horst

Käyttäjät
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About horst

 • Rank
  Member
 • Birthday 07.09.1987
 1. Otetaanpa sittenkin ihan alusta. Oon hätäilyltäni jättäny sittenkin sulakkeet mittaamatta, ei niille neljänneksi ja kolmanneksi alimmalle mitään virtaa tule. Sulakeboksin kyljessä olevat siniset releet testasin, ja ne toimivat kaikki. Virtalukon pohja? Auto kuitenkin käy hyvin, ajovalot pelaa, puhallin pelaa, soitin ja kattovalo tosiaan myös.
 2. Ajovalot pelittää kuten kuuluu, sleepyeyesiakaan ei ole ja johdotukset on muutenkin vakion oloiset. Ei ole lisämittareita ja radion johdotkin on silpomattomat, merkkikohtaisella iso-liittimellä. Testasin ilman radiota, ei auttanut. Releestä en tiedä, koitin service manualista katsella, mutta enpä kyllä saanut mitään selkoa. Muuta kuin, että oikeanpuoleiset taka- ja etuparkit yhden sulakkeen takana ja sen yläpuolella olevan sulakkeen takana on sitten vasenta takaparkkia, vasenta etuparkkia, mittaristoa ja hanskalokeron valoa. Täytynee sen hanskalokeron valon piuhat vielä katsoa Edit. Tämä on saksantuonti, ilman valoautomatiikkaa tai huomiovaloja
 3. Apua. Olin ottamassa seisonnan jälkeen ajoon mutta mittari-, rekisterikilven valot eikä parkit edessä eikä takana palaneet enää. Kattovalo, jarruvalot, vilkut ja ajovalot pelittää. Kaikki sulakkeet mitattu ja olivat ehjiä, vaihdoin myös varuiksi uudenkin siihen oikealta kolmanneksi alimpaan, minkä kai pitäisi näihin vaikuttaa. Ilmeisesti jostain on nyt plussa maissa, mutta olisiko kellään heittää mitään kohtaa, mistä lähtisi edes etsimään vielä? Ja mitähän tästä on voinut kärähtää, koska sulake ei pala. Tähän asti oon tehty seuraavaa: - Uudet polttimot parkkeihein ja rekkariin - Jalkatilasta kaivoin mustan boksin sulakerasian vierestä auki, mikä jenkkifoorumeilla oli palanut monella, tcu kai nimeltään. Ei ollut palanut - Valoviiksen käytin auki ja viilasin kontaktit. Painelin myös sormella sitä kontaktia, jonka pitäisi parkkien kohdalla kytkeä, ei vaikutusta. - Soittimen piuhat käyty läpi, koska dimmer johto kai aiheuttanut tätä. Soitin toimii, eikä sitä ole vuosikausiin vaihdettu. Dimmer johto kytkemättä ja soittimen maadoitus on erillisellä piuhalla. - Rekisterikilven ja takaparkkien johdot kaivoin auki kontista, olivat ehjät ainakin about takakaiuttimelle asti - Auto ei ole tontissa eikä etupyöränkaarissa oleva johtorykelmä ollut osumaa ottanut - Plussa on maissa kaikista kannoista piipattuna. Sulakkeen irroittamisen jälkeen se on maissa enää takaparkeilta ja oikeasta etuparkista.
 4. Sieltä voinee napata luvattomasta maastopysäköinnistä sakot. Muistaakseni tuollainen pykälä oli juuri näitä houkuttelevia, mutta P-kyltein merkkaamattomia asvalttikenttiä riivaava.
 5. Eli tuosta http://motonet.fi/fi/kategoria/2562/Avokyparat
 6. Eikö ne vaan voi tehdä siihen konttorilla päästötestit ja todeta arvojen täsmäävän? Niin on ollut mielestäni ihan normikäytäntö muutenkin, jos laput haettu muualta.
 7. Taitaa olla 2006-2011 mitsubishi eclipse
 8. Komppaan ABT:tä. Sisusta nyt ei ehkä vastaa ilmoitusta, mutta siitä olisi ostohetkellä pitänyt mainita. Termarin poistolla kai peitellään yleensä vaan keittämisen todellista syytä?
 9. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Alle tonnilla 132tkm ajettu helmikunnossa oleva 406 http://www.nettiauto.com/peugeot/406/5414251 Vai oliko se sittenkin vaan 332tkm ajettu pommi http://www.nettiauto.com/peugeot/406/5408292
 10. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Muistaakseni jo noin kolme vuotta sitten pyöri Riihimäellä. Silloinen omistaja ainakin ajoi tarrakilvillä useamman kuukauden, ei tainnut olla aikomustakaan leimata. Sinä aikana sai tuon keulacoolerin. Monoa sai varovasti sanottuna reilusti . Ilkivallan kohteeksi joutui lopulta; kyljet naarmutettu ja renkaat viilletty, otti kertakorvauksen ja myi halvalla eteenpäin. Samassa kunnossa näyttää olevan vieläkin.
 11. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Voi testiostajan kanssa ensin harjoitella kaupantekoa
 12. Vs: Matkustaminen Amsterdamin kautta oli ~5min suullinen haastattelu, jossa tenttasi minne tarkalleen menossa, mitä tulossa tekemään ja miksi, onko matkan tarkoituksena jonkinlainen rikollinen toiminta jne . Jenkkilän puolella kattoivat lentokoneessa täytetyn maahantulolomakkeen, passin, otti sormenjäljet, naamasta kuvan ja toivotti hyvää reissua.
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! "fender liner/lining" myös yleinen
 14. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! '08 Olen näköjään maksanut: Asetelma, Valeo 90e (Fixus) Levy, Exedy 50e (Fixus) Painelaakeri, Koyo 25e (Fixus) Silmälaakeri 6,70e (Autokeskus) Työt 200e (Pieni yksityinen korjaamo) Edit: Tuohon työn osuuten sisältyi muuten myös laatikkoon öljynvaihto ja itse öljyt.
 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Jep, se pumpun päältä lähtevä oranssi/pinkki letku, jossa sihti päässä, jää kokonaan käyttämättä walbron kanssa.