Jami_Kristian

Käyttäjät
 • Content count

  892
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jami_Kristian

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01.01.1
 1. Päivitetään hintaa vaikka 55€
 2. Hoplaa
 3. Jäi asentamatta, auto meni ja nyt pölyttyy hyllyssä. HKS fuel cut defender malli H Pitäisi käydä seuraaviin malleihin JX100, N13, N14, S13, PS13, S14, RS13, RPS13, HCR32, BNR32, ECR33, BCNR33, BNR34, A31, Z32, Y32, ENY33 Hp 55€/tarjous sijainti: Lahti ja yv:llä saa kiinni Vaihdossa kiinnostaisi Kenwood:n Bluetooth soitin tai rocket bunny takasiipi Kuvia https://m.nettivaraosa.com/elektroniikka/2422715
 4. Mulla on tulossa projektiautoon s13:sta etu- ja takajarrut. Ongelmana, että millaisen pääjarrusylinterin laitan? Jarrutehostinta ei tule..
 5. Epäilen ettei tuo määrä riitä putkien maalaukseen. Tosin tämä silkka veikkaus ja perustuu polkupyörien maalaamiseen. Putken maalaukseen tuntuu menevän osa maalista ohi. Ja mistä saa muutamalla kympillä kannen oikaisun? 100 sanoivat Lahdessa kansityöllä E. Perun sanani.. En kyllä ole varma riittääkö. Joku kokeneempi saa vastata tähän
 6. Pitääkö suorakutosen kansi aina oikaista kun sen ottaa irti?
 7. Meillä on toi pieni musta ja kerran kaks tilttaa kuukaudessa.. Yleensä menee jumiin jos painelee liian nopeasti nappeja.
 8. Vastaan itelle. Tuo on kompuran puoleinen öljyntiiviste. tuli vaa ostettua turboon korjaussarja ja toi osa näyttäis olevan erillainen. Mistä nyt pyhien aikana sellaisenaan saat..
 9. Osaako kukaa kertoa mikä tän osan nimi ja mitä virkaa suorittaa? Elikkä ahtimesta kompurapuolelta.
 10. Satavarmaa tietoa ei ole, mutta ilmeisesti stefassa on metallirunko ja akselitiivisteessä ei. Joku joka tietää niin korjatkoon
 11. Etrasta löytyi tiivisteet. Eikä sisimmäisin ole stefa vaa se on akselitiiviste.
 12. Elikkä kolme tivistettä alimmainen sisimmäisin. E. Ja tosiaan mono tubet
 13. Huomenna vasta käyn kyselemässä. Ajattelin aloittaa metsästyksen paikallisista laakeriliikkeistä. Voin laittaa kuvan myöhemmin millaisista kyse.
 14. Mulla on KBEE:n halppis coilit. Niissä ruvennut yläpään stefa vuotamaan. Purin ne atomeiksi, eikä ole mitää rakettitiedettä. Alapäässä ilmamäntä ja ylhäällä öljyt. Lähinnä mietityttää, että paljonko öljyä pitää laittaa? Onko kellää hajua, että tuleeko piripintaan..
 15. Tilanne seuraava. Auto datsun 1000 vm1969. Tarkoitus rakentaa ilmajouset, mutta onko mahdollista, että poistan edestä poikittaisen lehtijousen ja korvaan sen mcpherson ilmajousilla. Eli olka-akselit ja iskaritornit s13 nissanista ja yleismallin mcpherson ilmajouset. Eli ongelma lienee jousityypin ja korirakenteen muutoksissa?