Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

zei,zei

Käyttäjät
 • Content count

  444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zei,zei

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01.01.1
 1. Tuolta lähde tutkimaan monta löytyy. http://www.ajoneuvotiedot.fi/nissan
 2. http://www.dnsf.org/forum/muuta/kirpputori/kaupalliset-ilmoitukset/1400596-mamasan-uudistuu-isosti Liittyisköhän tähän mitenkään?
 3. Ei parempaa kuvaa iltalehti saanu keulasta niin lainataan jaguarin kuva kun saman värinen http://www.iltalehti.fi/autot/2016032421320198_au.shtml
 4. Osanotot. Kyllä se joskus alkaa hellittämään mutta varmana tuntuu pahalta jos olette olleet läheiset mitä nyt tosta sun viestistä ainakin käsittää niin olette olleet. Voimia sulle!
 5. Mistä sen tietää että japanista tuotu kone olisi jotenkin niin jumalallinen? Myydään 60tkm ajettuna mutta oikeesti ajettu 150tkm ja tsunamissa uinut eikä tiedä onko huollettu juuri ikinä ennen kun laitettu myyntiin pestynä ja kiillotettuna. Pata polvelle niin tietää mitä saa!
 6. Pahat hakkerit uhkas kaataa pleikkarin ja jotain muita mestoja. Jotkut oli vieläpä vittuillu ettekö onnistu.... kai ne sit onnistu 25.12.2015 10:36 Phantom Squadin lupaama jouluhyökkäys on alkanut varsin maltillisesti. Mutta onko liian aikaista julistaa heidän epäonnistuneen? Epämääräinen verkon ilkivaltajengi Phantom Squad ei ole vielä täysin toteuttanut uhkaustaan kaataa Playstation Network (PSN) ja Xbox Live palvelunestohyökkäyksellä, muun muassa Softpediakertoo. Suuren hyökkäyksen odotettiin alkavan aikaisimmillaan jo jouluaattona, mutta toistaiseksi on nähty vain pieniä hyökkäyksiä, jotka ovat aiheuttaneet korkeintaan lyhyitä katkoksia PSN:ssä. Sonyn pelipalvelun käyttäjät juhlivat jo Twitter-tilillä, joka ilmeisesti kuuluu Phantom Squadille. Sen viimeisimmässä viestissä parin tunnin takaa todetaan lyhyesti "olkaa kärsivällisiä". Kommentoijat pitävät Phantom Squadia pelkkänä vitsinä, joka ei pysty toteuttamaan uhkaustaan. Luuserit, kiteytti yksi kommentoija tunnelmat. On kuitenkin epäselvää, onko pahin vasta tulossa. Softpedian mukaan ryhmä sai jouluaattona kaadettua suuren peliyhtiön EA:n palvelimet useammaksi tunniksi. EA joutui jopa pyytämään anteeksi asiakkailtaan. Tämän uutisen tekohetkellä sekä PSN:n että Xbox Livenstatussivut kertoivat kaiken olevan täysin kunnossa. Päivitys: Phantom Squadin uusimpien viestien mukaan varsinainen hyökkäys alkaa tänään.
 7. Oiskohan samaa sarjaa tämän kanssa?
 8. Rallista innostuneitahan näköjään foorumi pullollaan. Moni on noussu huipulle näillä vanhoilla opeilla
 9. Mitäs jos ostat vaan 50€ hälyttimen? Aika raskasta nykiä johtoja irti tai kulkee pyörijä taskussa
 10. Minkä väriset?
 11. http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/nissan-silvia-ja-200sx-mallit/2091-tarvike-lambda-toimiiko-monella
 12. Vaihda suosiolla se lambda.