Search the Community: Showing results for tags 'nissan sunny autostereot vahvistin'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Community Calendar

Forums

  • Yleinen Keskustelu
    • DNSF -kerho tiedottaa
    • DNSF Ry -yhdistys
    • DNSF -kerhon WWW-sivut
    • Tapahtumat
    • Olitko se sinä?
    • Varastettu
    • Roskakori
  • Autot ja tekniikka
    • Datsun/Nissan Z-mallit
    • Nissan Silvia- ja 200SX-mallit
    • Nissan Skyline GTS-T / GT-T / GT-R
    • Nissan GT/GTI-mallit
    • Muut Datsun/Nissan -mallit
    • Muut Autot
    • Yleinen tekninen keskustelu
  • Muuta
    • Kirpputori
    • Autohifi
    • Pelit
    • Vapaamuotoista Keskustelua
  • Moottoriurheilu
    • Kiihdytysajo
    • Drifting
    • Rata-ajo
  • International Area
    • Area for non-finnish conversation

Found 1 result

  1. Asentelin vahvistinta subin kanssa "uuteen" sunnyyn. Mielestäni laittelin kaikki piuhat oiken, mutta imenikin ongelmia itse radion kanssa johon ei enää tullutkaan virta. En sorkkinut radionpiuhoja ollenkaan joka minua ihmetyttääkin. Samalla alkoi ovi oirehtia niin että kuuluu äänimerkki kun ovi on auki. Tämä sama äänimerkki kuului ja on kuulunut aikasemmin kun valot oli jäänyt päälle kun oven aukaisi. Vahvistimelle tulee normaalisti virta. Sulakkeet kävin läpi, mutta ei löytynyt palaneita. Tuota oven äänimerkki sulaketta, jossa samassa on myös mittariston kello + kattovalo testasin toisessa toisella sulakkeella ja sama vinkuminen jatkuu. Tuo vinkuminen lakkaa kun autoon laittaa virrat päälle. Mitä netistä etsin vastaavaa ongelmaa niin ei löytynyt muutakuin palaneet sulakkeet vaihtamalla oli ongelma ratkennut. Testasin myös eri radiolla ja sama ongelma (toimii eri autossa). En ole vielä testaillut vetää suoraan johtoja akulta radiolle tai testannut radiota yhdistämällä punaisen ja keltaisen piuhan. Jos jollakulla on ollut samaa ongelmaa niin kuuntelen mielelläni ja jos tähän on ratkaisukin. Onko nyt jokin rele hajonnut tms?