Jump to content

TeroLuu

Moderaattori
 • Content count

  3 655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

TeroLuu last won the day on September 18

TeroLuu had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About TeroLuu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 26.04.1979

Recent Profile Visitors

1 428 profile views
 1. Datsun ZX280-81

  Varmaan voisi aloittaa sillä, että tekee ostoilmoituksen, jossa listaa mitä osia on vailla. Eli tänne http://www.dnsf.org/forums/forum/69-ostetaan/
 2. Hyvä huomio. Sain lisättyä "prefixin" topikin nimeen [SOLD] kun merkataan myydyksi. Pitäisi näkyä hauissa nyt onko vielä myynnissä vai ei. Toi plugari on sama osto ja myynti puolelle, joten pitää olla sama termistö käytössä. Voisi tietty termejä miettiä uudelleen, jotta soveltuisi molempiin alueisiin paremmin noi napit, badged ja prefixit. Ehdotuksia otetaan vastaan
 3. Nissanien/Datsunien ratakierrosaikoja

  Tässä muuten pari vaihtoehtoista tapaa/paikkaa miten uudelle listalle pääsee myös, jos ei tuota linkkiä muista. Luo sisältöä alasvetovalikosta löytyy suora linkki mistä voi luoda uuden aikakortin. Forums ylävalikon alta löytyy Hall of Fame ja sen alta DNSF kierrosajat. Voisiko joku Klubilaisoikeudet omaava ei-moderaattori kuitata tähän jatkoksi vielä että noi myös löytyy. Tänks.
 4. Parin viikon välein niitä Teppo käsittelee. Eli varmaan ihan lähipäivinä kunnossa.
 5. Nyt toimii taas kolme merkkisten haku. Ei auttanut indexirakennukset, ei versiopäivitys, vaan piti mysql parametrejä muuttaa. Lienee mysql versiopäivitys jossain kohti hukannut määrityksen.
 6. Foorumi päivitetty. Jonkun verran on savottaa teeman kanssa vielä ainakin, mutta perusjutut vaikuttaa toimivan, niin avataan jo. Tähän jatkoksi voi ilmoitella, jos törmää johonkin outoon.
 7. Näköjään tarvii vähintään 4 merkkiä olla hakusanassa jotta toimii. Pistin indexin rakentumaan uudelleen. Katotaan auttaako.
 8. 1:32,99

  @Metallisti Martti! Paraniko aika tänään?
 9. 1:24,25

 10. 1:30,30

 11. Avautukaa tänne!

  Tässä uusimmassa foorumiversiossa onkin vähän paremmat asetukset tuohon editointijuttuun. Toimiiko nyt? Ei tarvi köyhäillä.
 12. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 13. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 14. Kysely

  Kysely ei riko sääntöjä. Mutta heti kun firma alkaa konkreettisesti muodostumaan, niin muista hommata DNSF mainoslupa naurettavan halpaan 10€/kk hintaan. Sen jälkeen voit tykittää ilmoituksia foorumille ja FB-ryhmään, jossa kohderyhmä jo valmiina! Lisätietoa yläpalkin kohdassa "Mainostaminen"
×