JaneZki

Käyttäjät
 • Content count

  1 439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JaneZki

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 28.09.1987
 1. Siis molemmilla se tuota teki. Niin uudella kuin vanhallakin akulla. Tuli vain akku vaihdettua ensimmäisenä, kun sillä oli jo ikää kiitettävät 15 vuotta. Se olisi siis ehkä vieläkin mennyt, jos startin olisi tajunnut vaihtaa. Starttausääni ja sen kesto kyllä muuttuivat melko radikaalisti uuden myötä..
 2. Startti meni itseltä aikalailla kuvatunlaisesti. Saattoi toimia moneenkin kertaan peräkkäin, kunnes liki suoraan ajon jälkeen uudelleen startatessa hävisi taas sähköt. Ja oli uusi akkukin jo tuolloin. oli startin kommutaattorin yksi lamelli sulanut klöntiksi, joka sitten sopivasti vuoti maihin aiheuttamatta sen suurempaa oikosulkua. Oli sitten toki syönyt hiiliharjatkin kelvottomiksi, joten vaihtoon meni.
 3. Vs: Rakentaminen ja Remontointi Eikö tuo sulatusveden määrä nyt ole suureksi osaksi myös ihan ulkoyksikön fyysisestä sijainnistakin kiinni? Toiset paikat nyt ovat ilmankosteudeltaan usein erilaisia, kuin toiset. Tai näin minulle on annettu ymmärtää.
 4. Vs: Primeraan akku näkeekö varaosaliike jostakin että akku on jäätynyt ja sen kautta hajonnut? Ihan näin mielenkiinnosta kysyn, nuo tyhjenemiset on tapahtuneet kesän aikana, nyt se vaan pakkasella zippas eikä 24h latauksella saa starttia pyöritettyä kun max 15s, keljuili tuo kyllä jo kesälläkin, hurjalla viiveellä lähtee pyörittämään kun avaimesta kääntää..Mulla alkoi Primeran akkuun tulla 15v täyteen, kun se nopean pysähdyksen jälkeen starttasi todella nihkeästi.Kuvittelin tuolloin olevan lopun alkua, mutta huomasinkin maakaapelin olevan löysällä. Uusin sen ja tuon jälkeen starttaus sujui pari kuukautta hyvin.Kunnes taas hyytynyt startti. No sillä kertaa päätin hakea uuden akun. Sijoitin 5e Sznajderia enemmän Boschilaiseen.Tuosta pari viikkoa, niin akku hyytyi taas. Eikä meinannut lisävirrallakaan lähteä käymään.Akku takas kauppaan ja tivaamaan uutta. No ei auttanut, kun 2 eri testeriä lupasi akun olevan hyvä.Pattitilanne siis. No päätin sitten startin käyttää pöydällä, vaikkei merkit mielestäni osuneet ollenkaan startin syyksi. No osuipa sitten kuitenkin.Eli uus startti kylkeen ja toimii.. Ajattelin vain, kun ennenkin keljuillut ja viiveellä pyörii.
 5. Vs: Maastomöhinät Pornaisissa 16.02. Jaha. Mukana.
 6. Vs: Primera P11 kuluttaa liikaa, KIIRE Melkosia kulutuseroja sulla.. Tuon jälkimmäisen kulutukseksihan tulee 8,66L/100km, joka on jo ihan normaali. Rekisteröidy vaikka tuonne: http://tankkaus.com/ Aja aina tankki tyhjäksi ja tankkaa aina täyteen. Ei tarvitse itse laskeskella mitään, on helppokäyttöinen ja jotain älyä omaavalla puhelimellakin on helppo tallentaa tankkaustiedot. Seuraa sieltä kulutusta ja mieti sitten lisää. Varmista nyt toki, että sun matkamittarikin pyörii ja toimii normaalisti. Edit: Tjaa, imuvuotohan siellä on kaiketi ollut, vaikkei tuosta nyt varmaksi osaa sanoa. Eli vikakin mahdollisesti selvinnyt.
 7. Vs: Rakentaminen ja Remontointi Onks valotehoa saman verran? Ja valolla "kulmaa"? Ite en oo nähny ku tunnelmavaloiks kelpaavia moisia... Kyllä niitä on sellaisiakin, jonka valomäärä ja -keila passaa yleisvaloksikin.
 8. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Koska se sun ahdin käy muihinkin autoihin, kuin just sun. Niitä pesiä voi käännellä. Edit: Eri asia taas miten integroidun hukkiksen tangon kanssa käy, olettan että kyseinen ahdin sillä on. Sitä tankoa tai kellon kiinnitystä joutunet modailemaan.
 9. Vs: minkä näköinen on sinun s14(a)? ei "Minkä näköinen on sinun...?" vaan "Minkä kuuloinen on sinun...?" Kamalan kuuloinen.
 10. Vs: Paskalehdistö ja media ylipäätään Suoraan sanottuna jäätävää paskaa uutistoimittajan kirjoittamana. Edittiä sen verran, että kyllähän tuosta nyt ymmärtänee. Mutta kun lukee tuota ajatuksella, niin kirjoitusvirheet sekoittavat kyllä asiasisältöä melkoisesti. Noin niinkuin uutiseksi.
 11. Vs: Paskalehdistö ja media ylipäätään Yleensä en jaksa moisiin puuttua, mutta nyt täytyy jo oikeasti ihmetellä noita toimittajia. Eihän tuosta tekstistä ota paikoin ollenkaan tolkkua. Ei niin kieliopillisesti kuin kirjoitetun tekstinkään suhteen. http://www.iltalehti.fi/autot/2012080615925268_au.shtml
 12. Vs: Riihimäki - Hyvinkää - Miitti Mä voin stopata joskus 19 jälkeen siinä töihin mennessäni.
 13. Vs: Hyvinkään nissanit Huudelkaa tonne. http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=32413.msg352294#msg352294 Me ollaan parin vuoden sisään kerran tai kaks käyty kahvilla, eli ei ihan joka viikon tiistai. Tänä vuonna ei olla vielä kertaakaan, joten jos sitä joku tiistai kävis.
 14. Vs: Kokemuksia halpis renkaista Mulla on nyt hetken pyöriny takarenkaina Ovation VI388. Sattunut ajamaan vain kuivalla, joten kokonaiskuvaa ei ole vielä muodostunut. Mutta ainakin aivan törkeä vetopito noissa on kuivalla verrattuna muihin halpiksiin mitä on ollut.
 15. Vs: Kokemuksia eri tako männistä No siinäpä tuli Härdelle kokemuksia eri männistä