Sampza

Käyttäjät
 • Content count

  1 100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sampza last won the day on May 15

Sampza had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Sampza

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 04.07.1984
 1. Tää on kyllä jännä miten noista de koneista menee ketjuja. Itselläni on tehtaan alkuperäinen ketju paikoillaan joka ei ole venynyt juuri ollenkaan ja kilometrejä on mittarissa 304tkm.
 2. Viikottain täällä melkeenpä kysellään miittiin tulijoita.
 3. Ihan mielenkiinnosta olisi jännä tietää mitä sinne on modailtu? 98E:llä noita kyllä käytetään enkä missään nimessä laittais 95E:tä(E10). Tuli myös mieleen et jos sillä on ajettu paljonkin 95E:llä ni venttiilit tukossa tjsp. jos naputtaa.
 4. @ArtoR, @Heikkija @Laaban kahville TO? Toki muutkin saa ottaa osaa
 5. Aika siirtyä eteenpäin ja luopua tästä. Myydään hyvä aihio jollekkin jatkokehitykseen. Poistettu tieliikenteestä Tullin päätöksellä jolla muutettu Kilpa-ajoneuvoksi. Muutokset tehty niin että tämä olisi periaatteessa katsastettavissa tieliikenteeseen uudelleen. - Ei verovelkoja Nämä kun laittaa niin pystyy rekisteröimään uudelleen tieliikenteeseen. - Katalysaattori putkistoon - ABS-anturit Moottorin muutokset: B&M P10 peltipakosarja BogeyRacing 2,5" putkisto, "Z"-resonaatio vaimentimet putken sisällä, yhdellä läpivirtaavalla vaimentimella ja turbo-takavaimennin(Ahvenisto proved, 87dB @ 4000rpm) Reapertuning Alu-intake Apex'i Dual Funnel Magnecor KV-85 syttyjohdot NGK BKR7E tulpat *uudet* 77-ast Nismo termostaatti DIY 4-piste maadotus Walbro 255 b-pumppu Optiona mukaan Race.fi vaihdevälinlyhennin Alusta muutokset: BC Racing BR alustasarja(Camber-säädöllä, ajettu n. 1000km) Kaikki kuluvat alustan osat uutta(alapallot, kallistuksenvakaajan kiinnitykset...) StrongFlex uretaanipuslat keulassa Alusta ja kulmat säädetty(Terhon Paja + BogeyRacing) Optiona mukaan taka-akselin Hardrace QT-link Jarrut: EBC Turbogroove levyt edessä(kunto 75%) EBC RedStuff palat edessä ja takana (kunto 75%) EBC Racing BF307+ jarrunesteet HEL Performance teräspunosjarruletkut Etujarrusatulat huollettu, uudet takajarrusatulat(2015) Syron Semislicks 195/50ZR15 (kunto 50-60%) Sisusta: Kuppipenkit 4-piste vyöt Paljon hyvää mutta myös jonkun verran huonoa. mm. maalipinta. Täydellistä en ole myymässä vaan varmaa ja helppoa ajettavaa rata-harrastukseen. Auto on ollut minulla 2012 vuodesta ja tähän löytyy paperit, huoltokirjat jne jne.. Itselläni ollessa käytetty aina hyvälaatuisia osia, öljyjä ja remonttia on tehty kun sitä on kaivattu. ** kuvia vuosien varrelta löytyy täältä: https://www.dropbox.com/sh/6wj4m9z83o5v0a4/AAAYVv8n6vU6Y1Af_1JU-Myda?dl=0 ** Auto löytyy Etelä-Mäntsälästä ja tarkalleen ottaen Kellokoskelta. Näytöt sovitusti. HP/Tarjous: 1700euroa käteistä (nettiautoid: 8588053) Numerosta nolla45-1533577 tavoittaa päivisin.
 6. Myyntihinta pitää mainita ilmoituksessa. T. Ylläpito
 7. No ehdin eiliselle suunnitella muuta kun täällä oli niin hiljasta.
 8. Oliskos torstaina kahvittelijoita?
 9. Vihdoinkin pääsi tänne kirjautumaan niin teinkin jo testejä parilla eri tehoisella läppärillä ja työkoneella joka on ihan pöytäkone. Lähinnä kun huomasin Dreadnaughtin ongelman ni tein muutamat testit. duuniläppäri 1: Intel Centrino 2core prosessori, 4gb muistia, joku kökkö intel gpu ja Win7. Sivu toimii nopeasti eikä tahmaile. duuniläppäri 2: Intel i7 4core, 32gb muistia, guadro+intel gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia duuni pöytäkone: Intel i7 4core, 16gb muistia, nvidian gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia.
 10. GT Primeroissa on kahdenlaista satulaa käytetty ja sanomattakin selvää et se toinen on se "heikompi laatuinen" GTi Almeroissa on tämä samainen heikompilaatuinen ja se on aivan P*seestä.
 11. Se mäntä on mennyt väljäksi ja kiertynyt vinoon --> ei liiku mihkään suuntaan. Väkivallalla irti ja tarkistelemaan männän kuntoa, voi olla et helpointa ku uusit männän ja tiivisteet sinne.