Juspe

Käyttäjät
 • Content count

  997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Juspe

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 27.12.1986
 1. Vag vehkeet ihan jees kun välttelee noita tiptronikkeja ja v6 moottorisia.
 2. Forza 4:seen meinasin ladata lisää autoja, mutta eihän tuolta perkeleen xbox livestä mitään saa ostettua, kun en omista luottokorttia.
 3. Ässä viimeinkin valmis ja leima tuli ensi yrittämällä
 4. Laittakaas ehdotuksia hopean eri sävyistä, kun olisi tarkoitus ylimaalata tuo s2 ja pysyä hopeassa värissä, ettei tarvi ihan jokapaikasta maalata uusiksi.
 5. Tuli tänään tehtyä 2 autokauppaa Vaihdoin sx:sän ensi 4 koppaseen golf gti:hin ja golffin muutaman tunnin päästä s2 audiin Pidemmän aikaa jo haaveillut tollasesta audista ja nyt on aikas hyvä fiilis kun sellanen on pihassa
 6. Tuota konetilaa, kun katsoo niin näyttää, että tuosta tehomäärästä saa ottaa 250-300hv pois että ollaan siinä mitä tuossa on oikeasti.
 7. Eräs volvokuski saisi mennä takaisin autokouluun. Isolla tiellä 100km/h vauhtia ja edeltä oli kääntymässä pikkubussi sivutielle, niin eiköhän tämä helvetin neropatti väistä edellä hiekalle asti ja sieltä sitten lenteli peukalonpään kokoisia kiviä nissanin päälle. Pikkasen tuli näyteltyä kansainvälisiä käsimerkkejä tuolle urpolle.
 8. Ehkä se vähän häiritsee jos itse luulee, että ollaan yhdessä, kun on niin annettu ymmärtää.
 9. Tiedän kyllä tunteen. Näin kävi erään naishenkilön kanssa myös ja kuitenkin 6kk oltiin munmielestä ihan siis yhdessä, että piirakkaakin kyllä sai. Tämän naisen mielestä kuitenkin ystävät voi tehdä mitä vain ja en sitten kyllä tiedä montako kaltaistani "ystävää" tuollakin oli tai on.
 10. Aukusti rock eli ainoa viikonloppu vuodessa, kun täällä jalasjärvelläkin on oikeasti porukkaa kylällä
 11. Toi on ihan perus cooper eli ei edes s malli.
 12. Onko kellään kokemusta tommosesta -02 cooperista? Tarjottiin sx:sään vaihdossa sellasta ja mietin, että kannattaako vaihtaa ja lähinnä sitä, että saako tommosta sitten myytyä millään eteenpäin?
 13. Itse tuon myös tulppasin s13:ssa, mutta porasin tankinkorkkiin 2mm reijän.
 14. Meni kaffit väärään kurkkuun, kun tarjottiin sx:sään vaihdossa tekstiviestillä tätä http://www.nettiauto.com/toyota/corolla/5622771 Tiedä sitten mikä pikkupoika toi oli joka viestin laittoi, kun siinä luki että nettiautossa myynnissä isälläni
 15. http://www.nettiauto.com/audi/s2/5379247 Siinä on kyllä s2 pilattu oikeen kunnolla. Ittellä nyt s2 hakusessa seuraavaksi harrastevehkeeksi ja tuota autoa ei taida viittiä edes harkita, kun tuossa olisi niin helvetinmoinen työ että sillä kehtais edes ajaa. Orkkis puskurit pitäis ettiä, lasikuitu helmat ja tuo törkee lintulauta heittää mäkeen ja vielä maalata koko auto uusiksi.