TeroLuu

Käyttäjät
 • Content count

  3 521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

TeroLuu last won the day on March 9

TeroLuu had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About TeroLuu

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 26.04.1979

Recent Profile Visitors

1 280 profile views
 1. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 2. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 3. Kysely ei riko sääntöjä. Mutta heti kun firma alkaa konkreettisesti muodostumaan, niin muista hommata DNSF mainoslupa naurettavan halpaan 10€/kk hintaan. Sen jälkeen voit tykittää ilmoituksia foorumille ja FB-ryhmään, jossa kohderyhmä jo valmiina! Lisätietoa yläpalkin kohdassa "Mainostaminen"
 4. Taas! http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702242200076527_pi.shtml
 5. Lisää juttua pukkaa. http://m.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201702092200068025_wa.shtml
 6. Heh. Osu silmään iltalehdessä tuttu nimi http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702072200066055_pi.shtml
 7. until
  Täten kutsumme DNSF Ry yhdistyksen jäsenet vuosikokoukseen lauantaina 18.2.2017 alkaen klo 12:00. Tarkemmat tiedot alla olevassa Klubilaispuolen topikissa.
 8. Ei minun muistaakseni tarvi löysytellä mitään moottoritilan puolelta. Keikkaa kyllä takakenoon sen verran kun ottaa vaihdelaatikon kannatinta irti. Edit. Downpipe tainnut kyllä olla aina mulla irti tossa operaatiossa. Kallistelee kummasti konekkin sen jälkeen paremmin
 9. Upataas tätä. Vähän muutoksia Kirpparin säännöissä ja käytännöissä. Kirpparialueille on otettu automatiikka käyttöön, joka siivoaa vanhoja ilmoituksia automaattisesti pois. Kaupalliselta puolelta lähtee automaattisesti topikit pois missä ei ole viimeiseen vuoteen ollut uppausta. Muilta alueilta lähtee ilmoitukset automaattisesti pois missä ei ole puoleen vuoteen uppausta. Tämä siksi, että ei jää roikkumaan mitään vanhoja ilmoja vuosikausiksi lojumaan. Eli upatkaa ilmoituksianne vähintään puolen vuoden välein (kaupalliset vuosi), niin ilmoitukset pysyy. "Merkitse myydyksi" -nappi otettu kanssa käyttöön. Sillä voidaan sulkea oma ilmoitus sen jälkeen kun tavara tai tavarat on myyty. Topikki menee lukkoon ja "myyty" -badge tulee topikin nimen eteen listoilla. Edellä mainittu automaattisiivous sitten poistaa ilmoituksen aikanaan. Kannattaa käyttää niin säästyy kaikkien aikaa, eikä tule turhia kyselyitä. Tämän uuden foorumin myötä ilmoituksien niputuspakko on myös käännetty toisinpäin. Ennen säännöissä oli, että "niputa aina ilmoitukset yhteen topikkiin ja jos on yli kuusi tavaraa myynnissä, niin voi jakaa". Nyt suositus on, että tekee selkeästi oman topikin jokaisesta tavarasta tai sopivasta osakokonaisuudesta. Tämä siksi, että "merkitse myydyksi" toimii optimaalisesti ja myös sen takia koska tässä uudessa foorumissa ei saada omien viestien editointia päälle vain kirpparialueelle. Automaattisiivous kyllä poistelee sitten aikanaan, jos alkaa kovasti tursuamaan. HUOM. Jos tavaroita kuitenkin on valtavasti, niin parempi voi olla sitten kuitenkin niputella niitä, ettei mene ihan mahdottomaksi. Tallintyhjennysilmot ja sen sellaset. Vähän tilanteen mukaan. Rajavetona voisi sanoa, että jos meinaa tulla yli kymmenen topikkia, niin sit on syytä alkaa niputtelemaan. E: typoja pois
 10. Kyl mä joudun jäämään pois kelkasta. Liian hapokasta.
 11. Topikki pystyyn. Kirjaillaan tänne käyttövinkkejä kätevistä ja käyttöä helpottavista ominaisuuksista joita uusi foorumi toi tullessaan. Käyttäjän "tägääminen" Tekstin lainaamisen lisäksi voi toiselle käyttäjälle osoittaa jonkun kommentin myös niin, että lisää "@" merkin käyttäjän nimimerkin eteen. Alasvetovalikko aukeaa ja täsmentyy sitä mukaan kun kirjaa nimimerkkiä. Valitaan nimi listalta. Esim näin; "Minkä hemmetin takia DNSF koskaan otti käyttöön vBulletinin, sehän oli ihan hanurista. Tietäiskö @TeroLuu miksi, kysyn vaan" Tämän jälkeen Teroluu -käyttäjä saa notifikaation itselleen, mikäli ei ole kytkenyt niitä pois päältä. Ei tarvi välttämättä siis koko tekstiä lainata ja aina sellaista ei ole lainattavissakaan, kun haluaisi jonkun henkilön vastaamaan. Lisää vinkkejä tulee myöhemmin.
 12. OK. Onks se tarkemmin sanottuna se, että löytyy joku alla oleva teksti vaikka pitäs olla kuva; Tossa yliheitossa vietiin ulkomuistista heittäen joku 25000 kuvaa uudelle puolelle. Muutama sata ei mennyt jostain syystä. Ei tietoa miksi. Nyt ne puuttuvat esiintyy tuon ylläolevan tekstirimpsun näköisenä. Myyntitopikkeihin yleisohjeena voisi sanoa, että merkkaa myydyksi ja tee uusi ilmoitus kokonaan tyhjästä. Jos joku projektitopikki prakaa taasen pahemman kerran tuon vuoksi, niin sit raportoi siitä "report post" napilla moderaattoreille, niin fixataan yhdessä siistiksi.
 13. Oliko ne kuvat myyntitopikeissa ennen toissaöistä ajoa? Vai ei ole ollut koskaan.
 14. Noniin, tuplakuvapoistoajo suoritettiin viime yönä. Näyttäisi siltä et poistui ylimääräiset muutamasta random paikasta tsekattuna.
 15. Tässä ohjeet miten merkataan omia tavaroita myydyiksi tällä uudelle IPS foorumilla. Siirry topikkiisi jossa romusi ovat myynnissä. Jossain kohtaa näyttöä riippuen vähän millä laitteella on liikkeellä, niin on nappi "Merkitse myydyksi". Paina nappia Tämän jälkeen topikki menee lukkooon ja aluelistaukseen tulee topikin otsikon eteen punainen indikaattori "Myyty". Perin kätevää! Merkatut topikit poistuvat sitten automaattisesti muutaman kuukauden kuluttua siitä kun ne on merkattu myydyiksi. Mikäli ilmoituksessa on enemmän tavaraa ja vain osa on myyty, niin silloin tätä ei luonnollisesti pysty käyttämään. Tällä clousataan myynti-ilmoitus vasta sitten kun kaikki listatut romut on myyty. Voit ilmoittaa esim ns. uppausviestillä näistä yksittäisistä myydyistä tavaroista.