi myös. Täältä kun on se 5h ajomatka, niin ei tarvis ottaa perjantaita vapaaks duunista.
 6. Ehdottomasti mukana, jos tuonne elokuulle saadaan mahtumaan. Mikäli klubin ulkopuolelta saa tuoda kalustoa, niin vois olla pari muutakin kiinnostunutta.
 7. Huomenna (7.5) meillä ois rata varattuna Alastarolta 3h 10-13. Autoja on tulossa nyt kuusi, eli mukaan mahtuu 😂 Hinta 50€/auto.
 8. Putkisto jäljellä. Suuttimet myyty.
 9. Pulttipyssyllä tai sitten hihna täytyy lukita paikalleen. Mutta laita nyt vaikka alkuun kuva systeemistä, niin voi edes yrittää arvata, että miten sen on ajateltu toimivan.
 10. En tiedä millainen kiristin on Primerassa, mutta varmistuksena, että löysäsit myös säätöruuviin mahdollisesti liittyvän hihnapyörän pultin.
 11. Remmiahdisarja myyty. Suuttimet Deatchwerks 600 ja purkisto Greddy evo 2 edelleen myynnissä.
 12. Hks:n remmiahdinsarja rikkinäisellä ahtimella. Pois nurkista diy-miehelle. H.500€
 13. Nämä jäävät ainakin toistaiseksi uuteen setuppiin, eli eivät ole enää myynnissä.
 14. Deatchwerksin 600cc suuttimet. Hp 350€ Virtaukset testattu Finjectorilla ja todettu hyviksi. Mittauspöytäkirja mukaan.
 15. Saisko tän ketjun auki, kun tuli vahingossa suljettua. Putkisto keväthintaan 450€. Ei pitäis olla hinnalla pilattu. Kiinarööriin hintaan Greddyn laatuputki.