tuokki

Käyttäjät
 • Content count

  4 223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tuokki

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 26.12.2002
 1. Kampiakseli vaihtoi omistajaa, muut osat löytyy vielä.
 2. exedy carbon r triple kytkin 900e! R33 gtr kampiakseli 540e! Hinnat voimassa 15.3 asti.
 3. Sama ketjutus myös prosportin kalliimman sarjan mittareissa
 4. Uppia! Osista saa jättää myös järkeviä tarjouksia. Ja edit: aem lambda, käsijarrun ja vaihekepin nahkapussukat myyty
 5. Kunhan ei osta znaideria, kaks sai vaihtaa takuusee ja kolmas hajos just kun takuu umpes.
 6. En laittais mitään kittiä imusarjan sisään, paine ja lämmönvaihtelut kun irrottaa kittiköntin ja se menee männän päälle niin katastrofi on valmis. Hiot ensin reiät asiallisiksi ja lopuksi hiot tiivisteen reikien mukaan sopivaksi?
 7. Rb26 moottorin kannake myyty 3" rst v-band myyty
 8. Nyt lähtee kolmilevyinen exedyn hyper carbon r triple kytkinpaketti hintaan 999€ 4500km ajettu kytkin, lähinnä katukäytössä ollut, jokunen vartti ajettu ja muutama kierros radalla. pakettiin tulee mukaan 4500km ajettu oem painelaakeri ja arp vauhtipyörän pultit, sekä uusi oem silmälaakeri kampiakseliin. Uuden tälläisen kytkimen hinta +3000euroa. Pull type, ollut r33 gtr:ssä, käy myös r34 gtt. Helppo käyttää, pystyy vähän luistattamaan eikä pure niinkuin sintteri, Lisätietoa ja kuvia saa kysymällä. R33 RB26 kampiakseli nyt 585€, std kokoinen ja hetki sitten kuntotarkastettu ja tasapainotettu, eli valmis laitettavaksi paikalleen std kokoisilla laakereilla. Laakerivälykset 5 satkua niin sopii suoraan vaikka vähän isommillekin tehoille. Hintaan sisältyy jakohihnan vetoratas sekä levyt kumminkin puolin sekä kiila. Laitetaan dampperin pultti ja aluslevykin mukaan, ja vielä 2tkm ajettu power enterprise kevlar jakohihnakin kaupan päälle! Löytyy myös r33 gtr vakiopoikkituki joka just maalattu ja pultit mutterit kiillotettu, päädyt vht anodized red ja keskiosa hopea. Hinta 90€ Consult bluetooth sovitin, apseja saa playkaupasta, uusi. Hinta 60€ Uusi aem uego laajakaista lambda-anturi hinta 72€ Rb26 r33 laturi josta laakerit kahisee ja toisessa kuoriosassa halkeama kun yririn vaihtaa laakereita, ostin sitten uuden laturin. sähköt toimii 100% hinta 25€ Anodised red duralumin rays kopiopyöränmutterit+lukkomutterit+avain. Uusi sarja. Hinta 45€ Uudet kopio aerocatchit anodised red värisellä tapilla. Hinta 25€ R33 vaihdekepin ja käsijarrun nahkapussukat gtr logoilla, käytetyt mutta kunnossa. Hinta 20€ R33 n1 style konepellin etulippa, hiilikuitupinta ja ilmeisemmin lasikuiturunko, kiinaosa joten en takaa 100% sopivuutta. Hinta 70€ Myös kaikki aloitusviestin osat löytyy vielä, kuvat ovat jonneen kadonneet. Kaikista osista saa kuvia esim whatsapilla. Yhteyttä saa privaattiviestillä tai numerosta o4o961o126.
 9. Ei tarvi tukea moottoria, ja tosiaan siihen että tarviiko moottoria kallistaa niin vaikuttaa hyvin paljon se että onko alkuperäiset väsähtäneet moottorin tukikumit paikallaan vai onko vaihdettu nismon jäykempiin, itsellä nismot niin sai käyttää vipuvartta ja voimaa että sai laatikon paikalleen.
 10. Pitää kallistaa konetta ei muuten mahdu tulemaan, laatikkoa pitää muutenkin pyöräyttää vähän kyljelleen että tulee helpommin, sen huomaa kyllä sitten kun sitä pois repii että mistä kanittaa, ja ennen takaisin laittoa kannattaa paukutella lekalla lommot tunnelin molemmin puolin niille kohdin mistä se on ahtain(paikat löytää hyvin kun ovat luultavasti naarmuilla laatikon irroituksen jäljiltä), takaisinlaitto ja seuraava purku on puolta helpompia kun vähän lekaa näyttää. Niin ja laatikko on todella painava, suosittelen tekemään homman nosturilla kaverin kanssa kera laatikkotunkin. Ja kun laitat vehkeitä nippuun niin älä laita vaihteistoöljyjä kepin reiästä->menee jakolaatikkoon.
 11. Minunkin myynti ilmosta hävinny kuvat..
 12. Mun projektitopikissa on kuvat kahteen kertaan ja jossain posteissa on kuvan osoite tms lisänä tekstin joukossa??
 13. Uppista! Vielä kerkeää paketit kuusen alle.