Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Sign in to follow this  
Followers 0
Mystic

Subaru Legacy 2005 B4 BL5 GT, manuaali ~140tkm

4 posts in this topic

https://www.nettiauto.com/subaru/legacy/8768895

Myydään ns. täysitehoinen (vakiona 280hv/342nm) ja pitkälle alkuperäiskuntoinen (grade: 4B) japanintuonti Subaru Legacy 2005 B4 BL5 GT sedan henkilölle, joka haluaa olla perillä siitä mitä ostaa. Varustettu manuaalivaihteistolla ja halutulla helmiäisvalkoisella värillä sekä muutamilla lisäherkuilla; muun muassa tehdastummennukset, hälytin, automaattinen ilmastointi, tuulenohjaimet, tehtaan lisähelmapalat, Suomen tieliikenteeseen lailliseksi konversoidut xenon-projektoriajovalot, talveksi 2002 vuosimallin WRX Imprezan 17" alumiinivanteet yhden kauden ajetuilla nastarenkailla ja kesäksi 17" Work Emotion XC8 takovanteet yhden kauden ajetuilla kesärenkailla jne. Mukaan myös alkuperäinen omistajan käsikirja sekä iso mapillinen muita papereita, mistä sanakirjan avulla käy ilmi esimerkiksi Japanissa suoritetut huoltotoimenpiteet.

Olen ensimmäinen yksityinen omistaja autolle Suomessa ja heti maahan saapuessaan (~135tkm) vaihdettu jäähdytysnesteet, suodattimet, öljyt ml. vaihteistöljyt ja katsastuksen jälkeen (seuraava katsastus vasta keväällä 2018) tivattu konttorilta reiättömät pikkukilvet. Jakopäänremontti tehty ~90tkm kohdalla. Ulkoisesti joitakin pienempiä käytönjälkiä, joista suurimpana mainittakoon konepeltin etuosan pieni maalivaurio (uupuu osa pintamaalia ja pohjamaali näkyvissä, itse pelti ei kuitenkaan lommolla), mutta muuten arvosanansa arvoinen ja sisältä sekä konehuoneesta kuin uusi (useissa paikoissa edelleen tehtaan tarrat ja suojamuovit).

Legacy liikkuu lähes viikoittain Kemi-Oulu-akselilla ja näytöt onnistuvat sen puitteissa, sopimuskohtaisesti toki myös muualla. Hintapyyntö 13750€/tarjous. Vaihto ainoastaan uudempaan hyvin varusteltuun bensa- tai hybridiautoon, tai merkittävän välirahan turvin johonkin muuhun erikoisempaan ajoneuvoon. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai iltaisin nolnelnol-8211989. Viestillä tavoittanee parhaiten töiden vuoksi.

edit. Tarkempia lisäkuvia tulossa.

jbWJl1.jpg

VMn6ZR.jpg

sQmMRN.jpg

odT9hu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
edit. Rahoitus onnistuu tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hintaa viilattu kevyesti, 13000e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uppailut 2 viikon välein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0