Mage

Käyttäjät
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mage last won the day on June 23

Mage had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Mage

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 23.08.1976
 1. Noniin, hommat etenee. Kemoran rata varattu meille alustavasti 14:00 - 18:00. Hintana 700 euroa eli esim. 13 kuljettajan maksettavaksi jäisi n. 54 euroa. Saa toki rekrytoida lisääkin porukkaa.
 2. Mulle käy kyllä näinkin, onhan siinä 4 tuntia ajoaikaa. Jos ei vastaväitteitä liiemmin tule niin varaan ensi viikolla tuon 5.8 4h setin.
 3. Tuo 5.8. on varattuna muille 10:00-14:00. Taidetaan unohtaa se? 28.7. perjantai ois vapaana 17:00 asti, 4.8. ja 18.8. perjantait olis vielä kokonaan vapaita. Miten porukalle käy nuo päivät? Jos ei muita "vetäjiä" löydy niin rupean ite. Mutta se edellyttää sitä että varausmaksut maksetaan varmuudella ja hyvissä ajoin. Ei minunkaan tili kestä ottaa tästä hommasta takkiinsa.
 4. Viime kesänähän oli viiden tunnin omakustannepäivä ja taisi olla riittävä? Kerkeää kyllä kiertää rataa ihan tarpeeksi. Jos saatais 12-17 ajalle niin olis omalle kohdalle hyvä.
 5. Mä oon aina mukana Kemoralla! Päivällä ei niinkään väliä, mutta iltapäivän puolellla kerkeisin paremmin jos ruetaan aikoja pätkimään.
 6. Z1 Motorsport mainostaa omia S14 kardaaneitaan näin: The Platinum Driveshaft also has a benefical weight loss versus the 30lb+ stock driveshaft. These shafts weigh an average of 10-14 lbs less than stock".Eli tuon mukaan vakio olisi 13,6 kg. Mutta onko nuo sitten mainos kiloja.
 7. 561 euroa tuli hintaa rahteineen ja ihan laadukkaan näköinen kampe tuli. En huomannut alkuperäistä punnita mutta tällä on painoa 7,7 kg. Onko jollakin tietoa alkuperäisen painosta?
 8. Ko-met arvioi hinnaksi n.500 e. Vaikuttaa muutenkin asialliselta pajalta, joten saavat minusta asiakkaan.
 9. Onko porukka teettänyt kardaaneita missään? Tai tietäisi paikan missä teettää S14a yksi osainen kardaani vaihdettavilla ristikoilla? Jenkeistä kyllä saa tilattua mutta mieluummin tukisin suomalaista työtä.
 10. Oli näköjään joku ajanut siniharmaalla s14:lla oman mustan s14a viereen. Kerholaisia?
 11. Cp männät, Acl race laakerit, Arp kannenpultit, metalli kansipahvi(ei Cometic), vakioveivit kunhan mittailee ettei ole vääntymiä ja vaihtaa laakerihelat, kampurakin kannattaa kiillotella kun kerta on esillä. Tuolla kokoonpanolla lähtisin liikkeelle. SpeedImportsilta kysyt pakettitarjousta niin saat taatusti halvimmalla. Onko sulla muuten auto valmis isompiin tehoihin? Z32 maf, isommat suuttimet, walbron isompi bensapumppu jne..
 12. Auto ollut minulla lähes koko elinkaarensa eli aika varmuudella originaalit paikoillaan.
 13. En tietenkään, erotan kyllä lukon paukutukset. Tää kolkkaa suoraakin ajaessa. Ei tarvi olla edes veto päällä. Sen takia kysyin että löytyisikö kohtalotovereita ja millä korjaantunut. Tympeä vaan kun auto on talvisäilytyksessä paikassa jossa ei saa korjailla mitään, joten hankala tutkia itsekään tällä hetkellä.
 14. S14a:ssa on nyt useamman vuoden ajan oikean puolen perän tumppi päässyt heilumaan perään nähden. Heilui jo vakio sisuskalujen aikaan ja parissa kesässä Kaazin kanssa pikkuhiljaa pahentunut. Laakerit vaihdettu perän vaihdon yhteydessä, tosin vanhoissakaan ei ollut mitään sanottavaa. Mutta kolkottaa jo varsin ikävästi. Mitähän tuollaiselle on tehtävissä?
 15. Tällaista olisi vielä tarjolla tämän ajokauden loppuun. Ei muutakuin varaston periltä kauden viimeiset renkaat katuun Drift Army ry Heippa, nyt tehdään niin että saadaksemme vähintään 25 osallistujia kemoraan niin emme vaadi jäsenyyttä osallistujilta vaan jokaiselle ratamaksun suorittaneelle annamme kunniajäsenyyden tälle vuodelle. Eli nyt sitten pelkällä ratamaksulla ( 45€ / auto) pääsee Kemoraan ajamaan 3.10. Eli takaraja on 15.9.2015 ilmoittautumiselle. Jos emme saa siihen mennessä vähintään 25 kuljettajaa täyteen niin tapahtuma perutaan taloudellisista syistä. Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@driftarmy.fi . Ilmoittautumisessa tulee ilmetä osallistujan nimi (jos autoa ajaa useampi henkilö niin kaikkien nimet) auton merkki ja malli ja lisäksi osallistujan osoite (vain auton omistajan)