• WWW.DNSF.ORG

  Datsun Nissan Sports Cars of Finland

  Kohtauspaikka kaikille sporttisista Datsuneista ja Nissaneista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

 • Ahvenisto. Motopark. Alastaro. Botniaring. Kemora. Pesämäki.

  Kuulostaako tutuilta nimiltä?

  Liity DNSF kerhon jäseneksi, järjestämme useita ratatapahtumia vuodessa. Kaikki nämä ällistyttävän pienellä 20€ vuosimaksulla!

 • DNSF löytyy myös Somesta!

  Liity mukaan. Tykkää ja tägää! #DNSF

  Facebook, Insta, Youtube, Google Plus

Jäseneksi?

Tietoa kerhosta.


Kerhon toiminnan tarkoituksena on edistää Nissan ja Datsun merkkisten urheiluautojen harrastustoimintaa.

Järjestämme useita ratapäiviä ja -iltoja vuodessa, jotka ovat jäsenille täysin maksuttomia. Lisäksi kerho järjestää paikkakuntakohtaisia viikko- ja kuukausitapaamisia ympäri Suomea.

Näiden lisäksi järjestämme myös kesäkauden aloituksia tai päätöksiä, cruisingeja, pikkujoulut sekä vuosikokous vuosittain. Kerho osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös alan messutapahtumiin vähintään kerran vuodessa.

Liittymällä jäseneksi voit osallistua ilman lisämaksua kaikkiin tapahtumiin!

Alla muutamia kuvia DNSF tapahtumista ja DNSF harrastamisesta. Lisätietoa klikkaamalla kuvaa!

DNSF Yhteisö.


Miltä tuntuisi saada kertaheitolla 500 uutta kaveria, jotka tykkää samoista asioista kuin sinä?

Aika hyvältä!

DNSF on yhteisö missä samanhenkiset yksilöt kohtaavat. Taustalla toimivan yhdistyksen jäsenenä on viitisen sataa henkilöä ympäri Suomen. DNSF keskustelupalstalla on useita tuhansia rekisteröityneitä käyttäjiä, joista sadat käyvät sivustolla päivittäin. Kerho on myös läsnä sosiaalisessa mediassa, jossa yhteisön tuhannet jäsenet ovat kosketuksissa toisiinsa 24/7

Ei ole lainkaan harvinaista, että kerhon kautta löytää kymmeniä uusia elinikäisia ystäviä ja luottokavereita! Ei huono diili ollenkaan!

Yhdistys.

Kerhon taustalla toimii rekisteröity yhdistys, DNSF Ry. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Nissan ja Datsun merkkisten urheiluautojen harrastustoimintaa. Lue lisää eduista jotka saavutat liittymällä yhdistyksen jäseneksi!

Keskustelupalsta.

www.dnsf.org sivustolta löytyy aktiivinen keskustelupalsta, foorumi, jossa käsitellään Nissan ja Datsun aiheisia asioita. Foorumi on DNSF:n "ydin" ja se toimii myös valtavana tietopankkina. Tietoa on kertynyt jo yli viidentoista vuoden ajalta - lähes jokaiseen pulmaan löytyy apua. Rekisteröidy mukaan, käytä hakua ja osallistu keskusteluihin!

Miitit.

Kiinnostaisiko tavata harrastajia myös face to face? Se onnistuu parhaiten paikkakuntakohtaisissa tapaamisissa, eli niin sanotuissa miiteissä. Miittejä järjestetään useilla eri paikkakunnilla. Lisätietoa löydät keskustelupalstalta. Jos tuntuu siltä, että omalla alueellasi ei ole miittejä, niin ota tilanne haltuun ja ehdota foorumilla miitin pitämistä - melkein jokaisesta kaupungista löytyy DNSF harrastajia!

Facebook.

Kerhon Facebook sivun löydät nimellä DNSF ry - Datsun Nissan sports cars of Finland. Sivu toimii kerhon tiedotuskanavana. Lisäksi Facebookissa on myös aktiivinen ryhmä, jossa puidaan mm. akuutteja asioita ja jaetaan DNSF aiheisia kuvia. Ryhmän kautta voit myös esimerkiksi tarjota myytäväksi “DNSF aiheista” tavaraa. Siirry FB ryhmään tästä linkistä ja lähetä liittymispyyntö, niin hyväksymme sinut tuota pikaa ryhmän jäseneksi!

Instagram.

DNSF löytyy myös Instagramista @dnsf_ry. Tägää aihepiiriin sopivat kuvat @dnsf_ry ja #dnsf. Voit seurata muiden tägäämiä DNSF aiheisia kuvia myös DNSF:n feedissä. Feedi löytyy osoitteesta; http://www.dnsf.org/instafeed/

Google plus.

DNSF on myös Google+ puolella. Siirry sivullemme klikkaamalla; tästä!

Youtube

Youtubessa ei ole varsinaisesti omaa DNSF Ry:n kanavaa. DNSF:n jäsenet ovat kuitenkin ansiokkaasti ladanneet videoita esimerkiksi ratapäiviltä. Tägää DNSF videoihisi ja etsi DNSF hakusanalla materiaalia! Avaa Youtube:n DNSF haku klikkaamalla tätä linkkiä

Kerhon historia.


DNSF eli Datsun Nissan Sports Cars of Finland on aloittanut toimintansa jo vuonna 1999. Yhdistykseksi DNSF rekisteröitiin vuonna 2002. Alkuaikona kerho tunnettiin nimellä Suomen Z-kerho keskittyen pelkästään Datsun Z -malleihin. Kerhotoimintaa haluttiin laajentaa ja näin ollen kerhosta tuli kaikkien sporttisten Datsuneiden ja Nissaneiden kerho.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Nissan ja Datsun merkkisten urheiluautojen harrastustoimintaa.

DNSF vaalii Z-historiaansa. Tästä syystä vanhojen Zetojen omistajat voivat liittyä DNSF Ry yhdistyksen jäseneksi ilman liittymismaksua vuosimaksun ollessa vain 5€!
Kerhon perustaminen.

Alussa oli kolme miestä ja kolme Datsun Zetaa. Jotain piti tehdä ja jotain tehtiin. Kerho perustettiin ja se ristittiin Suomen Z Kerhoksi. Näin syntyi DNSF:n pohja, elettiin vuotta 1999.

Toiminta laajeni ja sitä haluttiin laajentaa entisestään. Kerhon jäseniksi alettiin hyväksyä myös muita sporttisia Datsuneita ja Nissaneita. Laadittiin lista hyväksytyistä malleista yhteisen linjan säilyttämiseksi, tämän listan autoja alettiin kutsumaan "Kerhokalustoksi".

Koska kerho ei ollut enää pelkkä Z Kerho päätettiin nimi muuttaa kuvaavammaksi. Tarvittiin nimi Suomen urheilullisten Datsuneiden ja Nissaneiden kerholle. Vanhat viisaat miehet vetäytyivät syrjään pohtimaan uutta nimeä ja eikä aikaakaan kun nimi oli päätetty; Datsun Nissan Sports Cars of Finland - DNSF!

Kerho päätettiin rekisteröidä yhdistykseksi samalla.

Kerholle luotiin uudet keskustelupalstapohjaiset nettisivut; www.dnsf.org, jossa jäsenet pääsivät keskustelemaan keskenään internetin välityksellä. Myös BBS:ää ja IRC:tä käytettiin aktiivisesti, somea nykymuodossaan ei ollut olemassakaan vielä silloin.

Saksan tuonnit.

Alkuvuosina kerhon jäsenmäärät pyörivät muutamassa kymmenessä jäsenessä. 2002 päästiin jo yli sadan jäsenen. Varsinainen pommi oli vasta tulossa.

Kun autoverotus muuttui 2003 vuoden alussa vähittäismyyntihintaan perustuvaksi räjähti pankki!

Saksasta tuotiin satoja kerhokalustoon lukeutuvia autoja Suomeen ja suuri osa autojen omistajista päätyi DNSF jäseniksi. 2004 vuonna jäseniä oli jo yli neljä sataa, joka oli huimat 300 jäsentä enemmän kuin edellisenä vuonna. Jäsenmäärä nelinkertaistui yhdessä vuodessa!

Kasvaneet jäsenmäärät mahdollistivat muun muassa useiden ratapäivien järjestämisen kesässä. Kerhon alkuaikoina niitä oli lähinnä yksi tai kaksi rata-iltaa vuodessa.

Suurin Saksantuonti innostus kuitenkin hiipui ja myös jäsenmäärät kääntyivät vienoon laskuun.

Vuonna 2005 kerhon jäseninä nähtiin ensimmäistä kertaa myös muutamia hieman eksoottisempia autoja - suoraan nousevan auringon maasta!

Japanin tuonnit.

Kun vuonna 2005 tullut lakimuutos mahdollisti oikealta ohjattavien autojen rekisteröimisen tieliikenteeseen ilman muuttoauto -statusta, alkoi Japanin markkinat myös avautumaan harrastajille.

Ensimmäiset tulokkaat olivat legendaarisia R32 korimallisia Nissan Skyline GT-R:iä!

Autoja oli puolimahdoton rekisteröintikatsastaa hyväksytysti, koska tarvittiin toinen toistaan vaikeammin saatavia todistuksia auton vaatimuksenmukaisuuksien täyttymisestä. Jopa VTT:llä käytiin mittauttamassa autojen päästötasoja todistuksien toivossa. Muutamia yksilöitä saatiinkin kilpiin. Kustannuksia kuitenkin tuli huomattavasti ja epävarmuustekijöitä oli liikaa. Autoja kuitenkin tuotiin ja muutamat pioneerihenkiset harrastajat jaksoivat sitkeästi taistella tuulimyllyjä vastaan.

Tilanteet kehittyivät suotuisasti harrastajien näkökulmasta ja rekisteröintikatsastukset alkoivat onnistua paremmin ja paremmin vuosi vuodelta. Sääntöjä ja määräyksiä kevennettiin ja parempaan suuntaan mentiin koko ajan.

Japanin tuontien myötä DNSF:n jäsenmäärät tuplaantuivat ollen vuosikymmenen lopun huippuvuisina noin 700 jäsentä. Tämä tarkoitti lisää toivottua rata-aikaa jäsenille! Yleisin Japanintuonti malli oli kirkkaasti R33 GTS-T, joka on edelleen yksi suosituimmista kerhokalusto autoista S13 200SX:n rinnalla.

Lähihistoria.

Eräs mainitsemisen arvoinen asia on R35 GT-R:n tuleminen vuonna 2008. Kuusi uljainta ja rohkeinta DNSF yksilöä lähti edustamaan kerhoa Japanissa järjestettyyn Tokio Motor Show:hun 2007 syksyllä, jossa R35 ensiesiteltiin.

S16 Silviaa odotellaan julkaistavaksi. R35 GTR:n hintakin on mukavasti laskenut vajaassa kymmenessä vuodessa, näitä on muutamia jo tullutkin kerhoon. Uudempia Nissan Zetoja on myös useita kymmeniä kerhossa.

Japanintuonnit ovat myös hiipuneet hieman ja näin ollen kerhon jäsenmääräkin on laskenut n. 500 jäsenen tasolle. Kerho kärsii hieman uusien kerhokalustomallien puutteesta.

Viimevuosina kerho on muun muassa siirtynyt Someen, panostanut kerhotuotteisiin ja keskustelupalstan alustaan. Kerhoon on alettu ottamaan myös muiden kuin kerhokalustoautojen omistajia jäseniksi - poikkeusluvalla on mahdollista liittyä “Sporttisen” Datsunin ja Nissanin kanssa. Myös kannatusjäseneksi voi liittyä nykyään kerhoon.

On ollut mukava huomata, että vanhoja Datsun Z projekteja on alkanut esiintymään kerholaisten keskuudessa enenemissä määrin. Se jos jokin on DNSF historiaa sitä itseään!
Jäseneksi DNSF kerhoon.


DNSF kerhon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Datsuneista ja Nissaneista kiinnostunut Suomen kansalainen.

Me ei nyrpistellä nenää oli sinulla sitten etuveto, takaveto, automaatti tai manuaali -auto. Meitä ei haittaa vaikkei sinulla olisi autoa ollenkaan!

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi.

Alla muutamia esimerkkerkkejä eduista joita saavutat vain jäsenenä!

Ratapäivät.

DNSF järjestää useita ratapäiviä vuodessa jäsenilleen. Ratatapahtumat ovat täysin maksuttomia jäsenille. Tässä jos jossain saa vastinetta jäsenmaksulleen! Järjestämme myös niin sanottuja omakustanne ratapäväivä, jolla pyritään laajentamaan entisestään kesän ratapäivätarjontaa.

Kerhotuotteet.

DNSF Storesta löytyy kerhotuotteita laidasta laitaan. Ja lisää suunnitellaan jatkuvasti. Yhdistyksen jäsenenä saat 20% alennuksen kaikista DNSF Storen tuotteista. Aika hyvä alennus!

Klubilaisten alue.

Foorumilla on vain klubilaisille rajoitettu alue, mistä löytyy paljon uutta luettavaa. Alueella on useita erittäin mielenkiintoisia pro-tason autoprojekteja. Pääset seuraamaan aitiopaikalta töiden edistymistä ja keskustelemaan rakentajan kanssa suoraan asioista. Klubilaisten alueelta löytyy myös tarkemmat aikataulut ratapäivistä, yms tapahtumista.

Kuvallinen jäsenkortti.

Yhdistyksen jäsenet saavat myös kuvallisen jäsenkortin. Jäsenkorttiin varsinaiset jäsenet voivat liittää oman autonsa kuvan. Jäsenkortilla todistat jäsenyytesi esimerkiksi yhteistyökumppaneille, jotka tarjoavat alennuksia tuotteistaan kerholaisille.

Yhteistyökumppaneiden alennukset.

DNSF Ry:n yhteistyökumppani yritykset tarjoavat usein tuotteitaan ja palveluitaan alennuksella kerhon jäsenille. Seuraa kampanjoita kerhon keskustelupalstalla, sekä facebook ryhmässä tai kysy lisää yhteistyökumppaneilta!

Sisäpiiri.

Liittymällä DNSF jäseneksi pääset ohituskaistaa pitkin suoraan sisäpiiriin - otamme sinut ilomielin vastaan! Kerho tarvitsee uusia aktiivisia jäseniä, jotka aikanaan ottavat vastuuta kerhon eteenpäin viemisestä ja kehittämisestä ajan hengen mukaiseksi. Liity mukaan, osallistu keskusteluihin, osoita aktiivisuutesi ja ryhdy kerhon aktiiviksi!

Jäsenyydet

DNSF kerhoon voi liittyä jäseneksi kolmella eri tavalla. Varsinaiseksi jäseneksi kerhokalustolla ja poikkeusluvalla tai kannatusjäseneksi ilman ajoneuvoa.

Kerhokalusto.

Kerhomme jäseneksi hyväksytään Suomen kansalainen, joka on merkitty jonkin alempana mainitun ajoneuvon omistajaksi tai haltijaksi rekisteriotteeseen. Kutsumme alla olevan listan automalleja kerhokalustoksi. Hyväksymme myös ns. tax-free autot. Jäsenyyttä haettaessa ajoneuvon tulee olla saapunut Suomeen ja hakijan pitää olla ajoneuvon omistaja.

Datsun Fairlady Roadster

Datsun 240Z - 280Z ( S30 )

Datsun 280ZX ( S130 )

Nissan 300ZX ( Z31 ja Z32 )

Nissan 350Z ( Z33 )

Nissan 370Z ( Z34 )

Nissan Silvia ( S12, S13, S14 ja S15 )

Nissan 180SX / 200SX / 240SX ( S13 ja S14)

Nissan Bluebird 1.8 Turbo ( T12 )

Nissan Skyline GT-R ja GTSt -mallit

Nissan GTi -mallit ( vm 87 -> )

Nissan GT-R

Nissan Juke Nismo

Poikkeuslupa.

Mikäli sinulla on jokin muu kuin kerhokalustolistalla mainittu urheilullinen Datsun tai Nissan ja haluaisit liittyä sen kanssa jäseneksi, niin sekin voi onnistua. Ota yhteyttä tällä lomakkeella. Voimme hyväksyä myös muut Datsun ja Nissan -mallit poikkeusluvalla, mikäli "Sports Cars" -teema on autossasi läsnä.

Kannatusjäsen.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kaikki muut. Kyllä, kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsen eroaa varsinaisesta jäsenestä ainoastaan niin, ettei hänellä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, eikä hän voi osallistua kerhon järjestämille ratapäiville “ei-kerhokalustolla”. Laina-autolla, kunhan se on ns. kerhokalustoa voi aina osallistua ratatapahtumaan. Muutoin kannatusjäsenellä on täysin samat edut kuin varsinaisellakin jäsenellä.

Datsun Z jäsenyys

5.00

vuodessa

Ei liittymismaksua.

 • Datsun Z autona
 • Ilmaiset ratapäivät
 • Kuvallinen jäsenkortti
 • Pääsy klubilaisosioon
 • Alennuksia kerhotuotteista
Liity!

Normaali jäsenyys

20.00

vuodessa

+ 5€ liittymismaksu.

 • Kerhokalusto autona
 • Ilmaiset ratapäivät
 • Kuvallinen jäsenkortti
 • Pääsy klubilaisosioon
 • Alennuksia kerhotuotteista
Liity!

Poikkeuslupa

20.00

vuodessa

+5€ liittymismaksu.

 • Tapauskohtainen auto
 • Ilmaiset ratapäivät
 • Kuvallinen jäsenkortti
 • Pääsy klubilaisosioon
 • Alennuksia kerhotuotteista
Ota yhteyttä

Kannatusjäsen

20.00

vuodessa

+5€ liittymismaksu.

 • Kuka tahansavoi liittyä
 • Pääsy klubilaisosioon
 • Alennuksia kerhotuotteista
 • Ei äänioikeutta
 • Ei radalle
Liity!

Ota yhteyttä.


Lähettää...
Viestisi on lähetetty. Palaamme asiaan mikäli tarve vaatii. Kiitos!

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on jotain kysyttävää kerhosta tai kerhon toiminnasta.

Voit jättää myös tätä kautta poikkeuslupahakemuksesi koskien jäsenyyttä.

Liity mukaan toimintaan, rekisteröidy foorumille ja osallistu keskusteluun!

Nähdään pian!

WWW.DNSF.ORG

 • Mä tulin vielä pienellä viiveellä kiittämään kaikki puuhaajia ja autonsa näytille tuoneita! Oli taas hienot autot osastolla ja muutenkin mukava viikonloppu. Ens vuonna uudestaan!

  Author image
  Tellu Silvian tuunaaja
 • Olipa hienoa olla radalla. Onneksi lähdin!

  Author image
  Suica Pingviini.