Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 28.05.2017 in all areas

 1. 4 likes
 2. 2 likes
  until
  Ahveniston ratailta. Meluraja 95DB ja ajo-oikeus vain kerhon jäsenillä.
 3. 2 likes
  until
  Ahveniston ratailta. Meluraja 95DB ja ajo-oikeus vain kerhon jäsenillä.
 4. 2 likes
  Kerrotaas nyt tännekin jos jatkossa joku noita vanteiden sopivuuksia ihmettelee. Tuossa pari kuukautta sitten tosiaan tuli sovitettua alle noita JR12 18"x10" koossa, ei sopinut. Vanteet palautettiin ja tilalle tuli JR11 malli sopivalla concavella, eteen 9.5 x 19 ET22 ja taakse 11 x 19 ET 25. Nämä mahtuu edessä juuri ettei osu jarrusatuloihin niin ei tarvi levikkeiden kanssa pelata. Nätisti istuu kaaren tasalle ja hiukan vanteen tyylistä johtuen osa tulee hiukan ylikin. Renkaissa pienet venyt, kapeimmat kumit laitettiin mitkä sallitut noille leveyksille, eteen 235/35/19 taakse 275/30/19. Ajolleen kyllä tuntuu paremmalta kuin nuo edelliset 20" sarja mitä nyt kuukauden verran noita kerennyt testailemaan ja paremmin sopii auton tyyliin kun tuuman pieneni vanteet ja leveyttä tuli tuuma lisää joka nurkkaan..
 5. 2 likes
  Jos ostat sen, niin osta multa tuo remmiahdinsarja. Saat sillä hyvin ajettua vian ulos vaihdelaatikosta.😁 http://www.dnsf.org/forums/topic/22798-350z-hks-gt-remmiahdinsarja/
 6. 1 like
  Noniin, hommat etenee. Kemoran rata varattu meille alustavasti 14:00 - 18:00. Hintana 700 euroa eli esim. 13 kuljettajan maksettavaksi jäisi n. 54 euroa. Saa toki rekrytoida lisääkin porukkaa.
 7. 1 like
  Hinta näkyville. T: Ylläpito
 8. 1 like
  Eipä siinä öljyssä paljon muuta voi mennä pieleen kuin viskositeetti. Muut kirjaimet tulevat todennäköisesti lisäaineistuksesta. Laatikon ja perän osalta on sitten tarkempaa, että gl luokitukset menee oikein. Nissanin orkkisöljyt on parhaat laatikkoon. Peräänkin laitan nyt todennäköisesti orkkisöljyt. Moottoriin olen itsekin käyttänyt tuota 0w-40:stä. Ostin mä joskus Motulin kalliita esteriöljyjäkin ennen kuin selvisi, että tuo perus mobil toimii tässä koneessa paremmin. Normiajossa melkein oleellisempaa kuin itse öljy on riittävän tiheä vaihtoväli.
 9. 1 like
  until
  Alastaron grippipäivä. Ajo-oikeus vain kerhon jäsenillä.
 10. 1 like
  until
  Ahveniston ratapäivä. Meluraja 110DB ja ajo-oikeus vain kerhon jäsenillä.
 11. 1 like
  until
  Ahveniston ratailta. Meluraja 95DB ja ajo-oikeus vain kerhon jäsenillä.
 12. 1 like
  Multa kans ääni orkkisöljyille varsinki laatikkoon. Redlinet ei ollu ainakaan omaan mieleen, kun vaihteiston rutinat vaan paheni. Uusilla orkkisöljyillä oli varsinki kesällä jo aika mukava ajella, heti kun ne vähän lämpes.
 13. 1 like
  Toimi ensiajolla ja ei vuoda mitään mistään. Pakoputki ja hinauspisteet, niin pääsee penkkiin ja katsastaa. Kyllä on hyvä mieli!
 14. 1 like
  Pitää kyl laittaa joku kuva tänne todisteeksi 😁 Elokuussa myös lomaa jos sais toisen silvian uuden tekniikan uitettua paikoilleen 😬
 15. 1 like
  Näitä pitäis saada enemmänkin liikenteeseen Itellä elokuu lomaa, niin jos silloin ehtis omalleki tehdä jotain.
 16. 1 like
  Yks projekti valmistu, viel käyttis kuntoon niin pääsis itse nissanin kimppuun
 17. 1 like
  Tänään perjantaina 2.6 on Malmin lentoasemalla FHRA Cruising Pre-Party vol. 10. Alueelta on varattu sportti (ja miksi ei muillekin erikoisille) Nissaneille ja Datsuneille 10-15 auton alue. Kentällä on toki muitakin parkkipaikkoja mihin mahtuu. Viimeksi lentoaseman alueella oli kuulemma 500-600 harrasteautoa. Alueelle on vapaa pääsy ja paikan päällä on opastus, niin löytyy sitten oikea paikka. Pre-Party alkaa kello 17 ja päättyy kello 20. Ei muuta kun mukaan vaan ja käynnistämään viikonloppu muiden harrastajien parissa! https://www.fhra.fi/tapahtuma/cruising-pre-party-vol-10/
 18. 1 like
  Itse en kyllä ostaisi mistään ns. hinnat alkaen autoa, siihen on yleensä syynsä miksi se hinta on mitä on. Oman Z:tan ajoin viime kesänä saksasta(stutgartista) suomeen loman päätteeksi ja tuntui et kaikissa alle 10k€ vehkeissä oli jotain mätää ja kun halusi tuoda priiman. Kävin katsomassa useampaa kampetta. Siihen verot päälle ja jos laskee reissulle jotain hintaa niin aika samassa on, vaikka itselläkin majoitus esim. oli kaverin tykönä ilmainen. Halvimmat silloinkin oli mobiless 6900€ DE koneella. Nyt jos mobilesta katsoo Hr koneella olevaa niin hintaa on se 15k€ ja lisää verot +4k€ päälle +1k hakemis ja satunnaisia muita kuluja niin ollaan Hr koneisen kanssa +20k€ ja vaihtoehtoja sillä hinnalla on ne pari halvinta ja nekin saattaa olle sen 600km toisistaan. Samaan hintaan tuo jo melkein esim. E60 m5 jos vaparivoimaa hakee. Toisaalta Hr koneella ei näytä kauhesti olevan vaihtoehtoja nettiautossa Mut kiva kokemushan toi on painella pitkin eurooppaa Z:talla, harmi vaan kun ringille ei ollut mahdollisuuksia silloin päästä kun oli bookattu täyteen & ohjelmaa kaikkina sopivina päivinä.
 19. 1 like
  Vs: Moottorinohjausjärjestelmä? Mikä noista vaihtoehdoista on se paras tai järkevin? Vai onko tavalla mitään käytännön merkitystä? Lonkalta valitsisin noista vaihtoehdoista tuon sytytysjärjestyksen mukaisen tavan.