Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 097
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. 200 eli rs13 vasemmalta veivattava euromalli??? aika näppärä tommonen 17k€ verotusarvo. Saa olla aika hyvässä hapessa.
 2. maadoittaa dimmer piuhan kautta nytten.. Vedä Mankkaan uusi miinus ja kokeile vaikka irroittaa se oranssi piuha jos sulla on iso adapteri. Vika korjaantuu kun vedät maadoituksen (musta piuha soittimessa) auton runkoon..
 3. ahtimen paluuletku.. Siitä oisi ainakin hyvä aloittaa tutkinta.
 4. golffilaisen ta technix. Tai 6n polo. Itelläni on k11 3eri corsaa alustassa ja hyvällä maulla eri nissaneita.
 5. jos ei mahdu, niin mun zetan kaariin mahtuu
 6. uskoisin että work vs-xx 19" -nimim. Katkera
 7. katoppa ettei olis imuvuoto. Dumppi tai joku jos jää vuotamaan?
 8. mulla oli mersun kopassa ja joutu tekemään vähän jänneväliä siihen, kuva voi käydä katsomassa tuolta muut autot ja mb190e rb20det.. Loppujen lopuks laitettiin muistaakseni 3 x 8 mm lattaa päällekkäin, reunoihin vahvikkeet joka suuntaan ja muutama ristituki, että alkoi pysymään kasassa. Mutta kukin tyylillään. Tossa tulee pahimmaksi tekijäksi että se on sen apurungon ulkopuolella. Painopiste tulee olemaana jossain apurungon ulkopuolella niin siihen perustin mielipiteeni.
 9. saattaisin noi jättää laittamatta, itse tekemällä saisi ainakin järeemmän näköiset.. näyttää ne cxracingin tekeleet aika paljon luotettavammalta. Oma kohtainen kokemus on että 20mm paksu vahvistettu latta taipu rb:n painosta..
 10. Takimmainen katti? Mutta epäilen vahvasti kyseisen moottorin tuntien jakoketjua. Itellä oli lambda ja sytytyskatkokset vikakoodina. Heiluuko kierroslukumittari millään kierrosalueella?
 11. Kokeile vaihtaa vielä se katti
 12. tehoa jos siitä haluat niin reseptinä pako+imusarjat, putkisto puristukset kannet ja nokat., sopivalla säädöllä saat sen 100hp. Rahaa todennäköisesti 1000-2500e palanut tässä kohtaa. Pakosarjalla ja imusarjan muutoksella oisit 1.3 16v moottorista saanut saman. (cg13de)
 13. jos ne on aidot cpt niin kyllä ne ovat yhdet parhaat mitä löytyy. veiveistä tosin ei ole kokemusta. Pauterit tai carillot kestää ainakin.. turhaan kyllä stressaat noista merkeistä, porukka ajellut 400bhp ca18det pelkällä teräskansipahvilla. Pääasia kuitenkin on että siellä jotkut merkkituotteet on ja asennettu asianmukaisesti.
 14. ehottomasti pinnoilla, kuparilukkomutterit ja nordlockit. pinnat jo pelkästään sen helppouden takia ku tiiviste pysyy paikoillaa..
 15. http://nissan4u.com/parts/primera/el_p11e/1999_6/type_21/power_train/clutch/illustration_1/