joninos

Käyttäjät
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joninos

  1. Mistä löytyy N14 sunnyn 1.6 bensa vaihteistoöljytikku. Ei ole sattunut silmään mistään. Öljyn vaihto edessä ja ajattelin vaihtaa samalla vaihteistoonkin. Hyvä olisi tarkistaa öljy ennen vaihtoa tarvitseeko edes vaihdella.
  2. Asentelin vahvistinta subin kanssa "uuteen" sunnyyn. Mielestäni laittelin kaikki piuhat oiken, mutta imenikin ongelmia itse radion kanssa johon ei enää tullutkaan virta. En sorkkinut radionpiuhoja ollenkaan joka minua ihmetyttääkin. Samalla alkoi ovi oirehtia niin että kuuluu äänimerkki kun ovi on auki. Tämä sama äänimerkki kuului ja on kuulunut aikasemmin kun valot oli jäänyt päälle kun oven aukaisi. Vahvistimelle tulee normaalisti virta. Sulakkeet kävin läpi, mutta ei löytynyt palaneita. Tuota oven äänimerkki sulaketta, jossa samassa on myös mittariston kello + kattovalo testasin toisessa toisella sulakkeella ja sama vinkuminen jatkuu. Tuo vinkuminen lakkaa kun autoon laittaa virrat päälle. Mitä netistä etsin vastaavaa ongelmaa niin ei löytynyt muutakuin palaneet sulakkeet vaihtamalla oli ongelma ratkennut. Testasin myös eri radiolla ja sama ongelma (toimii eri autossa). En ole vielä testaillut vetää suoraan johtoja akulta radiolle tai testannut radiota yhdistämällä punaisen ja keltaisen piuhan. Jos jollakulla on ollut samaa ongelmaa niin kuuntelen mielelläni ja jos tähän on ratkaisukin. Onko nyt jokin rele hajonnut tms?
  3. Joo maajohto oli irronnut kojelaudan syövereistä. Piuha takaisin ja stereot lähti toimimaan, mutta tuo huomioääni vinkuminen jäi vielä. Pitää alkaa sisä seuraavaksi selvittelemään. Kiitän.