Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 21.04.2017 in all areas

 1. 1 like
  Asiallista, että 370 zetojakin alkaa tulla foorumille! Käytiin Jallu muuten ajaan tuolla Spassa proidin kanssa. Et sä turhaan sitä hehkuttanu. Oli kyl todella siisti rata ja faciliteetit. 370z tarvii tosiaan öljyjäähyn. Ilman sitä päästiin Kemoralla joku kaksi kierrosta. Lähtekää ihmees toukokuussa alussa tonne Alastarolle pyörähtää 7.5. Hintaa on lystillä 50€.
 2. 1 like
  Paljon onnea ! Tuo se näytille Gustavelundin ekaan aamiaistapaamiseen. Hieno valinta.
 3. 1 like
  Joo toi uusi Nismo on ihan saakelin hieno. Vanha Nismo oli kettuuntuneen kissakalan näköinen. Mulle tarttui tänään mukaan Gunmetalin värinen 2011 370Z manuaalilaatikolla. Liike katsastutti auton mun pyynnöstä niin käytiin konttorilla leimaamassa. Pääsin katsurin kanssa sinne kuiluun kattomaan autoa alta päin ja toi vakioputkisto on ihan jotain puhallusputken paksuista säälittävän ohutta...uus putkisto pitää laittaa pian.
 4. 1 like
  370Z Nismo 2015-> tulee seuraavaksi meidän talliin. Ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta päätös on tehty. Siinä on paljon päivityksiä ja hieman enemmän tehoja. Todella upea ilmestys.
 5. 1 like
  Nuo nahathan ovat ainakin omasta mielestäni vain miinusta rata-ajoa ajatellen, kun ovat lähtökohtaisesti liukkaammat kuin kangaspenkit. 350Zetan euro- ja jenkkimalleissahan on käsittääkseni eroja esim. perässä vaikka ulospäin vaikuttaisi samalta varustelulta. Tuo lienee hyvä varmistaa myös 370Zetan osalta ennen ostoa, että tekniikka on sitä mitä olettaakin sen olevan. Ja varmasti on tuo 370Zetan vakioalusta löysempi kuin se mitä sulla oli mun jäljiltä eli Eibachin coiloverit ja Hotchkissin vakaajat. Mutta mä myös kävisin tuon Pexin suositteleman Caymanin koeajamassa, veikkaan että viimeistely tekee vaikutuksen. Ja jos "harrasteautoa" tekee mieli, niin sitten vaan jotain ranskalaista autoa kehiin niin sen kanssa saa kyllä tallissa harrastaa...