Jump to content

Uusimmat

This stream auto-updates     

 1. Viimeisin tunti
 2. Race.fi: Mittarit ja elektroniikka

  Laajakaista lambdat Varastoon tuhti kuorma kaikkia laajakaistoja. Valikoimastamme löytyy muutamia erilaisia laajakaistoja. Vems, Innovate sekä PLX laajakaistat. Valikoimassa on muutamia erinlaisia laajakaistoja joista jokaisella on omat etunsa. PLX laajakaista vetää tietenkin myyntikärkeä. Vems laajakaista Laajakaistaa on saatavilla pakolämpöanturin kanssa taikka ilman. Huomattavasti pisimpään valikoimassamme olleet VEMS laajakaistat on varustettu 4.9 anturilla. Sisältää 52mm mittarin johon saat pakolämmöt näkyviin celsius tai farenheit asteina. Seossuhteen suhdelukuna tai lambda-arvona. Mittarilla saa myös kapeakaistasignaalia ulos, jolloin se voi korvata auton oman lambdan. Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästä ei tule lisäboksia tilaa viemään. Innovate laajakaistat Tätä merkkiä löytyy kahta eri mallia, joista DLG-1 on versio joka sopeutuu hyvin V-koneille kahden lambda-anturin takia. MTX-L sekä DLG-1 mittarit ovat 4.9 anturilla ja halkaisijan ollessa 52mm. Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästäkään ei tule lisäboksia tilaa viemään. PLX laajakaista Myyntisuosikki, ja yleisesti suosituin laajakaista-lambda. Monet mahdollisuudet ketjuttaa lisätietoja kuten ahtopaineet ym. (myydään erikseen). Sisältää 52mm mittarin kosketusnäytöllä. Tässä mallissa laajakaistaohjain on erillisessä boxissa johon ketjutetaan tarpeen mukaan esim. EGT (pakolämmöt) tai ahtopaineet kätevästi. Tutustu laajakaistoihin verkkokaupassamme: »» Race: Vems laajakaistat »» Race: PLX laajakaistat »» Race: Innovate MTX-L laajakaista »» Race: Innovate DLG-1 laajakaista »» Race: PLX lisämoduulit »» Race: Bosch laajakaista anturit Kirjoitus sivuillamme
 3. Today
 4. @matsuda ja @Weist Ajattelin motonetin 600 asteisen kilikolin hakea, mutta pointtinsa siinä et alumiinille tarkotettua kamaahan sitä olis syytä ottaa koska perus kilikoli ei alumiinissä välttämättä pysy. Eipä tuo kokeilu niin kalliiksi tule ettei voisi tyypata.
 5. Hmm...Itse maalasin muistaakseni alumiini kuumankestolla, joka toimii hienosti. Kuumankestoja kolikolipurkissa näyttää olevan sitten kaikkea ainakin 250-800 asteen välillä... Paha sitä lämpötilaa on arvailla. Riippuu kyl varmaan pitkälti ajetaanko pelkkää rataa vai katua.
 6. Minulla oli pakosarjat pinnoitettu keraamisesti sisältä ja maalattu päältä kuumakestomaalilla, eivätkä hilseilleet mihinkään. Eli ehkä jos jonkun "paremman" kummakeston hakee ja lämpöpelti on hyvin valmisteltu maalausta varten, väittäisin että normaali kuumakesto pysyy kyllä hienosti.
 7. Kuinka kuumaksi RB20/vastaavan pakosarjan lämpöpelti kuumenee (valistuneet arvaukset ok). Harkinnassa kulahtaneen lämpöpellin maalaus mustaksi kuumakestospraylla, mikäli eliniänodote maalille siinä lämpöpellissä on jotenkin kohtuullinen.
 8. M: gti-r kansi

  Up
 9. Eilen
 10. En ole itsekään jaksanut selvitellä, mistä se neo laskee vct öljyt, kun omassa on tuo rb25 kansi:) Sau (skyline owners Australia) forumilla nuista huohotushommista ollaan kovasti sitämieltä, että koska tuo kannen öljyn"paluu" toimii käytännössä öljypohjan huohotuksena, on parempi ratkasu tehä öljypohjalle suoraan ulkoinen huohotus ja antaa kannen olla rauhassa. Öpohja pääsee huohottamaan mahdolliset paineet pois -> öljy pääsee laskeutumaan öljykanavia pitkin nätisti pohjaan. Ei tartte porailla kantta eikä murehtia letkuista:) Melkein 80 sivua/1600 viestiä huohotuksesta yms: https://www.sau.com.au/forums/topic/110680-oil-control-in-rbs-for-circuit-drag-or-drift/ Muutama tunti siinä meni viime talvena lukiessa
 11. Neossa kovien nostajien takia ei tarvitse sitä kannen paluuta luultavammin. Juu, itsellä myös yks neo kone atomeiksi purettuna. Kapea kaulus siinä tosiaan on, gtr veivit ja männät erilaiset. Tuosta kannen paluusta on tosiaan ollut ristiriitaista juttua. Kyllä mulla ainakin R33 sopi hyvin vesilinjat kulkemaan vielä.
 12. Jo vain selvensi! Vaan onpa Neossakin VCT, muttei paluuta tosiaan. Ehkä homma hoituu joillain muilla kikoilla. Voisin kuvata omaa kantta paluu puolelta niin vertaillaan. En usko että on muualla tuota eroa mietittykään. Neohan on "viimeinen" mohikaani RB-linjassa R34 RB26:n kanssa. Vaan eipähän ollut Collaria minunkaan Series1 Neon kampurassa silti Tuohan on tavallaan loistava paikka huohotella lohkoa, kun noin ylhäällä tuo aukko. Visioin tuossa, että saisikohan jostain kovasta putkesta tuotua tuonne asti siististi taivuteltuna tuollaisen linjan, johon huohoa voisi tuoda. Edelleen hieman epäselvää että palaako sen lisäpaluu-kappaleen kautta nyt öljyä vai ei. Tämän siis: EDIT: Tuossahan tulee se ankeus, ettei taida kauhean hyvin mahtua enää lämppärin kennon vesilinjat tuohon taakse tuon kanssa..
 13. Kannen etuosan paluu on tosiaan pois Neo-mallissa, mulla siis lohkohuohotus tulee juuri siitä etummaisesta lohkon propusta. Ei sopinut suoraan sr20 jalka, otin vain "tatti" osan siitä ja hitsuuttelin jalan sopivaan kohtaan.
 14. Kuva taitaa selventää parhaiten VCT:n öljynpaluu rb25detissä (ei neo).
 15. Mikäs muuten on R33 kansissa se pakosarjan puolen kannen etuosan paluu? Meneekö se ö-pohjaan / lohkon etummaiseen proppuun kampikammioon tehtaalta? Neo-kannessa sitä ei nimittäin enää ole. En tiedä olisiko jotain muutakin sitten muutettu matkan varrella. Lohkon kuristimet on molemmat 1.25mm tienoota. Varmaan teen itselle niin, että laitan yhden AN-lähdön imusarjan puolelle "varalta" ja huohotan lohkoa etummaisesta lohkon propusta. Pitäisi tutkia miten se kannen takaplommin takana oleva tila menee, että hengittäisikö se sen kautta venakoppien huohotukseen vai tukkeutuuko se palaavasta öljystä. Siinähän taisi olla ne kaksi pää-paluukanavaa samalla tontilla. Kävikö tuo SR:n jalka ihan suorilta? Se RB:n jalkahan on vallan erilainen muutenkin; ikäänkuin verkolla ympäröity putken pää vain.
 16. Lohkohuohotus pakosarjan puolelta samoin kannen takaosasta paluu öljypohjaan. Venttiilikoppien päällä olevasta putkilosta paluu imusarjan puolelta öljypohjaan. Kokeiluna tuo Sr20 imujalka, paremman mallinen mitä rb25 oma. Ainakin omaan silmään näytti siltä Joo katuautoon turha öljypohjaa muokata sen kummemmin. Radalla vasta huomaa modausten tarpeen.
 17. Vittu katos puolet viestistä ku muokkasin yhen sanan Loiskelevyjä ei laitettu taakse eikä vasemmalle (pako) puolelle kun ei olisi mahtunut. Katuautoon ei nähty tarpeelliseksi laajentaa öpohjaa, kun huohotus ja jäähdytys kunnossa. Öljypohjan huohotukset imusarjan puolelle öljypinnan yläpuolelle. Öljynpaluulla ei taida olla niin merkitystä kummalle puolen laittaa. Turbon paluuhan on toki pakosarjan puolella.
 18. O:ca18et pakosarja ja turbo

  Eli tarve et koneen pakosarjalle ja turbolle esim. t25g tai t28. Miellellään ostaisin sekä pakosarjan, että turbon samalta myyjältä, mutta tarjoa toki erikseenkin jos toinen osista löytyy. Yhteydenotot YV tai WA nolnelnolnol862564
 19. Mietin itse aluksi ihan sellaista syvennys-poteroa, mutta katselin kuvista että jo nykyisellään ö-pohja on sen verta matalalla, ettei sitä kyllä syventämään voi alkaa. Siispä bafflesetuppia ryhdyin tutkimaan. Miten sulla on Tase ne huohot ja paluut, onko eri puolilla konetta? Jotku puheli että olisi jotain imua toisella puolella ja ylipainetta toisella, kun kampura pyörii. Entäs toi SR20 imujalka; oliko jokin erityinen syy vaihtaa?
 20. Itsellä tuommoset, isonnettu öljypohja, sr20 imujalalla. Kampikammiossa oma huohotus. Venttiilikoppien päällä öljynerotin putkilo, josta paluu öpohjaan. Nuo thebe tekemät varmaan toimii, mutta pitäisi olla imusihdin ympärillä tai ainakin takapuolella loiskelevyä.
 21. Olkaa hyvä vain en ruvennut öljyllä huljuttelemaan. Melko löysää matskua nuo ovet niin hyvin varmasti öljy huilaa. Myös kiinni meni erittäin helpon oloisesti. Hyvillä mielin ne sinne lätkin:) Toisin tekisin sen, että laittaisin takimmaisen an nipan oikealle kohdalle. Öpohjalle on oma uloshengittävä huohotinsäiliö. Nyt menee yks linja öpohjaan , mistä t haaralla toinen letku säiliön ylälaitaan ja toinen pohjaan, niin että huohotinsäiliön pohjassa olevalla on suora lasku öpohjaan. Alunperin oli tietysti tarkoitus vetää linjat säiliöstä suoraan öpohjaan mutta nyt joutui T-haaraa käyttämään. Hyvin on nyt ainakin toiminut. Tai ei ainakaan oo pukannu venakoppien huohotinsäiliöön yhtään öljyä penkissä eikä pidemmissäkään kiihytyksissä.
 22. No kappas vain! Kiitos paljon kuvista, tämähän selventää jo kummasti. Kokeilitko huljutella jotain nestettä tuolla, että avautuiko ja sulkeutuiko lärpäkkeet niinkuin pitää? Tekisitkö jotain toisin toisella kerralla? Voisi nuo AN:t tosiaan laittaa itsellekin. Tulee se lisä-öljynpaluu/huohotushärdelli (kumpi se nyt sitten kenenkin mielestä on), niin voisi sen tuoda tuolle puolelle konetta. Nettiä selatessa on vähän monenlaista koulukuntaa tässäkin, mutta yhtenevää taitaa olla, että lähes kaikki pitävät kampikammion huohtusta riittämättömänä.
 23. Saman universaalin setin tilasin omaan r33 gtst. Vakiokokoiseen pohjaan en järkevästi saanut mahtumaan kuin kaksi levyä. Näillä jalan ympärille tulee jo melko pieni "neliö", kun tilaa toiselle sivulle ja taaksepäin ei paljoa kuitenkaan ole. Samalla hitsattiin kaksi an10 kierrettä huohotukselle (joista taaimmainen sattui vahingossa moottorin korvakon kohdalle ). Saumat ei nättejä mutta ajanee asiansa
 24. Race.fi: Moottorin osat

  Davies Craig sähköiset vesipumput Sähköiset vesipumput boosteriksi tai vakiopumpun korvaavaksi. Saatavilla usealla eri tuottomäärällä sekä kontrollerin kanssa. Davies Craig vesipumppu voidaan asentaa alkuperäisen rinnalle tai niin että alkuperäinen pumppu poistetaan täysin. Etuna sähköisessä vesipumpussa vakioon nähden on pienempi tehohäviö etenkin paljon kiertävissä moottoreissa. Pumpun nopeutta sekä päälläoloa voidaan ohjata niin, että se jää haluamaksesi ajaksi päälle sammutuksen jälkeen. Pumppuja on useampaa eri mallia, työkoneiden ja pienitehoiste moottoreiden 15 l/min tuottavasta boosteripumpusta aina 150 l/min suurtehopumppuun. Pumppujen materiaali on alumiinia (suurituottoiset) tai nylonia (boosterit). Controllerilla voit säätää tuulettimen ja vesipumpun nopeutta - halutun moottorin lämpötilan 70 - 95 asteen väliltä, 5 asteen portain. EWP115, EWP130 ja EWP150 malleihin on saatavana myös monikäyttöinen asennuskannake joka säästää vaivaa ja takaa pumpulle tukevan kiinnityksen. Tutustu Davies Craig vesipumppuihin verkkokaupassamme: »» Race: Davies Craig sähköiset vesipumput Kirjoitus sivuillamme
 25. Saksasta uitettu -07 Pathfinder. Ajovaloautomatiikka sakujen asetuksissa, eli päivällä on kaikki valot pimeänä, ja sytyttää sitten ajovalot valon määrän hämärtyessä. Mielellään tuota automaattia käyttäisi niin ei tarvitsisi säätää käsin aina valoja päälle/pois, ja lisäksi katkaisimesta valot päälle laittamalla mittaristo, konsoli ja navi/ajotietokoneen näyttö menevät yövalaistukseen. VAG-leiristä siirtyneenä tuota voisi lähteä volkkarina sörkkimään VAG-COMilla, onko Nissanille jotain vastaavaa työkalua, jolla pääsee muokkaamaan asetuksia ja säätöjä OBD-portin kautta? Merkkarille soittelin ja kyselin, mutta siellä tarjottiin kolmen tunnin huoltoaikaa asian pelkkään tutkimiseen, joka kuulostaa ihanan kalliilta vailla varmaa lopputulosta.
 1. Load more activity
×