Ville.T

Käyttäjät
 • Content count

  563
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ville.T

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 22.09.1988
 1. Hey!!!
 2. Löytyykös harrastajia vielä Seinäjoen lähettyviltä? Syksystä asti olen Kauhavalla asunut ja auto on tarkoitus ottaa ensikuussa liikenteeseen. Onko kenelläkään vehkeitä lastun säätämiseen?
 3. Tänään kaikki kykenevät klo 19.00 palokan abc:lle
 4. Niin tuolta ratakettu nettikaupasta kyllä kannattaa kysellä ehjiä niveliä vanhojen tilalle. Pystyvät tekemään tukivarsia myös mittatilaustyönä ja on päitä mitä valita. http://www.ratakettu.fi/store/index.php
 5. Noissa päissä luki muistaakseni BSA JAPAN NO16... Kiinalaisia tai ei, eivät ainakaan kestäneet hyvin. Driftworksin camber varret on myös, mutta niissä ei väljyyttä tunnu, vanhemmatkin ovat. Tilalle katselin päitä täältä: http://www.ratakettu.fi/store/laakerit/nivelvarret-motorsport-erikoisluja-xmm-sarja
 6. Minulla on autosta irti juuri driftworksin säädettävät aurausvarret. Onkohan noi olleet yhden kesän ajossa ja uniballit väljät... Renkaat liikkui auton ollessa ilmassa _paljon_ sivusuunnassa enkä niitä uskaltanut katsastukseen jättää paikoilleen. Alkuperäiset varret kiinni ja leimalle. Muilla tullut väljiä uniballeja vastaan?
 7. Mulla siis japsi outletti missä ilmeisesti m10 reikä lambdalle. Kiitän...
 8. ca18det, t25 turbon pakoputkenlähdön lambdan reiän sisäkierteen halkaisija?
 9. Vakio ca18det pakosarjan kanssa t25g ahdin nyt. Mitä outlettia olette käyttäneet tuon kanssa? Perus kiinalainen sojottaa aivan väärään suuntaan.
 10. Jippiii! Pakopesän purin irti ja testasin syljen ja paineilman kanssa vuotaako hukkaportin läppä (kello paikoillaan). Kyllä ja paljon. Reiän halkeamat myös ulottuvat syvälle pakopesään eli turha lähteä hiomaan läpän reikää.
 11. CA18DET pakosarja irti. Edellisen kasauksen jälkeen kuulunut aina pieni "sirinä, surina, turina" kaasun asennosta riippumatta autoon sisälle. Perus kiinalaisessa pakosarjassa turbo kiinni. Kanteen kaikki tiivisteet ok, huomaa kyllä mustuneesta jos on vuotanut. Turbon ja outletin metallitiivisteet kanssa ok. Ei näytä vuotoja löytyvän. Turbon mutterit olivat edelleen hyvin kiinni. Huomion kiinnitti monet halkeamat pakopesässä hukkaportin läpän ympärillä. Ehkäpä tirinä on niistä, vai tuleeko ääni kiinalaisen pakosarjan ohkaisen materiaalin takia...? Pakosarjassa myös pakopaine ja pakolämmön nipat mittareineen ja ei näy mitään jälkiä vuodosta. Sarjassa muutenkin kaikki saumat kunnossa.
 12. Kesärenkaita enää vailla.
 13. Ei jumalauta mitä paskaa. Japanimports.fi myy nardin ratteja erittäin halpaan hintaan. http://japanimports.fi/index.php?pageid=11&aid=192〈=fi Noh soittelin sinne sitten ja kysyin miten aitoa nardia noin halvalla myydään. Vastaus oli, että olivat ostaneet englannista jonkin könttäpaskakasan. Pieni pelko tässä minulla oli pepussa... Avasin paketin heti matkahuollon pihassa tänään ja ensi reaktio oli, kopiohan se on. Pidin kuitenkin pientä toivoa vielä yllä laadusta ja menin asentamaan äsken ratin. Muistui mieleen driftworksin tekemä koe tälle kyseiselle ratille. Noh, ratti kiinni ja eikun taivuttelemaan. Sain sen ihan mutkalle. Suoristin ratin kuosiin takaisin ja nyt se roikkuu sarvista olohuoneessa. Autoon siitä ei ole. Kai sitä voi 80e huonomminkin käyttää... Älkää siis ostako tuota paskaa. Liekkö nuo sparcotkaan aitoja...
 14. Eiks levykauppa äxä kautta saa kaikki purkkapopit tilattua:)