Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Sampza

Käyttäjät
 • Content count

  1 095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sampza last won the day on May 15

Sampza had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Sampza

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 04.07.1984
 1. Ihan mielenkiinnosta olisi jännä tietää mitä sinne on modailtu? 98E:llä noita kyllä käytetään enkä missään nimessä laittais 95E:tä(E10). Tuli myös mieleen et jos sillä on ajettu paljonkin 95E:llä ni venttiilit tukossa tjsp. jos naputtaa.
 2. @ArtoR, @Heikkija @Laaban kahville TO? Toki muutkin saa ottaa osaa
 3. Aika siirtyä eteenpäin ja luopua tästä. Myydään hyvä aihio jollekkin jatkokehitykseen. Poistettu tieliikenteestä Tullin päätöksellä jolla muutettu Kilpa-ajoneuvoksi. Muutokset tehty niin että tämä olisi periaatteessa katsastettavissa tieliikenteeseen uudelleen. - Ei verovelkoja Nämä kun laittaa niin pystyy rekisteröimään uudelleen tieliikenteeseen. - Katalysaattori putkistoon - ABS-anturit Moottorin muutokset: B&M P10 peltipakosarja BogeyRacing 2,5" putkisto, "Z"-resonaatio vaimentimet putken sisällä, yhdellä läpivirtaavalla vaimentimella ja turbo-takavaimennin(Ahvenisto proved, 87dB @ 4000rpm) Reapertuning Alu-intake Apex'i Dual Funnel Magnecor KV-85 syttyjohdot NGK BKR7E tulpat *uudet* 77-ast Nismo termostaatti DIY 4-piste maadotus Walbro 255 b-pumppu Optiona mukaan Race.fi vaihdevälinlyhennin Alusta muutokset: BC Racing BR alustasarja(Camber-säädöllä, ajettu n. 1000km) Kaikki kuluvat alustan osat uutta(alapallot, kallistuksenvakaajan kiinnitykset...) StrongFlex uretaanipuslat keulassa Alusta ja kulmat säädetty(Terhon Paja + BogeyRacing) Optiona mukaan taka-akselin Hardrace QT-link Jarrut: EBC Turbogroove levyt edessä(kunto 75%) EBC RedStuff palat edessä ja takana (kunto 75%) EBC Racing BF307+ jarrunesteet HEL Performance teräspunosjarruletkut Etujarrusatulat huollettu, uudet takajarrusatulat(2015) Syron Semislicks 195/50ZR15 (kunto 50-60%) Sisusta: Kuppipenkit 4-piste vyöt Paljon hyvää mutta myös jonkun verran huonoa. mm. maalipinta. Täydellistä en ole myymässä vaan varmaa ja helppoa ajettavaa rata-harrastukseen. Auto on ollut minulla 2012 vuodesta ja tähän löytyy paperit, huoltokirjat jne jne.. Itselläni ollessa käytetty aina hyvälaatuisia osia, öljyjä ja remonttia on tehty kun sitä on kaivattu. ** kuvia vuosien varrelta löytyy täältä: https://www.dropbox.com/sh/6wj4m9z83o5v0a4/AAAYVv8n6vU6Y1Af_1JU-Myda?dl=0 ** Auto löytyy Etelä-Mäntsälästä ja tarkalleen ottaen Kellokoskelta. Näytöt sovitusti. HP/Tarjous: 1700euroa käteistä (nettiautoid: 8588053) Numerosta nolla45-1533577 tavoittaa päivisin.
 4. Myyntihinta pitää mainita ilmoituksessa. T. Ylläpito
 5. No ehdin eiliselle suunnitella muuta kun täällä oli niin hiljasta.
 6. Oliskos torstaina kahvittelijoita?
 7. Vihdoinkin pääsi tänne kirjautumaan niin teinkin jo testejä parilla eri tehoisella läppärillä ja työkoneella joka on ihan pöytäkone. Lähinnä kun huomasin Dreadnaughtin ongelman ni tein muutamat testit. duuniläppäri 1: Intel Centrino 2core prosessori, 4gb muistia, joku kökkö intel gpu ja Win7. Sivu toimii nopeasti eikä tahmaile. duuniläppäri 2: Intel i7 4core, 32gb muistia, guadro+intel gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia duuni pöytäkone: Intel i7 4core, 16gb muistia, nvidian gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia.
 8. GT Primeroissa on kahdenlaista satulaa käytetty ja sanomattakin selvää et se toinen on se "heikompi laatuinen" GTi Almeroissa on tämä samainen heikompilaatuinen ja se on aivan P*seestä.
 9. Se mäntä on mennyt väljäksi ja kiertynyt vinoon --> ei liiku mihkään suuntaan. Väkivallalla irti ja tarkistelemaan männän kuntoa, voi olla et helpointa ku uusit männän ja tiivisteet sinne.
 10. Ne satulat on ongelmallisia. Ne alkaa kaipaamaan jatkuvaa huolenpitoa vuoden kahden päästä vaikka olisivat "uudet". En tiedä saisiko vaijereihin väsättyä kunnolliset jouset ni palauttais voimakkaammin
 11. Lyhyt brieffaus alkuun ni tosiaan aloitin 2015 tammikuussa uudelleen kouluttautumisen kun sain sydänlääkäriltä joulukuussa 2014 luvan alkaa hankkimaan uutta ammattia menetetyn kuorma-autokuskin ammatin tilalle. Tammikuussa 2015 alotiin Datanomi opiskelut jonka ohessa aloitin myös työkokeilun Nordic Telecomilla(Ilmarisen vaatimuksesta). Tällä päivämäärällä olen suorittanut viimeisen arviointikokouksen hyväksytysti. Kunhan koulu hoitaa viralliset osuudet ni saa valmistumis-paperit ja myös työkokeilu päättyy samaan päivään niin palkintona tästä 2 vuoden uurastuksesta saan vakituisen työpaikan Nordic Telecomilta. Mikä mahtava fiilis päästä takaisin palkkatyöhön 2014 tammikuun alun jälkeen!