Ilkka_

Käyttäjät
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ilkka_

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01.01.1
 1. Julkaistaan aikataulukin vaikka liki samalla mennään ku viime vuonna. PE 11.8 -Majoittuminen alkaen jo klo 12 ja avaimet saa varmasti vielä 22 (ja varmaan myöhemminkin kun ravintola auki). -Saunat varattu klo 18-21 (iso ja pieni +takkahuone). Pieni sauna naisväelle ja kun naiset saunoneet niin otetaan miesten käyttöön sekin. Katotaan jos saadaan pidennettyä sauna-aikaa vielä. -Ravintolassa karaoke-ilta LA 12.8. -Klo 12 Rastiajo alkaa, noin tunnin lenkki. Rastiajon jälkeen autoja parkkiin nurmialueelle. -Autoäänestys vapaasti rastiajon jälkeen, äänestysaika loppuu klo 16. Autoja äänestetään rekisterinumerolla. Suosikkejaan passaa valita jo perjantai-illasta lähtien. Yksi kategoria pelkästään, yleisön suosikki. Palkintojen jako illan aikana. -Iso sauna klo 18-24 ja pieni 18-21 (tähän tietoon). Sama käytäntö kuin perjantaina. -Ravintolassa esiintyy trubaduuri Antti Valkeinen. Auki 01.30 asti jos asiakkaita piisaa. SU 13.8. Ei ohjelmaa. Mökkien luovutus viimeistään klo 15 Muistakaa aamupala mahdollisuus (tarjoillaan 9-11) ja 8€. Mökkejä vapaana perjantaille 3kpl ja lauantaille 1kpl.
 2. FinnJAE T-paita. Väri vaihtoehdot valkoinen, sininen ja vihreä. 10€/kpl Maksuennakkoon ja t-paidan saa sitten Keuruulla käsiinsä. Ladyfittiä en muistanut kysellä, varmistellaan sitten tarpeen mukaan mutta olettaen löytyy samat värivaihtoehdot. Maksu tilille ja viestikenttään haluamasi paita/paidat. Ilkka Mäkäräinen FI9347641020076473. Esimerkki: Valkoinen L ja Vihreä L, summa 20€ Tilausaikaa kuluva ja ensi viikko eli 30.7. mennessä pitää olla tilattu/maksettu niin saan sitten elokuun alussa välittää tilauksen eteenpäin.
 3. Ensimmäiseen vuorokauteen mennyt puolet mökeistä epävirallisen tiedon mukaan.
 4. Viime vuoden hyvien kokemusten ja tykätyn paikan myötä FinnJAE järjestetään uudelleen Keuruulla, Camping Nyyssänniemessä ja ajankohta 11-13.elokuuta. Tapahtumasta tuskin tarvitsee enempää kertoa mutta jos jotain niin merkkien välistä rentoa yhdessäoloa. Alueelta löytyy 22kpl 4-hengen leirintämökkejä perusvarustuksella eli 2 kerrossänkyä ja jääkaappi. Alueelle voi myös majoittua telttaan tai asuntovaunulla/-autolla. Mökin hinta on 60e/vrk. Oletettavaa on että mökit tulee loppumaan kesken, joten heti vaan varailemaan kun on varma osallistumisestaan. Saunat on varattu molemmiksi illoiksi. Vastaanoton yhteydessä on ravintola ("miedot alkoholi"-oikeudet).
 5. Huh huh, mikä viikonloppu Nyt pari yötä kotona nukkuneena alkaa tuntuu että voimat palautuu mutta ääni tuntuu jääneen keuruulle. Kiitoksia kaikille osanottajille niin päiväkävijöille kuin yöpyjillekkin. Te ootte jotka tapahtuman tekevät, ilman teitä siellä ois ollut aika rauhallista. Arvioni mukaan paikalla kävi yli 100 eri autoa viikonlopun aikana. Laskin lauantaina yhdessä vaiheessa 73autoa ja kun autoja tuli ja meni koko ajan. Siitä voinee arvioida että ihmisiä lienee ollut 100-150väliin. Rastiajolle osallistui 23autokuntaa, tai ainakin 23tuloskorttia palautui. Perjantai yöltä tuli sanomista metelöinnistä mutta lauantai yön Pokemoneista ei Kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille.
 6. PE 19.8. -Majoittuminen alkaen jo klo 12 ja avaimet saa varmasti vielä 22 (ja varmaan myöhemminkin kun ravintola auki). Jos tulet supermyöhään niin soittakaa vaikka mulle niin varmistellaan. Saapuessa muistakaa varata aamupala jos sellaisen haluatte (sisältää puuro, leipä, leikkeleet+juusto, pekoni, keitetyt kananmunat a 8€) -Saunat varattu klo 18-24 (iso ja pieni +takkahuone). Pieni sauna naisväelle ja kun naiset saunoneet niin otetaan miesten käyttöön sekin. -Ravintolassa karaoke-ilta. Auki klo 01.30 saakka. LA 20.8. Klo 12 Rastiajo alkaa, noin tunnin lenkki. Rastiajon jälkeen autoja parkkiin nurmialueelle. Autoäänestys vapaasti rastiajon jälkeen, äänestysaika loppuu klo 16. Autoja äänestetään rekisterinumerolla. Suosikkejaan passaa valita jo perjantai-illasta lähtien. Yksi kategoria pelkästään, yleisön suosikki. Palkintojen jako klo 17. Köydenveto klo 19 (tässä pieni epävarmuus toteutuksen suhteen) Saunat jälleen klo 18-24. Sama käytäntö kuin perjantaina. Ravintolassa ei esiintyjää. Jos meidän keskuudesta halukasta löydy. Mahdollista vielä pyytää karaoke-iltakin jos laulajia keskuudessamme on riittävästi. Auki 01.30 asti jos asiakkaita piisaa. SU 21.8. Ei ohjelmaa. Mökkien luovutus viimeistään klo 15. Muuta huomioitavaa: Keittiö auki klo 11-22. Tarjolla pizzaa, kanakori, makkarakori, juustohampurilainen. Baari auki 11-1.30 (asiakkaiden riittäessä) Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.
 7. -
 8. Paita tilauksesta unohtu laittaa deadline mutta se ois niin ku nyt, eli ei enää odotella tilauksia. Jos joku vielä harmittelee niin soittamalla mulle saadaan vielä onnistuu o44-2883536.
 9. Fintoys:n puolella oli epävirallinen tieto että viimenenkin mökki olisi nyt varattu. Varmistan tämän vielä tällä viikolla. Lisäksi tieto ja ohjeet tapahtuman t-paidan tilaamiseen. FinnJAE T-paita. Väri vaihtoehdot musta, punainen ja hiekka. 10€/kpl Maksuennakkoon ja t-paidan saa sitten Keuruulla käsiinsä. Maksu tilille ja viestikenttään haluamasi paita/paidat. Ilkka Mäkäräinen FI9347641020076473. Esimerkki: Valkoinen L ja Musta L, summa 20€
 10. Hyvä homma ja toki uudemmallakin kalustolla voi ja saa saapua paikalle. 7mökkiä on vielä jäljellä.
 11. Nyt alueelta alustavien tietojen mukaan varattu 8-10 joista suurinosa Fintoys:n jäsenistön toimesta. Muitakin merkkejä olisi kiva saada paikalle. Facebookista löytyy tapahtuma FinnJAE 2016 https://www.facebook.com/events/1816338501920660/ Tapahtumassa järjestetään rastiajo.
 12. Toyota-kerhon puolelta tässä vaiheessa yöpymisen varanneita 3mökki+1karavaanari sekä tietty järjestelyporukka noin 8-10henkilöä.
 13. Pidetään "kuolevaa" tapahtumaa vielä ainakin vuosi hengissä. Millään mukana olleista kerhoista ei ollut halua järjestää tapahtumaa, joten päätimme Keski-Suomen alajaoston voimin pitkittää taistelua ainakin vuodella. Paikka on Keuruulla Camping Nyyssänniemi ja ajankohta 19-21.elokuuta. Alueelta löytyy 22kpl 4-hengen leirintämökkejä perusvarustuksella eli 2 kerrossänkyä ja jääkaappi. Alueelle voi myös majoittua telttaan tai asuntovaunulla/-autolla. Mennään listahinnoilla eli 60e/vrk mökistä. Sauna/saunat on varattu molemmiksi illoiksi. Vastaanoton yhteydessä on ravintola ("miedot alkoholi"-oikeudet) ja terassi jossa perjantaina karaoke - lauantaina elävää musiikkia. Jotain ohjelmaakin on suunnitteilla mutta niistä sitä mukaan jos ja kun jotain varmistuu. Majoituksia saa jo varata. Varaukset suoraan leirintäalueelta. Yhteystiedot löytyy heidän sivuiltaan.
 14. Kevät on koittanut ja harrasteautoja kaivellaan talleista esille, eli aika pitää kevään JAE-kahvittelu Keski-Suomessa. Ajankohta on la 7.5 kello 18. Paikkana toimii Palokan ABC, Jyväskylässä. Autorivistöille löytyy tilaa mukavasti siitä Kodin Terran pihasta niin saadaan tilava ja yhtenäinen alue koko porukalle. Infoan lisää tarvittaessa tai kysyttäessä.
 15. Alko kelit viilenee siihen malliin että täytynee kokoontua Japsiautojen voimin kahvittelemaan täällä Keski-Suomessakin. Parhaimmillaan meitä on ollut paikalla noin 150henk/80autoa. Ajankohta on la 18.9 kello 16. Paikkana toimii Palokan ABC, Jyväskylässä. Autorivistöille löytyy tilaa mukavasti siitä Kodin Terran pihasta niin saadaan tilava ja yhtenäinen alue koko porukalle. Infoan lisää tarvittaessa tai kysyttäessä. Siirry sivun alkuun