Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Tellu

Käyttäjät
 • Content count

  4 095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tellu last won the day on May 12

Tellu had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Tellu

 • Rank
  Hallitus
 • Birthday 27.10.1983
 1. Äsken tallustelin Logomolle sisälle ni tuossa pihassa oli vihree S14a. Anyone?
 2. Tämä! Mullakin ois hirveesti motivaatioo, mut oon töissä aamusta iltaan, eikä riitä enää energiat lähteä tallille, eikä kyllä vuorokauden tunnitkaan..
 3. Mun pitäis päästä yhteen mennessä liikkeelle.
 4. Mä aattelin et voisin tällä kertaa ottaa jo laudan mukaan, mut en tiedä menenkö mäkeen vai keskitynkö vaan after skiihin
 5. Se mökki on neljästä eteenpäin käytettävissä. Pitäiskö koittaa tähdätä johonki siihen? Millanen aikataulu muilla on?
 6. Juu voin koukata Ylöjärven kautta aikataulusta en vielä tiedä, vähän suunnittelin, että en ottais asiakkaita siihen perjantaille ni pääsen lähtemään ihan koska vaan.
 7. Mun reitti taitaa mennä Tampereen kautta, nappaanko sut kyytiin?
 8. Eipä tunnu nyt muita tulevan, ni mennään näillä sitten ja jos joku vielä tulee, ni ihmetellään sitten lisää Eli 7 henkeä 150,30€/naama. Eka erä oli 61€ eli jäljellä on vielä se 89,30€. Koljonen ja ArtoR makso jo sen alkuperäsen koko summan, ni laskeskelkaa te mitä teille jää vielä maksettavaa. Tilinumero: FI50 5711 3020 0596 82 Saaja: Terhi Mikkola Viesti: Himos Summa: 89,30€ Makselkaa mahdollisimman pian, ku tosiaan maksoin jo sen laskun
 9. Meitä ois nyt sit lähdössä ilmeisesti vain seitsemän, ainakin näillä näkymin. Kolme ihmistä mahtuu vielä ihan hyvin mukaan ja senkin päälle patjoilla pari ainakin. Mä maksoin äsken sen loppulaskun, koska siinä on eräpäivä parin päivän päästä. Kokonaissumma on siis 1052€, joka tekee seitsemälle hengelle 150,30€.. Tarkoittaa sitä, että ne, jotka maksoi silloin aiemmin sen 61€, maksaisi vielä 89,30€. Olis siis hyvä saada vielä pari tyyppiä ainakin mukaan, niin saatais hintaa vähän hilattua alaspäin Laitan vaikka viikonloppuna maksutietoja kaikille, niin vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Älkää maksako sinne luottokortille, mihin viimeksi, kun nyt maksoin ihan omalta tililtä
 10. Jees.. Mä lisään ton Teron osuuden sit meille kaikille siihen toiseen erään.
 11. Onks nyt niin, et @TeroLuu ei lähde? Jos näin, ni lasken tohon jälkimmäiseen laskuun meille kaikille myös ton Teron osuuden, ettei mulle tuu tästäki paria paikkaa maksettavaks.
 12. Laitan nyt tähän nää maksutiedot kun en nyt enää tiedä kenelle viesti meni perille ja kenelle ei Tilinumero: FI87 1279 3000 3876 92Saaja: Nordea RahoitusSumma: 61€Viite: 10337 57701Tää 61€ on varausmaksun osuus, mut jos joku haluaa maksaa nyt jo koko homman pois, niin yhdeksälle hengelle tästä tulee 118€/nassu.
 13. Kaks maksua näkyy Merkkaan ekaan viestiin maksaneet.