Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Weist

Käyttäjät
 • Content count

  2 118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Weist last won the day on February 21

Weist had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Weist

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 11.02.1983
 1. Siis 4700 € veroja?? Eikai toi nyt voi pitää paikkaansa Oho, olipa täällä uudempiakin kommentteja, mutta joo, ei se tätä ihmettelyn määrää poista....
 2. No ei sitten mitään. Katsastaja voi vaan olla eri mieltä Tosin sehän hoituu nykyään penkkilapuilla ja muutoskatsastuksella noin vanhaan autoon.
 3. No parii kysymykseen vastaukset; Tuskin pakosarja tuollaisilla tehoilla mitenkään ratkaisevasti ahdista. RB25 pakosarjalla vaivatta 400hv. Eiköst nää oo aika pitkälti samanlaiset. Kone kestää kyllä hyvin, jos on vaan muuten kunnossa ja hyvin säädetty. Kytkin varmaan siinä rajoilla että alkaa luistamaan. Jos siellä on vakio putkisto, niin siitä pahimmat pullonkaulat pois. Mikään 4" ränni ei oo todellakaan kuitenkaan pakollinen. Vakio välijäähdytin voi olla jo pieni kun aletaan kunnolla ahtamaan, joten ehkä siihen jotain lääkettä... Mä melkein hakisin noihin tehoihin "bolt-on" ahdinta, mutta jos Holsetin ja hukkaportin saa halvalla ja on innostusta asennella, niin miks ei. Downpipe tarttee tietysti vielä askarrella siihen, jotta saa hukkiksen kiinni. Aika paljon kyllä häviää vakio lookki kun siellä on erillinen hukkaportti ym.
 4. Myydään lähisukulaisen sairauden takia BMW 116. Hp. 7550€ Raumalla Myös järkeviä tarjouksia kuunnellaan. Yhteyden saa Nettiauton tai foorumin kautta. https://www.nettiauto.com/bmw/116/8576803
 5. Nyt on kyllä niin vähän tietoa, että kristallipalloa ei ole näkyvillä. Mistä vaihtopuolat on? Jos menee paikallensa ja liittimen puolesta, niin eikai siinä muuta kuin koittamaan?
 6. Autogaugella on ainakin virtojen osalta tuo ketjutus systeemi. Kuva tod.näk. vain havainnollistamassa asiaa. Itsellä vois ehkä olla joku piuha tallessa. Tosin milloin pääsee tallille on eri juttu.
 7. Pääsee. Ei. Ei.
 8. Siis mikä siellä heiluu? Tuo ympyröity? Oliskohan entinen cas jos tuossa selvä välys... Onko mitään ongelmia auton käynnissä?
 9. Mä luulen et "vika" on sun kameran positiotiedon kulkeutuminen kuvaan. Joku ohjelma kääntää kuvan automaattisesti, mutta joku ei. Koita ottaa kuva kameralla niin, että sensori tunnistaa sen olevan "oikein" kädessä. Jos ottaa vaikka kuvan suoraan päältä, niin sensori luulee sun kääntäneen kameran. Näin mulla on joskus temppuilut jotkut kuvat, kun ihmettelin missä vika. En sitten tiedä onko sulla sama.
 10. Mulla oli ne ECR33 levyt. 80€. Jos tuntuu hinta pahalta niin saa sitä jonkun tarjouksenkin heittää.
 11. Niinkuin sanoit, niin mielipiteitä/toteutustapoja on niin paljon kuin kirjoittajiakin. Eri kone kyseessä, mutta itse laitoin E-Vac Scavengering ja tulppasin imusarjan pään. (Ennen kuin ihmiset kirjoittavat, että ei kannata. Niin ei sitä kannatakkaan pari sentin päähän turboa laittaa, vaan pidemmälle putkistoon. Itsellä vähän ennen kattia.) Ennen oli huohotuspönttö, josta suoraan ilmaan huohotus. Ei kyllä viitsi niitä höyryjä haistella sisällä... Ajossa ok, mutta paikallaan alkoi nokkaan tulemaan käryt. Kaippa sen voi laittaa menemään vakiolla tavalla imupuolelle takaisin, mutta itseä se ei oikein houkuttanut. Pysyy kone puhtaampana, imulämmöt alhasempana jne.
 12. Pystyykö tällä foorumilla poistamaan omia viestejä? Tuossa yllä kun tuli sählättyä vähän johtuen uudesta foorumista.
 13. Kannattaa soittaa työpaikan IT hemmoille ja sanoa että tarviit uuden läppärin Kyllä sulla on joku asetus väärin, päivitykset laittamatta tai kone muuten vain hidas.
 14. Vanhalla foorumilla kun painoin "merkkaa kaikki luetuksi", niin ainostaa siinä kansiossa olevat viestit merkkautui luetuksi. Nyt mielestäni koko foorumin viestit merkkautui. Toivottavasti tän ominaisuuden saisi niinkuin se oli ennen.
 15. Jos viesti on tullut alikansioon, niin pääsivunäkymästä sen erottaa todella huonosti. Eli alla olevassa kuvassa "ostetaan" ja "myydään auton osat ja tarvikkeet" ovat ns. aktivoituneet. Tähän jos saisi selkeämmän indikoinnin.