app

Käyttäjät
 • Content count

  5 566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by app

 1. Etkö tiedä mikä on pulttijako? Onko 235/45/17 korkeampi kuin 395/30/18? Kuinka katsotaan lampulla ajoituksia? Mikä on tönäri? Miten ahtopainemittari asennetaan? Mistä voin ostaa 16mm jakoavaimen tai rasvatonta levitettä? On kysymyksesi sitten kuinka tyhmä, hassu, amatöörimäinen tai hoopo tahansa niin täällä sitä ei dissata. Nopeimmat vastaa ja homma on sillä selvä. Topicciin on tervetulleita kaikki välineet, merkit, mallit, tekniikka ja talous.
 2. Jokainen R32 GT-R on yli 20 vuotta vanha Nissan joka on saanut raskasta kaasujalkaa lähes aina kun sillä ajetaan. Sitä pitää säännöllisesti huoltaa ja vaihtaa aina öljyt jos käy antamassa rankemmin runtua vaikka sitten ratapäivillä. ​Asiallisesti pidetty ja huollettu GT-R ei tarvitse mitään ylläpitotuunauksia konepellin alle. En itse stressaisi öljypumpusta jos vaan paineet nousee normaalisti ja jakohihnan kuntokin on helppo katsoa. Korjaa isommat viat siinä järjestyksessä kun niitä tulee ja pitää muuten autosta vähintään huoltokirjan mukaan huolta. Kyllä se siitä.
 3. Olen koittanut surffailla ja löytää netistä sellaista sopivaa suomalaista tietopankkia missä olisi ohjeita, vinkkejä tai vaikka vaikka kohtuullinen foorumi mistä löytyis infoa. Kertokaas nyt joku paikka? Mulla on tässä alkanut sellainen projekti missä tarvitaan vähän lvi-tietoa, kosteiden tilojen rakennusta, lattialämmitystä yms. Ei viittis millään tehdä ensin väärin ja sitten vasta oikein.
 4. Keräsin tuolta haun avulla vähän juttua että mitä jarruja on S13 vakioiden tilalle laitettu. Kävin nimittäin omallani ahvenistolla ja kaksi kierrosta = jarrut katosi! Oma autoni siis vuoden 89 mallia. Eli foorumilla väitettiin että näistä malleista sopii levyt+satulat S13 malliin, tosin osassa joutuu poraamaan S13 reiät levyihin. S13 Facelift S14 Z32 Z31 Facelift R33? Ne ketä näitä muutoksia on tehneet niin laitatteko vähän about hintatietoja ja osien saatavuudesta infoa, sain sen käsityksen että Z32 jarrut olisi aika suositut. Kysehän on nyt pelkistä etulevyistä, takajarrut saa olla mitä on. Semmoista parasta hinta/jarruteho suhdetta tässä etsin. Entä vaikuttaako ABS vaihtoon jotenkin?
 5. Joka tiistai, Hyvinkään ABC klo 19:00
 6. Otin suoraan manuaalista. Tälläistä topiccia ei ollut joten helpottaa muita sen maahantuontihuollon tekemisessä. Laatikkoöljyt: GL-4 75W-90 tai GL-4 80W-90 (kylmiin maihin) 4.1 litraa Perät: Eteen GL-5 85W-90 1.0 litraa Taakse GL-5 80W-90 (LSD) 1.5 litraa Moottori: 7,5W-30 tai 5W-40 4.5 litraa + filtteri 0,5 litraa + mahdollinen siirtosarja Jäähdytysneste: 9.0 litraa
 7. Oli melko typerä juttu. Löytyi asetus jossa pitää määrittää minuutit kuinka kauan topicin otsikko on muokattavissa. No nyt se on muokattavissa 100 000 000 minuuttia eli sellaiset 190 vuotta.
 8. Tapatalkkia ollaan kokeiltu. Mutta siinä on tämän foorumiversion kanssa vähän ongelmia. Kokeillaan sitä myöhemmin.
 9. Kokeilkaas joku muuttaa topicin otsikkoa. Koitin vähän säätää.
 10. http://www.dnsf.org/showthread.php?22685-Tapahtumakalenteri-2013
 11. Database errorit on tiedossa. Meillä loppuu palvelimesta yksinkertaisesti voima, sitä on tulossa lisää mutta koska se maksaa niin asiaan liittyy byrokratiaa ja tarjouksia jne. Toistaiseksi käyttäjät eivät voi poistaa viestejään.
 12. Vanhalle sivustolle ohjaavat linkit ei toimi. Eli vanhemmat kuin 1.4.2013.
 13. Pahoitteluni. Oli eksynyt valkoinen teksti valkoisen taustan päälle tuolla asetuksissa.
 14. Nyt vastataan. Tämä oli vaan hieman niljakkaampi homma korjata niin meni aikaa. Nyt forumin ei pitäisi nollata lukemattomia viestejä jokaisella käynnillä vaan sitä mukaan kun ne viestit oikeasti lukee. Nopealla testillä mulla lähti homma toimimaan. "Näytä ensimmäinen lukematon" ominaisuutta säädetään vielä.
 15. Sinimustan ohella voitte kokeilla Punamustaa teemaa. Löytyy alanurkasta.
 16. Onko alareunasta valittava Ulkoasun valinta > DNSF DarkBlue tarpeeksi tumma? Näitä teemoja tulee lisää kun ehditään tekemään. DarkBluekaan ei ole valmis, valitaan sitten vaikka viidestä parhaasta voittaja lopulliseksi.
 17. Oh no! Oli ihan pakko tehdä.
 18. Testatkaas hakua. Se on nyt rakennettu uudestaan, omat nopeat kokeilut antoivat tuloksia aina vuodelle 2003 asti.
 19. Punainen ulkoasu poistettiin käytöstä kokonaan. Palataan asiaan kun päästään leikkimään väreillä enemmän, ja silloin yritetään tietenkin jäljitellä mahdollisimman vanhaa sivustoa.