SpanDe

Käyttäjät
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SpanDe

 • Rank
  Member
 • Birthday 20.04.1989
 1. Nyt ei kuukauteen oo tullu pelailtua kun otin Star Wars Battlefrontin kokeiluun, mutta sen viihdearvo alkaa olla jo nähty...
 2. Kokeillaas tämmöstä, vaikka näyttää tämä pelipalsta enemmän koomaan vaipuneelta. Minkälaista "kalustoa" löytyy foorumilaisilta tietokonepuolella? Itse väkerrän uutta konetta semmosella semi-ohkasella budjetilla. Komponenttia on tullut seuraavasti ostettua: - AMD FX-6350 Wraith coolerilla (jep, vanhahan tää on ku taivas mutta nyt halpa ja tuntuu toimivan) - MSI R9 290X - AsRock 970M pro3 mATX emolevy - Bitfenix Whisper virtalähde, muistaakseni 750W - Crucial 275 Gb SSD - Ram jotain perus DDR3 vanhasta kokoonpanosta 6Gt Tavote olis heittää nämä rojut Nato-ammuslaatikkoon ennen kesää, katotaan miten onnistuu. Tällä hetkellä testiksi koottu tietokonepöydälle ja pyörittää esim. uutta Doomia Vulkan apilla 90-120 fps, DX11 50-70 fps.
 3. Vieläkö foorumilla on rakentajia? Mulla olis kova tarve kokonaiselle taka-akselistolle perineen, iskareineen, tukivarsineen, vetareineen, apurunkoineen jne jne. Onkohan enää mitään mahdollisuutta Suomenmaalta löytää?
 4. Otsikon mukaan ostetaan S13 alustasarja. Kesän rientoihin mieluiten käytetty, mutta toimiva kitti. Haku onnistuu Uusikaupunki - Turku - PK-seutu -akselilla ja tarvittaessa länsirannikolla Kokkolaan asti. Jori o44-2809727.
 5. Kiitosta, oli tuo lista tyhjä enkä filtteriä huomannut. Filtteristä saa näköjään kaikki näkyviin. Saako tuota oletuksena all time jostain?
 6. Voi olla tyhmä kysymys, mutta mistä voi tarkastella itse lähettämiään viestejä? Kun ylhäältä painaa profiilin alta "my recent posts", niin listalta on mahdollista valita vain ensimmäinen ja viimeinen sivu topikista. Eli omaan postaukseen ei tätä kautta pääse. Pitäiskö tämän toimia eri tavalla? Olis ihan kätevä ettei tarvi koko topiccia kahlata läpi että näkee mitä on ite kirjoittanut joskus 3 vuotta sitten. Message centeristä pääsee seurantalistaan, mutta sieltäkään ei pääse omaan postaukseen suoraan. Tänks.
 7. Joko on tarpeeks matala?
 8. Saatoin mää olla, kuljen kehän kautta Helsinkiin melkein päivittäin.
 9. Kiitos nopeista vastauksista. Saatan piipahtaa Tattiksella aamulla. Saa nähdä mikä on tuomio vai tuleeko semmosta.
 10. Vähä on vanha ketju mutta aihe täsmää jotenkuten niin nostetaan ylös. Kiikarissa olis yks vanhempi auto, johon olis tarkotus tehdä tekniikanvaihto. Tekniikanvaihto onnistuu, jos vertailumoottoriksi katsotaan USA / Kanada -vientimalli, joka on käytännössä samaa koppaa mutta myyty hieman poikkeavana mallinimenä? Ja muita pieniä kysymyksiä olisi kysyttävänä konttorilta. Onko Suomessa missään katsastusasemalla kaveria, joka osaisi tällaisiin kysymyksiin vastata tai edes vaivautua neuvomaan, mistä kannattaa tietoa hakea asioiden varmistamiseksi? Ite opiskelen tällä hetkellä Helsingissä mutta kotipaikka on Kokkolan lähellä, joten tällä välillä voi periaatteessa käydä neuvoa kysymässä. Ja onko mahdollista saada mistään mustaa valkosella että on käyty kysymässä ja hyväksytty toimenpiteet, että voi valmiin tuotteen kanssa katastajan kanssa varmistaa laillisuus?
 11. Tiivisteillä saattaa hetken aikaa pitää paremmin, mutta todennäkösesti sylinteri pitää jossain välissä vaihtaa. Itellä piti jollain tarviketiivistesatsilla puoli vuotta kerrallaan ja kolmannen satsin jälkeen ostin käytetyn sylinterin. Ilmeisesti akseli syöpyy tai naarmuuntuu ja syö uudenkin tiivisteen ajan mittaan. Käytetyllä sylinterillä on tietenkin aina se vaara että sekin vuotaa, mutta oma on ainakin pari kuukautta jo pitänyt tavaran sisällä.
 12. Tosiaan saattaa ihan tuosta pumppailusta johtua tuo polkimen kovaks meno, jarrutehostimen tilavuus on aika suuri verrattuna alipainepumpun "tuottoon", varsinkin jos moottori on ollut jarrutushetkellä tyhkäkäynnillä. Samoin tuo jarru päällä käynnistys johtuu todennäköisesti siitä että jos jarrua painaa käynnistyksen hetkellä niin se tehostus alkaa vasta käynnistyksen jälkeen, jolloin alipaine muodostuu hiljalleen ja tehostin tehostaessaan vetää poljinta kohti lattiaa.
 13. Sielu huutaa jo ajamaan, mutta pintaväri saa vielä oottaa... bensatankin irrotuksen jälkeen paljastu hitsattavaa. Eihän täsä oo ku pari viikkoa hierottu kaikkia osia kohilleen.
 14. Ite ainaki oon huomannu että jos vaikka lukee uusimpia viestejä eli painaa aina siitä sinisestä parinuolesta mikä on topicin nimen vieressä niin kun palaa tähän "uudet viestit" sivulle selaimen takaisin-napista niin se ei huomioi mitenkään tätä luettua topiccia. Sitten kun päivitän selaimen niin luettu topic muuttuu luetuksi eli lihavointi ja sininen parinuoli häipyy. Voiko tuohon lukemattomien viestien valikkoon palata jostain niin, että foorumi rekisteröi luetun sivun saman tien? Tämä ainakin punaisessa teemassa. Eikä oo suuri ongelma, kunhan kysyn