Kennedy

Käyttäjät
 • Content count

  7 564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kennedy

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 19.02.1979
 1. Mulla on vanhoissa privoissa se 1 rivi pelkkä otsikko. Lähes missään ei ole itse viestin sisältöä luettavissa.
 2. Pitäisi käydä ihan kaikkiin kampuroihin detin veivit. ( veiveissä ja männissä on W-merkit myös) W-sarjan veivit pitäisi olla järemmät kuin a/b, mutta silti. Vakio veiveillä (takoveivit on) pääsee aika isoiin tehoihin. Z32 veiveistä hyötyy vasta kun ottaa takomännät kyytipohjaksi. Z31:seenkin on ollut tarjolla tilauksesta takomäntää, mutta käyttää Z32 veivejä. Venttiilien kohdat vaan on suoraan oikeassa kohdassa niissä. Z31 laakerit ovat myös parempia mitä z32:sen. Koot on samoja, mutta Z32 kuskit ovat päivittäneet Z31:n osiin ulkomailla.
 3. w-lohkossa on merkintä siitä. oikean puolen kannen takana lohkossa. '87 tuli käyttöön vasta.. http://kennedy.dnsf.org/z31/W_series_diffs.pdf Tuossa nissanin dokumentti jolla tunnistaa vielä paremmin. Z32 kampuran kanssa joutuu tekemään töitä. Netistä löytyy jenkkisivuilta juttua mitä kaikkea tarttee koneistaa yms. Parempi pysyä orkkiksessa.
 4. Halvimmat männät ottaa Z32:sesta, mutta Z31 suoraan tarkoitettuja takomäntiä ei ole vissiin kuin yhdellä firmalla jenkeissä ja ne on mittojen mukaan teettyjä. Ja vaativat Z32 veivit kuitenkin. Vakio veiveilläkin pääsee hyvin pitkälle joten ei suoran mitään tarvetta vaihtaa. Itseasiassa vakio sisuskaluillakin pääsee säädettynä pitkälle. (400hp+)
 5. Tuossa on eka osa. Toinen varmaan lähiaikana tulossa. pre-facelift korin turboissa kun on T5 laatikko niin tällä varman pystyy jengit korjaamaan omansa tallissa.
 6. S13 raketti jänis näky tarjoustalon valoissa
 7. Ei voi muuta kuin suositella. Vuodesta toiseen toimii.
 8. http://www.petrolicious.com/datsun-240z-owner-left-no-bolt-unsnapped Ei huono. Nissan USA:n facebook sivuilla oli tämä.
 9. Nätti Zeta Rotan vanteilla.
 10. Samaa itsekkin ihmettelin. Noita ei ole tullut vastaan missään muualla kuin jenkeissä. Toi mittarikuva mikä on niin se ei ole alkuperäinen vaan teetetty. Siksi siinä näkyy kph. "1980-lopulla" http://www.az-zbum.com/information.differences.shtml#instruments Ihan alusta loppuun asti näkyy mittaristoissa tuo.
 11. https://www.facebook.com/events/1512266909008010/ Race Performance Oy:n tiloihin järjestetään jälleen miittinkiä, tälläkertaa laajennamme hieman kävijämäärää ja hakusessa siis kaikkia Japanintuonti autoja harrastavat sekä aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma järjestetään: Race Performance Oy Välitie 6 07170 Pornainen Paikanpäällä luvassa mm. - Makkaraa, purtavaa, kahvia ja palanpainiketta - Renkaanheitto peli - Alennusta kävijöille tuotteista 5% - Hyvää ryhmähenkeä ja mukavaa rupattelua. Älä missaa miittiä vaan aja se harrasteauto tallista näytille. Otamme vastaan ideoita/toiveita miittiä liittyvissä asioissa. Race Performance Oy toivottaa kaikki tervetulleiksi aina klo: 18:00 alkaen sinne 21:00 saakka. Muistakaa pyytää myös kaverit mukaan paikanpäälle.
 12. La. iltana kun kävin niin todella hiljaista oli. NCF ja tojoja muutamat paikalla.
 13. Oldcarsworld Oy http://www.oldcarsworld.com Jenkeistä tuo suomeen kaikkea kalustoa.
 14. Kaveri etsii projektiautoa 240-280Z. Moottoria ei tartte olla mukana ja vissiin ei vaihteistoakaan. Mitä vähemmän ruostetta sitä parempi. Hinta sijoittuu mahdollisimman matalaan 5-numeroiseen. Pikaviestiä mulle jos jotain tarjota.