Uusimmat

This stream auto-updates   

 1. Viimeisin tunti
 2. Joo, katsoin jo aikaisemmin täältä. En kuitenkaan löytänyt enkä nytkään vaijereiden ja muoviholkin varaosanumeroita
 3. Tänään
 4. Jatketaan ilmoittautumista parilla päivällä, jos sattuisi mattimyöhäisiä ilmestyvän.
 5. Tuolta etsimään osanumerot: http://nissan4u.com/parts/280zx/
 6. Pitäisi vaihtaa nopeusmittarin vaijerit, vaijerien välissä oleva muovinen holkki sekä laatikon stefa/tiiviste. Vaijerit suojakuorineen. Ilmoittele jos tiedät mistä olisi saatavissa ja vielä parempi jos tiedät lisäksi osanumerot. terv. Reijo
 7. ylimääräisenä r32 gtrrän rb26dett moottori. kaikin puolin vakio. ostettu japanmotorssilta 2012 60tkm ajettuna. jakohihna ja rullat vaihdettu samalla. 2014 vaihdettu pois tehokkaamman koneen tieltä. ajoin itse 3-5tonnia ilman ongelmia. tämän jälkeen säilytetty lämpimässä tallissa, ei missään meren pohjassa. muutamia osapuutteita. -vesipumpun hihnapyörä -apulaitteet (kiinnikkeet on) -startti -puolien suojakoppa -takimmaisen ahtimen imuputki ainakin tehostimen pumppu ja ilmastoinnin kompura löytyy ja on neuvoteltavissa mukaan. myös orkkis moottorin johtosarja löytyy jos joku tarvitsee swappi projektiin semmoista 3000euroa ja mieluiten noutamalla jyväskylästä nollaneljänolla767897nolla sany ojanen
 8. Minkä mallinen on ahtimen öljynpaluu? Silläkin on iso vaikutus ahtimen öljynsyöntiin/savutukseen...
 9. Talvella lensi täysin ehjä tt:n ilmastointi romukoppaan, kun ei kellään ollut tarvetta😏
 10. Ostan siis käyttis sunnyyni spacerit jotta mahtuu meikän mahti rimssit alle. Mielellään 20mm tai isommat. 2kpl tarve koska eteen kyllä mahtuu vanne. Ja jos jollain on tarkkaa tietoa tosta keskireijästä että onko se 66 vai 67 ni seki kiinnostaisi. Käyn kyllä jokupäivä senkin mittaamassa! Yhteydenotot nollaneljänolla7540282
 11. Puristukset voi näyttää ok vaikka männärenkaat ja sylinterit on saaneet kipeetä. Tulpat pois ja kamera sylinteriin, naarmut erottuu hyvin, jos ei ole, ni hyvä. Kaksi ca.aata tossa työn alla, kummastakin lohko porattu..
 12. Sakkailee isoilla vaihteilla/ahdoilla,ei pienillä. Puristuspaineet: 1syl 10, 2syl 9, 3syl 9, 4syl 10. Ahdot samat n.1,8bar. En ole noilla ahdoilla arvannut ajaa ettei hajoa vallan.Oikeastaan en ole päästänyt ahdoille ollenkaan,ajellut vaan hissukseen pakolliset ajot. Tossa laatikossa odottelee uusi gt2876r Garretti asennusta ton gt3071r:n paikalle (itseltä ei onnistu). Ostin uuden turbon FinTurbolta ja kyselin kuristimesta tulopuolelle ja sanoivat että kulmapala pois lohkosta ja 0,9mm kuristusnippa tulopuolelle ja teräspunosta väliin,meneekö näin?
 13. Kuulostaa naarmusilta sylintereiltä ja rikkoituneilta männiltä/renkailta, onko ahtoja nostettu.
 14. Mulla tulee n.10000km/vuosi ajoa.Keväällä tuli 2 vuotta kun turbo vaihdettiin. En oikeastaan ymmärrä tosta huohotuksesta muuta että se puhaltaa ulkoilmaan.Turbon vaihdon teki nissanisti eli en itse. Öljyä kuluu n.1l/1000km rauhallisessa ajossa ja sitten kun vedättelee,niin menee reilusti,sitä tuli jossakin vaiheessa dumpistakin(pate)ulos kihdytyksessä/vedossa n.1,8bar. Turbon imupuolella oli vissin puoli kuppia öljyä kun otin putken auki.
 15. Eilen
 16. Pystyy korjaamaan, mutta noista turbon ajokilometreistä puuttuu yksi nolla perästä. Vika ei ole välttämättä turbossa. Oletko tutkinut moottorin huohotuspuolta?
 17. Nosto. Muutetaan könttähinnaksi 150e
 18. Ennenkuin tilaat osia käytä lohko/kansi koneistamolla. Ne osaa sanoa tarviiko porata vai riittääkö pelkkä hoonaus. Samoin kampiakselin tarkistus, laakerivälykset jne.
 19. Ettei olis orkkis-keraaminen ahdin hajonnut ja käyttänyt rojujaan koneessa? Aika saman näköistä oli omassa ja esim. Skyylinen entisen getarin sylinterissä jäljet keraamisten siipien jäljiltä. Eiköhän tuo ensimmäiseen ylikokoon (0.5mm) poraamalla tule kondikseen. Speedimportsilta löytyy osat ja tietotaito näihin hommiin. Pystyn suosittelemaan, nimittäin vaikka ehkä lantin tai pari säästäisikin tilaamalla ulkomailta, ei taatusti saa samanlaista tuotetukea ja asiantuntemusta mukana.
 20. gt3071r garretti, s13 ca18det:n kyljessä: syö öljyä reippaasti ja tulvii (imupuolella öljyä)ajettu n.20000km eli 2 vuotta vanha. Pystyykö korjaamaan? Turbo ei ääntele,mutta savuttelee kylmänä vähän aikaa ja ahdoilla,mutta kun nätisti ajelee niin pelailee.
 21. Mihinkä momenttiin kiristetään?
 22. Finn-turbolla sanottiin,että kulmapala pois lohkosta ja toi n.0,9 kuristinnippa turboon kiinni,teräspunosta väliin jonkunasteisella kulmaliittimellä (tarpeen mukaan)ei banjoa. Laitoitko itse banjolla ja millä reiällä jos? Entä miten laitoit vesipuolen? Millaisilla ahdoilla ajelet tolla garretilla,ittellä n.1.8bar? Sen takia kyselen,ettei käy kuten edellisen gt3071r:n kanssa (kuten kerroin alussa) ja saisi uuden gt2876r oikein paikoilleen toimimaan! ja kestämään!
 23. Wisecot oli koneessa jo mun ostaessa auton mutta kanget tilasin ruotsista.. olikos sellanen paikka kun japtuning.se. sieltä otin samalla laakerit, uudet männänrenkaat ja pari synkroa laatikkoon.
 24. Viime viikolla
 25. Myydään käyttiksestä 3-osaiset japanilaiset Weds Kranze Vishnu vanteet kokoluokassa 19x8,5" ET~35 ja 19x9,5" ET~40 ilman renkaita. Näyttelykäyttöä varten vaativat suurempaa projektointia; kahdessa enemmän jälkiä kanttareista ja toisissakin satunnaisia naarmuja, rakenteellisesti pitävät kuitenkin ilmat renkaissa. Keskilätkät ym. tarpeellinen luonnollisesti mukana. Hintapyyntö 780€/tarjous + toimitus. Noutaa voi Kemistä ja Ouluun että Rovaniemelle plus muihin vastaaviin lokaatioihin kuljetus onnistuu. Kauemmaksi sitten postin tai Matkahuollon avustuksella. Yhteydenotot YV, joni_p3@msn.com tai nolnelnol-8211989.
 26. Kiva tietää! Samansuuntasta settiä kattonu itellekki.. mistå muuten ostit? Tuntuu että hintaeroa ei juurikaan tuu jenkeistä tilatessa alvien jälkeen tai suoraan suomesta..
 27. Mulla on wisecot eaglen kangilla, hyvin on tuntunu skulaavan..
 28. Joo toki, se on selvää 😂 mutta näin ylipäätään ekaa konetta rakennan toki hyvällä frendien tuella..
 1. Load more activity